kuncwotek 29.06.06, 14:23 Może byśmy się poznały? Mam 25 lat, jestem mama 9 miesięcznej Zuzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandomingo1 Re: A czy są tu młode mamy? 08.08.06, 09:41 jest tu młody tato, a moja żona to młoda mama. Mamy 2 tygodniową Gabrysię a mieszkamy w Komorowskiej części Ostoi Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: A czy są tu młode mamy? 08.08.06, 10:00 Cześć.Gratulacje! Jak sobie radzicie? Jak noce? Opowiedz coś o Gabrysi;) Odpowiedz Link Zgłoś
sandomingo1 Re: A czy są tu młode mamy? 31.08.06, 16:47 Cześć, radzimy sobie dobrze, dużo pomagają nam teściowie. No i Gabrysia jest świetna, w zasadzie marudzi tylko jak jest głodna. Noce mamy spokojne - w zasadzie budzi nas tylko raz około 4 - 5, następne karmienie jest o 7-8. Powoli wyrasta ze swoich dotychczasowych ubranek, w sobotę planujemy zakupy nowych. Moja żona jest z nią codziennie na spacerach po komorowskich uliczkach. Pozdrowienia, Michał Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: A czy są tu młode mamy? 31.08.06, 17:45 fajnie! Ale macie grzeczne dziecko! Oby tak dalej! No ja też niedługo będę codziennie na komorowskich uliczkach wieć może spotkamy mamusę i Gabrysię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sandomingo1 Re: A czy są tu młode mamy? 01.09.06, 16:44 jasny wózek emmaljunga, oczywiście na razie gondola. Jak się nie spotkacie, to w razie czego mozna zrobić zlot młodych mam z wózkami ;-) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: A czy są tu młode mamy? 01.09.06, 17:27 jak narazie jesteśmy tylko my;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.jasinski Re: A czy są tu młode mamy? 07.09.06, 15:37 Jest młody Tata ;) chociaż mój Kuba to już prawie jak senior w tym towarzystwie - 4 lata mu stuknęły (ale też jeździł emaljungą :) Pozdrawiam - Piter (od urodzenia w Komorowie i po powrocie z wygnania z Pruszkowa) Odpowiedz Link Zgłoś
gmmko Re: A czy są tu młode mamy? 31.10.06, 20:15 no to ja z moim narybkiem t na emeryture mam 3 dzieciaczkow w wieku 5,6,7 lat na spacer dreptamy tylko w wolne dni nikogo jescze nieznamy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: A czy są tu młode mamy? 09.11.06, 14:07 jak juz wspominałam na dniach przeprowadzam się na stałe do Komorowa i muszę zaprzyjaźnić się z jakąś fajną, młodą mamą, bo się zanudzę sama na spacerach;( Z tatą też bym pogadała, ale chyba mój mąż by mnie zabił;DD Pozdrawiam rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: A czy są tu młode mamy? 08.12.06, 12:05 znalazłam już młodą super mamusię;) Może jest jeszcze jakaś mama chętna? Zapraszam na spacerki i kawkę;) Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: A czy są tu młode mamy? 04.01.07, 19:48 zostawiłam wiadomość na poczcie;) Odpowiedz Link Zgłoś