wjerg 18.04.09, 09:35 byl ktos ? co tam otworzyli po tym Zamku Graala? jakies opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Extrawaganza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 17:57 też bardzo chętnie posłucham o nowym klubie. są jakieś ograniczenia wiekowe jak wcześniej były w gralu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sun Re: Extrawaganza IP: *.obr.pl 30.04.09, 08:11 no dokladnie jak w gralu - ograniczenie wiekowe . wstęp od 14 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telo Re: Extrawaganza IP: *.plock.mm.pl 30.04.09, 12:01 w kazdym klubie na poziomie sa ograniczenia wiekowe i klasowe, ludzie po 30tce nie chca towarzystwa motlochu z liceum i studencin, ludzie eleganccy i zamozni nie chca towarzystwa dresow,ktorych stac tylko na marne piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sahij Re: Extrawaganza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.09, 15:27 i vice versa studenci nie maja ochoty patrzec na puste facjaty trzydziestoletnich zamoznych amantow w eleganckich bialych skarpetkach i czarnych mokasynach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuszna Re: Extrawaganza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.09, 23:11 lipa lipa niestety nie pomoze lifting zreszta nie chce dorabiac kogos z innego kraju i tam nie pojde wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: Extrawaganza IP: *.centertel.pl 06.05.09, 14:23 a podobno Polacy są tolerancyjni :-)" gó... prawda! całe szczęście że za granicą są trochę normalniejsi ludzie bo nie byłoby tam dla nas ani pracy ani miejsca (Żenada)!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Extrawaganza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 17:01 hehe rozsmieszaja mnie tak zakompleksieni ludzie ,ze czepiaja sie nawet narodowosci, w XXI rasizm...? hm ... zawsze sie znajdą ... Ciekawe czy ów Pan ktory dodal ten komentarz jakby wyjechal np do Angli do pracy - otworzyl swoj biznesik - chcialby uslyszec owe słowa ;] ?? zastanow sie czlowieku....żal.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: Extrawaganza IP: *.centertel.pl 06.05.09, 14:40 ten klubik w zamyśle nie jest skierowany ani do studentów ani tzw.małolatów.prawdą jest że za bardzo to tam się nie zmieniło.Ale są loże, inny bar,i na pewno jest dużo czyściej,muza bardziej taneczna.Ogólnie moim zdaniem jest nie żle.a jeżeli chodzi o np. studentów to mają przecież KINO,VEGAS,i nikt kto nie ma ochoty do oglądania facjat 30-to latków nie musi zaszczycać klubu swoją obecnością PRAWDA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sahij Re: Extrawaganza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.09, 08:31 Prawda. Kazdy wybiera lokal wedlug upodoban. Moje negatywne nastawienie bierze sie stad, ze kiedys idac Grodzka zobaczylem jak ochroniarze wynosza na chodnik nieprzytomnego czlowieka z zakrwawiona twarza i panikuja, ze moze przesadzili. I potem zostawiaja go na chodniku i wracaja do knajpy. Od tamtej pory uwazalem ten lokal za siedlisko bezmozgow lansujacych sie na 'mlodych biznesmenow'. Jezeli teraz jest inaczej to kajam sie. Jezeli w to uwierze, to moze nawet zajrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Badżin Re: Extrawaganza IP: *.047.c86.petrotel.pl 14.05.09, 18:25 A nie zaglądają tam przypadkiem też wszystkie te wypaciane solary z Vegas i Kina? Pewnie i tam sabaki przyłażą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Extrawaganza IP: *.class147.petrotel.pl 24.08.09, 08:51 Ja jakoś nie moge sie przełamc zeby tam pojsc. zaczeło sie od tego ze nie raz nie dwa widzialam zachowalanie ochroniarzy w podobnej sytuacji opisanej wyzej. a po tym jak sama mialam problemy z ochroniarzami moja noga tam nie zajrzała ponowanie. dla mnie Gral czy Extrawaganza to jeden wielki burdel do zarabiania niezlej kasy czasami nie koniecznie legalnej ...... i tak zostanie zdania nie zmienie i pomimo "liftingu lokalu" nie zamierzam sie tam wybierac" Odpowiedz Link Zgłoś