19.04.04, 14:21
Wprawdzie nie W-wa, ale blisko...

Oto link z forum Nowiaka:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=451&w=12073399
Obserwuj wątek
    • sqh Re: Modlin 19.04.04, 15:07
      Drzwi drzwiami, a ponadto z Fortu VII odspawano w całości kopułę pancerną :-(
      • kwitkows Re: Modlin 21.04.04, 21:33
        Niestety bedzie jeszcze gorzej. Ceny stali na swiecie poszly do gory wiec zlom takze podrozal. Takie kradzieze sa teraz w calym kraju. W Toruniu zginelo juz 3/4 elementoz pancernych z twierdzy. To co zostalo jest zabezpieczane przez czlonkow torunskiego TPF... Niestety warszawski TPF tego nie potrafi...
        • sqh Re: Modlin 22.04.04, 08:46
          kwitkows napisał:

> Niestety warszawski TPF tego nie potrafi...

Wszystkich zainteresowanych zapraszamy zatem na najbliższe zebranie Oddziału
          Warszawskiego, a zwłaszcza Szanownego Kolegę, by zaprezentował, co sam potrafi.

Muzeum Techniki, 11 V 2004, 17:30. Temat wiodący: prelekcja dr Janusza
          Miniewicza pt. „Wał Pomorski - nowe spojrzenie na jego funkcjonowanie”.
          • kwitkows Re: Modlin 23.04.04, 11:40
            W tym problem, ze sam to nikt nic nie zrobi. Tutaj trzeba dzialac wspolnie i niestety trzeba to wszystko robic pod jakims szyldem. A szyld TPF wlasnie po to powstal, tylko w Warszawie jakos ociezale wszystko mu idzie.
            • sqh Re: Modlin 23.04.04, 12:41
              kwitkows napisał:

> tylko w Warszawie jakos ociezale wszystko mu idzie.

Owszem, z przeszło 50 członków aktywność wykazuje może jakieś 25%. Ja mogę
              oczywiście odpowiadać tylko za to, czym się zajmuję osobiście i co własnym
              nazwiskiem podpisuję i nie powiedziałbym, ze działam ociężale :-) Ale
              rozglądając się po kolegach wokół - również nie podzielałbym tego poglądu.

Tak się niestety składa, że Warszawa jest miastem silnie zbiurokratyzowanym i
              aby coś skutecznie załatwić, trzeba rozesłać znacznie więcej pism i mieć
              znacznie więcej znajomości niż w innych miastach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka