Dodaj do ulubionych

TP: Finanse coraz słabsze

31.10.09, 21:20
Francuzi płaczą czy co ??

Sprzedaliśmy kurę znoszącą złote jaja obcej firmie.

Powodem było to że państwo w UE nie mogło posiadać udziałów w zbyt dużej
liczbie firm ... Szkoda że frans telekom jest własnością rządu Francuskiego.
Jak dla mnie to szczyt debilizmu na szczytach władzy.

Ale teraz nie ma nad czym płakać , EUkolonizacja jest już praktycznie zakończona.
Obserwuj wątek
    • Gość: c Ile miliardow za logotyp w tym roku? IP: *.chello.pl 31.10.09, 22:13
      Ile miliardow zlotych ten pies musial przetransferowac za granice w tym roku w
      zamian za prawo do uzywania logotypu france telecom?
      • business3 Jak za zmianę adresu tel chcą 60zł... Dno!!! 01.11.09, 09:49
        Jak za zmianę adresu tel chcą 60zł... Dno!!!
    • Gość: mcozio dla IP: *.limes.com.pl 31.10.09, 23:32
      mnie IDEA byla lepsza niz orange, nawet oferty byly lepsze np oferta
      optumumam z nielimitowantym kapitalem minut a teraz co ? 3mce i
      niewykorzystane minuty przepadaja
    • 8neron TP: Finanse coraz słabsze 01.11.09, 00:27
      I bardzo dobrze. Jak polityka firmy tkwi dalej w głębokiej komunie
      to tak się dzieje. Jak dostaną mocno po dup*e to wyjdzie im to na
      dobre.
    • Gość: kicz Re: TP: Finanse coraz słabsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 00:27
      Jak z komórki na karte place 29gr do wszystkich plus mam pakiet za 5zł 100 minut
      wtym na stacjonarne. To po co mam dzwonic z domowego (plan socjalny) jak tam
      wszystko jest droższe? Debilem jestem?
      • business3 Można od razy napisać że Play rządzi !!! 01.11.09, 09:51
        Można od razy napisać że Play rządzi !!!

Gość portalu: kicz napisał(a):

> Jak z komórki na karte place 29gr do wszystkich plus mam pakiet za 5zł 100 minu
        > t
        > wtym na stacjonarne. To po co mam dzwonic z domowego (plan socjalny) jak tam
        > wszystko jest droższe? Debilem jestem?
    • Gość: pio TP: Finanse coraz słabsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 10:05
      Niech menadżerowie przestaną patrzeć na słupki,z zobaczą co się
      dzieje w rzeczywistości.
    • Gość: asd123 wypadaloby zaczac od wydajnosci pracy w tpsa IP: 199.71.213.* 01.11.09, 10:39
      pracowalem dla firmy tworzacej oprogrogramowanie dla tpsa i zazwyczaj projekty
      wygladaly nastepujaco:
      - mail z tpsa, pol mojej firmy postawione w stan gotowosci bo na juz potrzeba
      cos zrobic co jest bardzo pilne, bo cos nie dziala i w ogole awantura na caly
      dzial, w cc 5 dyrektorow tpsa zeby sprawa wygladala jeszcze bardziej powaznie
      - zespol bierze nadgodziny byleby tylko zdarzyc w terminie, ok wszystko sie
      udaje, wysylamy gotowe rozwiazanie
      - cisza...
      - po tygodniu sie ktos odzywa z pytaniem jak to uruchomic (mimo ze instrukcje ma
      rowniez dostarczona, ale jakos nie mial czasu przeczytac)
      - cisza...
      - miesiac pozniej odzywa sie ten sam "ktos", ze to dalej nie dziala, pytamy czy
      czytal instrukcje instalacji: "no nie"
      - cisza..
      - po kolejnym miesiaciu odzywa sie "ktos" i mowi ze on ma watpliwosci co do tego
      co jest napisane w instrukcji, bo on uwaza ze to nie zadziala, my na to "czy w
      ogole to sprobowal uruchomic?", odpowiedz "no nie, ale on uwaza ze to nie
      zadziala", to piszemy elaborat czemu uwazamy ze nasze rozwiazanie jest lepsze od
      tego co on proponuje...
      - cisza..
      - 2 miesiace pozniej odpowiedz: "no rzeczywiscie, zadzialalo.."

• Gość: Mariusz TP: Finanse coraz słabsze IP: *.olsztyn.vectranet.pl 01.11.09, 10:45
      TP tyle razy dało mi w kość, że nie żałuję. Gorzej, że orange zaczyna ściągać
      coraz bardziej od "mamusi" i będzie trzeba zmienić operatora, z którym byłem
      od początku...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka