Gość: jegor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.09, 13:55 A już się ucieszyłem że ten program naprawdę zabezpiecza od Microsoftu ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: informatyk MS Security Essentials - dziś premiera antywiru... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.09, 14:49 wszedłem na stronę MS i program NIE jest dostępny w polsce. poziom newsów jest tu żenująco niski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rabor Re: MS Security Essentials IP: 89.174.38.* 29.09.09, 15:50 Gość portalu: informatyk napisał(a): > wszedłem na stronę MS i program NIE jest dostępny w polsce. poziom > newsów jest tu żenująco niski. Panie "informatyk"... To beta nie jest dostępna w Polsce. Z litości pominę komentowanie dalszej części pana wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atomek Darmowy program zabezpieczający od Microsoftu IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.09, 14:50 "Darmowy program zabezpieczający od Microsoftu" haaha, a ja myślałem, że to będzie przed microsoftem zabezpieczać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cris Zabezpieczenie od microsoftu - już IP: *.devs.futuro.pl 29.09.09, 15:36 myślałem, że to możliwe, a to jednak nowy produkt tego ... . Niemniej gdyby ktoś kiedyś rzeczywiście jakieś zabezpieczenie od Microsoftu zaoferował, to byłby na nie rynek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamW MS Security Essentials - dziś premiera antywiru... IP: *.hitech.com.pl 29.09.09, 17:49 już do sciagniecia z www.microsoft.com/Security_essentials/ bety uzywam juz od jakiegos czasu i uwazam ze jest to produkt dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qqq Re: MS Security Essentials - dziś premiera antywi IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.09, 18:05 I brak wersji polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo MS Security Essentials - dziś premiera antywiru... IP: *.magma-net.pl 29.09.09, 19:35 Nie żebym się podniecał tym softem, ale bijecie pianę że nie wiadomo kiedy bedzie a już jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zZZZzzzzzZ MS Security Essentials - dziś premiera antywiru... IP: 89.231.202.* 29.09.09, 21:58 Dla mnie istotniejszy byłby firewall z prawdziwego zdarzenia, a nie ta podła imitacja firewalla znajdująca się w xp, viosce czy seven. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oren Re: MS Security Essentials - dziś premiera antywi IP: 217.98.20.* 29.09.09, 22:03 Gość portalu: zZZZzzzzzZ napisał(a): > a nie ta podła imitacja firewalla znajdująca się w xp, viosce czy seven. Ale zdajesz sobie sprawę, czym się różni firewall z XP od tych z Visty i W7, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zZZZzzzzzZ Re: MS Security Essentials - dziś premiera antywi IP: 89.231.202.* 30.09.09, 13:30 Tak wiem ale nadal jest to półśrodek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oren Re: MS Security Essentials - dziś premiera antywi IP: 89.174.38.* 30.09.09, 14:46 Gość portalu: zZZZzzzzzZ napisał(a): > Tak wiem ale nadal jest to półśrodek. Nie. Owszem, wymaga konfiguracji, czasami upierdliwej, ale daje radę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: MS Security Essentials - dziś premiera antywi IP: *.acn.waw.pl 29.09.09, 22:18 Jeśli chcesz prawdziwą zaporę, to musisz mieć dodatkowe urządzenie, które to realizuje. A tobie radzę wpisać polecenie "wf.msc" na Viście lub 7. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOść MS Security Essentials - dziś premiera antywiru... IP: 193.59.138.* 29.09.09, 22:13 Vista z dobrym aktywatorem przechodzi kazdy test MS, wiec ich "propaganda" i tak na nic sie nie zda... Odpowiedz Link Zgłoś
raiss Re: MS Security Essentials - dziś premiera antywi 29.09.09, 23:25 Ciężko im będzie przebić się przez firmy ze znacznie większym doświadczeniem. Technologicznie, moim zdaniem najlepiej rozwinięta jest Panda Cloud z kolektywną inteligencją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiat Re: MS Security Essentials - dziś premiera antywi IP: *.swiebodzin.vectranet.pl 30.09.09, 02:32 Zgadzam się Panda Cloud to świetny program polecam go każdemu im więcej będzie nas w chmurze tym lepiej będziemy zabezpieczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abby Re: won z takimi "poleceniami" IP: 217.98.20.* 30.09.09, 05:46 Oho, uaktywnili się marketingowcy Pandy... (czy też osoby przez nich wynajęte). Żenująco nieudolni. Odpowiedz Link Zgłoś
raiss Re: won z takimi "poleceniami" 05.10.09, 17:53 Człowieku, o czym Ty w ogóle piszesz. Może każdej osobie, która poleca jakiś program napisz, że go reklamuje. Cały internet oskarż o to... Poczytaj sobie testy, zobacz jakie nagrody Panda zgarnęła za "chmurę" i jak to działa, to może zrozumiesz, dlaczego uważam to za najbardziej zaawansowany produkt tego typu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balejaz MS Security Essentials - dziś premiera antywiru... IP: *.static.espol.com.pl 30.09.09, 00:14 tak sobie mysle, ze ciezko bedzie mi zaufac produktowi antywirusowemu MS biorac pod uwage jak dziurawy jest sam system Windows.. Chyba jednak lepiej zawierzyc gigantom i kupic solidnego antywirusa ze stajni symanteca, Eseta, czy kaspeskyego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: MS Security Essentials - dziś premiera antywi IP: *.acn.waw.pl 30.09.09, 07:15 Następny marketingowiec... To jakie są te dziury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phi Re: MS Security Essentials - dziś premiera antywi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.09, 17:01 chyba jasne jakie to sa dziury, nie slyszales o czyms takim jak "miesieczne biuletyny bezpieczenstwa". Mega lol. Plus info - niestety MS w tym miesiacu nie zalatal dziury w tym i owym, miejmy nadzieje ze zrobi to za miesiac. To oczywiste Watsonie jak nie wierzysz to popatrz: link1 link2 Odpowiedz Link Zgłoś
jens79 MS Security Essentials - dziś premiera antywiru... 30.09.09, 07:48 6:47 GMT wersja finalna juz jest do sciagniecia ze strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: infor MS Security Essentials - dziś premiera antywiru... IP: 217.153.37.* 30.09.09, 09:37 juz jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feni Re: MS Security Essentials - dziś premiera antywi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 23:09 będzie tylko popularny (dobry - nie zakąłdałbym się o to) ponieważ dorzucać go będą do kazdego Windowsa :) Odpowiedz Link Zgłoś