lotos.flower 18.08.07, 07:09 częstujcie się, bo dzień smętny :) może i coś słodkiego sie znajdzie :) a jak by sie kumus nudziło w domciu to zapraszam "realnie" bo ja dziś jestem sama z Akselkiem :] pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpd3 Re: stawiam kawę :) 18.08.07, 07:34 Kawkę bardzo chętnie! Zazwyczaj nie pijam, ale dziś coś po nocy ciężkiej by się przydało. Dosiadam się z przyjemnością! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkad Re: stawiam kawę :) 18.08.07, 08:23 dosiadam się. Obudziłam się w podłym humorze, chętnie wypiję kawę z Wami... Odpowiedz Link Zgłoś
e_rubi Re: stawiam kawę :) 18.08.07, 09:28 ja juz po jednej kawie, ale wlasnie sobie robie druga, od kawy jestem uzalezniona u nas juz nie jest smetnie, wlasnie sie rozpogodzilo, swieci slonko czeka mnie mily dzien wiec mam dobry humor :-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-dziunia Re: stawiam kawę :) 18.08.07, 11:00 no i słoneczko nam się pojawiło :) Miło nie? :D A my dzisiaj nic nie mamy do roboty, bo tatuś po urlopie idzie na 2 zmianę i będziemy same... Odpowiedz Link Zgłoś
baska121 Re: stawiam kawę :) 18.08.07, 22:33 Lotosku kochany taki dzisiaj dzien mialam bo inaczej wpadlabym do ciebie .Rano wypiłam kawe z ciri no no 16 tka bliżniakow ,Julka zanudziła ja na smierc .Jak wpadniesz do mnie to nastaw sie na ględzenie Julki ale bedzie ok.jakos ja spławimy żeby pogadac . Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Re: stawiam kawę :) 18.08.07, 22:51 Basiu :) ciekawa jestem która Julka, która zagada hihi Odpowiedz Link Zgłoś