Gość: haaalloooo IP: *.107.c66.petrotel.pl 20.11.09, 13:46 bedzie szybszy od wersji 8, ale w sprawdzianie i tak wyszedl najgorzej ze wszystkich przegladarek... o włos ale zawsze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: igormix Microsoft: Internet Explorer 9 będzie szybszy IP: *.chello.pl 20.11.09, 14:41 Spier... z tym gównem nie mam zamiaru robić 10 roznych css bo debilny microsoft ma zamiar wypuścić kolejne gó... !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Microsoft: Internet Explorer 9 będzie szybszy IP: 87.74.241.* 20.11.09, 14:45 Co to kurde ma być 32/100 ?? Co oni niby poprawili ?? Chyba logo oraz ikonkę z 8 na 9. Dopiero będę próbować osadzać standardy HTML5 ??? Przecież to jest już od 5 lat dostępne... Spie.. z kolejnymi Shitem microsoft!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cieciek Re: Microsoft: Internet Explorer 9 będzie szybszy 20.11.09, 22:20 Trza umieć pisać CSSy by pasowały nawet do debilnego IE. Odpowiedz Link Zgłoś
von.g Re: Microsoft: Internet Explorer 9 będzie szybszy 21.11.09, 09:01 TO ciekawe bo nawet M$ ma problemy z wlasnym silnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
von.g Re: Microsoft: Internet Explorer 9 będzie szybszy 21.11.09, 09:02 lab.caffeinate.org/images/amusing/loving%20microsoft%20family.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Microsoft: Internet Explorer 9 będzie szybszy IP: *.rzepicha.ds.polsl.pl 20.11.09, 18:59 a opera 10, a acid3 ma 100/100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsu weźcie sobie na wstrzymanie z tym microsoftem IP: *.icpnet.pl 20.11.09, 22:03 rzygać już sie chce od czytania tych propagandowych bredni Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Microsoft: Internet Explorer 9 będzie szybszy 20.11.09, 22:50 Oczywiście, pod warunkiem kupienia najnowszego wielordzeniowego procesora i co najmniej 8 GB RAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogromcadebili Microsoft: Internet Explorer 9 będzie szybszy IP: *.autocom.pl 20.11.09, 23:32 Niedawno, zachęcony przez yahoo, które popychało po podpisaniu umowy o współpracy z microsoftem jego produkty swoim klientom up- gradowałem się do IE8 i...zaczęły się problemy: mulenie, błędy, zwiechy. Poprzednio korzystałem z jakiejś dużo starszej wersji i była o niebo lepsza. Gratulacje gates: prawdziwy postęp w duchu leninowskim - 2 kroki do przodu i cztery do tyłu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x15 Na Webkicie go robią IP: 83.238.100.* 21.11.09, 00:15 Tylko przerobią parę rzeczy, żeby nie działały strony googla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iota Re: Microsoft: Internet Explorer 9 będzie szybszy IP: 85.222.87.* 21.11.09, 00:23 Hmm, pracuja nad nim zaledwie od 3 tygodni a juz maja 32/100 w Acid3? Maja tempo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczoland atakuje Re: Microsoft: Internet Explorer 9 będzie szybszy IP: *.dhcp.embarqhsd.net 21.11.09, 01:20 Po prostu... tak dziala (wielka) firma "Micro-shit"! Odpowiedz Link Zgłoś
kretu23 Poczekam na 10. Będzie wspaniałym eksponatem 21.11.09, 02:02 do muzeum Park Jurajski Informatyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Ja używam IE8 IP: *.multi-play.net.pl 21.11.09, 03:02 najwygodniejsza przeglądarka i wszystkie stronki działają. Odpowiedz Link Zgłoś
gresiek a bedzie bardziej oszczedny dla ram-u? 21.11.09, 04:06 tymczasem kazda kolejna przegladarka mikrosyfu poczynajac od wersji 6 jest gorsza od poprzedniej... bardzo "bawi" mnie fakt, ze np. otwierajac 15 kart w ie8 zuzycie pamieci wzrasta do 1gb ramu dla semgo procesu (a wlasciwie procesow) iexplore.exe... po zamknieciu 10 kart pamiec sie zwalnia do okolo 800mb lub nie zwalnie wcale... teraz, mam otwartych 10 kart w ie8 i widze w menadzerze zadan 8 procesow iexplore.exe na laczna kwote 490mb... w tym samym czasie mam urchomiona opere i otwartych 36 kart na laczna kwote 295mb przy jednym procesie opera.exe! czy kurna mac jakis spec z mikrokpiny moze mi wytlumaczyc na czym polega fenomen: 1) niezwalniana pamieci ram po zamknieciu kart w ie8??? 2) uruchamiania kilku lub nawet kilkunastu watkow iexplore.exe w menadzerze zadan, podczas gdy firefox i opera zadawalaja sie jednym procesem??? o co tu kurna chodzi??? bo podejrzewm jakas fundamentalna ignorancje w kwestii programowanie i znajomosci systemu windows xp przez programistow ie8! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buberdds Re: a bedzie bardziej oszczedny dla ram-u? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.09, 08:56 tak samo masz w guglowkim Chrome, ma to plus gdy karta się Tobie zwiesi. W IE nie zamyka wszystkich pozostałych, a przy okazji od razu ją odzyskuje. I akurat od IE6 jest co raz lepiej, IE8 renderuje strony całkiem nieźle, a od siódemki ma zakładki!! (hehe). IE jest cały czas 2 kroki za FF i 10 za Operą, ale nie ma co narzekać. Grunt, że jest silna konkurencja i wszystko idzie w dobrym kierunku:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antixus Re: a bedzie bardziej oszczedny dla ram-u? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 15:29 Ja się z twoim 1GB nie zgodzę mam otwarte też 15 zakładek i mam 550MB ramu zjedzone a tu dowód (ludziom bez dowodów nie wieżę) yfrog.com/44pamicie8j A używałem you tuba HD na 2 zakladkach więc odjąc jakieś 150-200MB z tego powodu, bo IE trzyma to w pamięci a potem w raz z zamknięcie IE8 usuwa, a FF i Opera odrazu na dysk zapisują wszystkie śmieci!! Jak nie wieżycie, to sprawcie sobie, 3 przeglądarki i na każdej przez 3 dni odpalajcie to samo co na waszej głównej, a potem programem do czyszczenie zobaczcie która ma najwięcej plików tymczasowych to wywalenia :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eRb Śledzę produkty Microsofta od 20 lat IP: 82.177.124.* 21.11.09, 08:25 Do tej pory się nie zdarzyło, by następna wersja produktu microsoft'a była szybsza od poprzedniej (wystarczy popatrzeć na IE, na Windows, na Office... - u microsofta każda następna działa wolniej, dużo wolniej od poprzedniej...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buberdds Re: Śledzę produkty Microsofta od 20 lat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.09, 08:51 akurat JSy śmigają co raz lepiej z każdą wersją, nie jest to FF ale progres jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brt2pp zieeeew IP: *.acn.waw.pl 21.11.09, 09:23 tylko kompletny kretyn uwierzy że nowy IE będzie lepszy od firefoxa czy opery ... już za wiele razy się z nimi zawiodłem aby uwierzyć w ich czcze przechwałki ... jak ktoś kiedyś powiedział " IE to program do przeglądania internetu z twojego komputera i na odwrót " Odpowiedz Link Zgłoś
luni8 Microsoft: Internet Explorer 9 będzie szybszy 21.11.09, 09:25 Jak to jest IE nie lubicie ele potraficie wymienić wady wszystkich kolejnych wersji. Mi to pachnie lekkim masochizmem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t0 mój google chrome osiąga w teście ACID 100/100 IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.09, 10:11 :)) Odpowiedz Link Zgłoś