Dodaj do ulubionych

MS Security Essentials - dziś premiera antywiru...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.09, 13:55
A już się ucieszyłem że ten program naprawdę zabezpiecza od Microsoftu ...
Obserwuj wątek
    • Gość: informatyk MS Security Essentials - dziś premiera antywiru... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.09, 14:49
      wszedłem na stronę MS i program NIE jest dostępny w polsce. poziom
      newsów jest tu żenująco niski.
      • Gość: Rabor Re: MS Security Essentials IP: 89.174.38.* 29.09.09, 15:50
        Gość portalu: informatyk napisał(a):
        > wszedłem na stronę MS i program NIE jest dostępny w polsce. poziom
        > newsów jest tu żenująco niski.

Panie "informatyk"... To beta nie jest dostępna w Polsce. Z litości pominę komentowanie dalszej części pana wypowiedzi...
    • Gość: Atomek Darmowy program zabezpieczający od Microsoftu IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.09, 14:50
      "Darmowy program zabezpieczający od Microsoftu"

haaha, a ja myślałem, że to będzie przed microsoftem zabezpieczać :)
    • Gość: Cris Zabezpieczenie od microsoftu - już IP: *.devs.futuro.pl 29.09.09, 15:36
      myślałem, że to możliwe, a to jednak nowy produkt tego ... .
      Niemniej gdyby ktoś kiedyś rzeczywiście jakieś zabezpieczenie od Microsoftu
      zaoferował, to byłby na nie rynek!
    • Gość: AdamW MS Security Essentials - dziś premiera antywiru... IP: *.hitech.com.pl 29.09.09, 17:49
      już do sciagniecia z www.microsoft.com/Security_essentials/
      bety uzywam juz od jakiegos czasu i uwazam ze jest to produkt dobry
      • Gość: Qqq Re: MS Security Essentials - dziś premiera antywi IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.09, 18:05
        I brak wersji polskiej.
    • Gość: pablo MS Security Essentials - dziś premiera antywiru... IP: *.magma-net.pl 29.09.09, 19:35
      Nie żebym się podniecał tym softem, ale bijecie pianę że nie wiadomo kiedy bedzie a już jest!
    • Gość: zZZZzzzzzZ MS Security Essentials - dziś premiera antywiru... IP: 89.231.202.* 29.09.09, 21:58
      Dla mnie istotniejszy byłby firewall z prawdziwego zdarzenia, a nie ta podła
      imitacja firewalla znajdująca się w xp, viosce czy seven.
      • Gość: Oren Re: MS Security Essentials - dziś premiera antywi IP: 217.98.20.* 29.09.09, 22:03
        Gość portalu: zZZZzzzzzZ napisał(a):
        > a nie ta podła imitacja firewalla znajdująca się w xp, viosce czy seven.

Ale zdajesz sobie sprawę, czym się różni firewall z XP od tych z Visty i W7, prawda?
        • Gość: zZZZzzzzzZ Re: MS Security Essentials - dziś premiera antywi IP: 89.231.202.* 30.09.09, 13:30
          Tak wiem ale nadal jest to półśrodek.
          • Gość: Oren Re: MS Security Essentials - dziś premiera antywi IP: 89.174.38.* 30.09.09, 14:46
            Gość portalu: zZZZzzzzzZ napisał(a):
            > Tak wiem ale nadal jest to półśrodek.

Nie.
            Owszem, wymaga konfiguracji, czasami upierdliwej, ale daje radę.
      • Gość: df Re: MS Security Essentials - dziś premiera antywi IP: *.acn.waw.pl 29.09.09, 22:18
        Jeśli chcesz prawdziwą zaporę, to musisz mieć dodatkowe urządzenie, które to
        realizuje.

A tobie radzę wpisać polecenie "wf.msc" na Viście lub 7.
    • Gość: GOść MS Security Essentials - dziś premiera antywiru... IP: 193.59.138.* 29.09.09, 22:13
      Vista z dobrym aktywatorem przechodzi kazdy test MS, wiec ich "propaganda" i tak na nic sie nie zda...
    • raiss Re: MS Security Essentials - dziś premiera antywi 29.09.09, 23:25
      Ciężko im będzie przebić się przez firmy ze znacznie większym doświadczeniem.
      Technologicznie, moim zdaniem najlepiej rozwinięta jest Panda Cloud z kolektywną
      inteligencją.
      • Gość: Kwiat Re: MS Security Essentials - dziś premiera antywi IP: *.swiebodzin.vectranet.pl 30.09.09, 02:32
        Zgadzam się Panda Cloud to świetny program polecam go każdemu im więcej
        będzie nas w chmurze tym lepiej będziemy zabezpieczeni.
        • Gość: Abby Re: won z takimi "poleceniami" IP: 217.98.20.* 30.09.09, 05:46
          Oho, uaktywnili się marketingowcy Pandy... (czy też osoby przez nich wynajęte).
          Żenująco nieudolni.
          • raiss Re: won z takimi "poleceniami" 05.10.09, 17:53
            Człowieku, o czym Ty w ogóle piszesz. Może każdej osobie, która poleca jakiś
            program napisz, że go reklamuje. Cały internet oskarż o to... Poczytaj sobie
            testy, zobacz jakie nagrody Panda zgarnęła za "chmurę" i jak to działa, to może
            zrozumiesz, dlaczego uważam to za najbardziej zaawansowany produkt tego typu.
    • Gość: Balejaz MS Security Essentials - dziś premiera antywiru... IP: *.static.espol.com.pl 30.09.09, 00:14
      tak sobie mysle, ze ciezko bedzie mi zaufac produktowi antywirusowemu MS
      biorac pod uwage jak dziurawy jest sam system Windows.. Chyba jednak lepiej
      zawierzyc gigantom i kupic solidnego antywirusa ze stajni symanteca, Eseta,
      czy kaspeskyego..
      • Gość: df Re: MS Security Essentials - dziś premiera antywi IP: *.acn.waw.pl 30.09.09, 07:15
        Następny marketingowiec... To jakie są te dziury?
        • Gość: phi Re: MS Security Essentials - dziś premiera antywi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.09, 17:01
          chyba jasne jakie to sa dziury, nie slyszales o czyms takim jak "miesieczne
          biuletyny bezpieczenstwa". Mega lol. Plus info - niestety MS w tym miesiacu nie
          zalatal dziury w tym i owym, miejmy nadzieje ze zrobi to za miesiac. To
          oczywiste Watsonie
          jak nie wierzysz to popatrz:
          link1
          link2

• jens79 MS Security Essentials - dziś premiera antywiru... 30.09.09, 07:48
      6:47 GMT wersja finalna juz jest do sciagniecia ze strony.
    • Gość: infor MS Security Essentials - dziś premiera antywiru... IP: 217.153.37.* 30.09.09, 09:37
      juz jest :D
    • Gość: feni Re: MS Security Essentials - dziś premiera antywi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 23:09
      będzie tylko popularny (dobry - nie zakąłdałbym się o to) ponieważ
      dorzucać go będą do kazdego Windowsa :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka