20.02.07, 16:17
Może to głupie ale byłam dziś na spacerze i miałam nieodparte wrażenie , że
to jesteś ty( jestem wzrokowcem i ogladałam zdjęcia z galerii). Nie chciałam
się kompromitować i zaczepiać obcej babeczki na spacerze bo czasem widząc
jakieś kobitki wydaje mi się, że wszystkie są z forum. I tak byłam dziś na
spacerze na Kopernika ( ja mieszkam na Słonecznym - październikowa
mamuśka)szłam sobie z góry od Hulanki na dół Bukową ( grafitowy wózek Tako)i
tam chyba ciebie widziałam ???(zielona czapka i szalik tuliłaś maleństwo ???)
czy to byłaś ty ? potem minełysmy się jeszce niedaleko hali Spetech? jeśli to
nie ty to sorki ? a jesli to ty to chyba powinnam zostać dedektywem !
Obserwuj wątek
    • icca Re: icca ? 22.02.07, 08:52
      Bingo!!!
      Powinnaś zostać detektywem!!!
      Ja Cię też kojarzę, a powiedz czy Ty przypadkiem nie jesteś rodziną Asi Pudełko
      (siostra?)?
      A na pewno chodziłaś do 14 (podstawówki) zgadza się?
      Niestety, mamy taki problem, że Brunik strasznie mi marudzi na spacerach i
      muszę go wyjmować z wózka i uspokajać, czasem, to niestety wkracza do akcji
      chusta.
      Wyślę Ci na priva moje namiary, to się zmówimy na spacerek - ja zawsze chodzę
      tą trasą :-)))) a mieszkam blisko hali - na tym osiedlu domków
      jednorodzinnych...
      • magdalena_pi Re: icca ? 22.02.07, 09:19
        ale jaja !!!! tak to ja!!!!
        dedektywem mogę zostać bo już wcześniej tak mpd3 wyczaiłam prez forum ,
        chodziłyśmy razem do szkoły rodzenia tylko nie wzięłyśmy od siebie namiarów.
        jestem siostrą Aśki zgadza się - ale masz pamięć !!!!!! a ja ciebie skojarzyłam
        przez galerie - utkwiły mi zdjęcia bo mi się podobały a do tego jestem wzrokowcem.
        Na spacerek bardzo chętnie się umówię. ale mi się śmiać chce - chyba założe
        agencje dedektywistyczną
        • lechickachata Re: pytanie detektywistyczne do Magdaleny 22.02.07, 09:37
          Chodziły ze mną do muzyka siostry Pudełko (Kasia i Gosia). To też rodzina?
          Mieszkały chyba na Majakowskiego (pod Złotymi Łanami)

♥Michasia ♥
          1% dla KACPERKA!
          • magdalena_pi Re: pytanie detektywistyczne do Magdaleny 22.02.07, 12:45
            nie. stety lub nie to nie moja rodzina. to ponoć dość popularne nazwisko, choć
            moje już tylko panieńskie.Widzę, że rozbudzam detektywistyczne ciągotki
            ..pozdrowionka!!!!!
            • magda_bb1 To jeszcze jedno pytanie detektywistyczne :-) 22.02.07, 14:08
              z Aśką Pudełko chodziłam do klasy w IV LO - matura 95 rok :-) czy to ta Aśka?
              • malflu świat jest mały :-) 22.02.07, 14:17
                Po prostu ... a ja z Icca też się już w realu spotkałam :-)))
                • magdalena_pi Re: świat jest mały :-) 22.02.07, 15:50
                  tak, moja siostra chodziła do IV LO.ja kończyłam Asnyka .Swiat jest rzeczywiście
                  mały a raczej B-B.
                • icca Re: świat jest mały :-) 23.02.07, 10:37
                  No właśnie malflu :-))) Ty też masz ciągotki detektywistyczne :-)))
                  Ale nie zapominaj, że to myśmy Cię na to spotkanie namówili :-) A tak w ogóle
                  to tylko dlatego, że wiedziałam gdzie jest Bestwinka - nasz znajomy Andrzej
                  Kubik z Aśką tam mieszkają ;-))) Pewnie sąsiedzi... :-))))
                  • malflu kolejny dowód ;-) 23.02.07, 13:29
                    No tak...niestety ja taka Bestwińska nie jestem ( i niewiele osób tu znam) bo
                    większość życia mieszkałam w Sosnowcu :-) notabene na jednym osiedlu z Ciri :-,
                    która urodziła dziewczynki w "moim" terminie porodu i spotkałyśmy się w szpitalu
                    (urodziłam dzień później)w dodatku pracuję w szkole z jej szwagierką...ot
                    kolejny dowód na "mały świat"....
    • a-nulla icca?? 23.02.07, 19:59
      To i ja dołączam do grona detektywów:) Szłaś dzisiaj z wózeczkiem ok. 12-12.30
      koło takiego rondka przy pętli autobusowej na os. Kopernika?
      • magdalena_pi A-nulla 24.02.07, 08:27
        A-nulla a ty spacerujesz w tamtych rejonach ???
        • a-nulla Re: A-nulla 24.02.07, 19:37
          Niestety nie. Spaceruję po Złotych Łanach, a w tamtych rejonach byłam zupełnie
          przypadkiem.
      • icca Re: icca?? 24.02.07, 23:00
        Szłam!!! Konkretnie po drugiej stronie drogi - cecha charakterystyczna zielona
        oczo...bna czapka i szalik, brązowy płaszczyk, granatowy wózek i mały, wyjący
        chłopczyk w środku ;-)))
        Dziś był też mój ślubny w ciągnącym berneńczykiem na końcu smyczy ;-)

To ja?
        • lechickachata Re: icca?? 25.02.07, 00:15
          Icca!
          Masz berneńskiego psa pasterskiego?!
          Przepiękne są!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gosia
          ♥Michasia ♥
          1% dla KACPERKA!
          • icca Re: icca?? 25.02.07, 18:21
            No, ba... oczywiście, że są przepiękne, a mój to już w ogóle - jestem w nim
            zakochana bez pamięci ;-) No i w ogóle jestem zatwardziałą bernomaniaczką.
            A Ty też?
            Jak znajdę chwilkę to wstawię jakąś jego fotkę do galerii - skoro, tak
            nalegacie ;-)))))
            • lechickachata Re: icca?? 25.02.07, 19:18
              Maniaczką nie jestem, nigdy takiego nie miałam, ale to jest typ psa, którego
              chciałabym mieć i kto wie... na razie mamy owczarka niemieckiego i nie
              narzekamy. Fajna psina.

Gosia
              ♥Michasia ♥
              1% dla KACPERKA!
              • icca Re: icca?? 25.02.07, 22:46
                wiesz, w porównaniu do ONa to berneńczyki nie są takie "lotne" - to przyziemne
                stworzenia o niewielkim rozumku. Ale oczywiście można je wyszkolić do
                przeróżnych zadań. Mi w 100% odpowiada ich charakter, no i wygląd i to
                charakterystyczne spojrzenie maślanych oczu. Z resztą... mogłabym tak długo :-)
                Bo ja w ogóle psiara jestem, marzy mi się w przyszłości mieć drugiego i brać
                udział w dogoterapii, no ale zanim to nastąpi, to dużo wody w Białce upłynie ;-
                ))
              • icca Re: icca?? 26.02.07, 14:04
                wstawiłam do galerii foty Elsarka - zapraszam :-)
        • a-nulla Re: icca?? 25.02.07, 13:26
          Chłopczyka nie było słychać:) Ale Ty, jak widać, nie możesz już sobie
          spacerować incognito - stado detektywów Cię tropi:)
          • icca Re: icca?? 25.02.07, 18:26
            Kurcze, przez Was wpadne w manię prześladowczą ;-))))
            No, ale nic to, dalej zapraszam na Kopernika - jak widać bardzo łatwo mnie
            spotkać ;-)) Teraz do mojego opisu jeszcze dopiszę - dziwnie rozglądająca się
            na wszystkie strony ;-)
            • lechickachata Re: icca?? 25.02.07, 19:18
              "dziwnie rozglądająca się na wszystkie strony ;-)"

Hahahahahahaha

Gosia
              ♥Michasia ♥
              1% dla KACPERKA!
            • malflu :-))) 26.02.07, 08:00
              Może to jakaś nowa rozrywka teraz będzię, kto spotka Iccę na spacerku ;-)
              Oj rozglądaj się rozglądaj, tylko może nie uśmiechaj się do kazdej mijającej Cię
              osoby ;-)
              • silwer81 do:Lechickachata 26.02.07, 14:03
                Apropos tego,że Bielsko jest małe i łatwo się spotkać, to okazuje się, że mój
                mąż zna Ciebie i Twojego męża ze szkoły muzycznej-bo on też muzyk-altowiolista
                rocznik 1979.Pozdrawiamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka