q-ku 07.07.10, 23:46 "niecodzienna obudowa" w kształcie prostokąta - nowatorstwo niezwykłe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozbojnick Re: Elegancki laptop ASUS N53 z wbudowanymi głośn 07.07.10, 23:56 Po jakiego grzyba dysk 650GB w laptopie, tego pojąć nie mogę? Tym bardziej, że laptopowe twardziele często ulegają awarii. Odpowiedz Link Zgłoś
ub1k Re: Elegancki laptop ASUS N53 z wbudowanymi głośn 08.07.10, 01:13 a ten co pisał ten artykuł to sie zna na tym o czym pisał? Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.rk Re: Elegancki laptop ASUS N53 z wbudowanymi głośn 08.07.10, 07:51 Bang&Olufsen slynie z designu a nie z jakosci dzwieku. Jak widac na zdjeciach oraz slychac z opisu bez zaskoczenia w kwestii jakosci dzwieku, mala niespodzianka z designem :) Odpowiedz Link Zgłoś
jozo2 Re: Elegancki laptop ASUS N53 z wbudowanymi głośn 08.07.10, 08:24 po co reklamować coś co niema ceny Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke Re: Elegancki laptop ASUS N53 z wbudowanymi głośn 08.07.10, 09:55 Gang&Fusen to taka sama tandeta jak ASUS tylko za większe pieniądze. Dobry laptop ma matową matrycę, ASUS szczędzi na komponentach jak się da, ale ludzie to łykają widząc szczotkowane aluminium i głośniczki B&O. To samo dysk - wsadzili 650GB, chociaż na rynku 2.5" najlepszy w tej chwili jest 500GB Momentus XT, no ale wiadomo więcej gigabajtów to się lepiej sprzeda :) Jak ktoś pracował na dobrym Dellu to potem kijem nie dotknie jakiegoś ASUSa. Odpowiedz Link Zgłoś
miczum Re: Elegancki laptop ASUS N53 z wbudowanymi głośn 08.07.10, 14:41 Pierwsze słyszę, że Asus to tandeta, tak jak każdy producent, taki i Asus różnicuje swój sprzęt pod względem jakości komponentów pod konkretne zastosowania, ceny itd. W laptopach dla graczy również montuje Momentusy XT. Co do Della to mnie nie nie rozśmieszaj, ten producent od dłuższego czasu zalicza tendencję spadkową, a praktycznie każdy co ardziej wydajny ich laptop grzeje się koszmarnie. Dell Vostro mojej żony tak się grzeje, że jakbyś położył go sobie na kolana to poparzenia jak w banku. Pod względem kultury pracy i temperatur to mój Lenovo nokautuje każdego porównywalnego Della ;) Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku Re: Elegancki laptop ASUS N53 z wbudowanymi głośn 11.07.10, 23:53 Asus to nie jest tandeta kupiłem kilka do pracy i jestem bardzo zadowolony ze stabilności i wydajności (oraz braku bajerów dla dzieci) ale ten, kto wtyka do laptopa ekran "glare" powinien dostać w pysk za idiotyzm Odpowiedz Link Zgłoś
badteddybear Re: Elegancki laptop ASUS N53 z wbudowanymi głośn 11.04.11, 08:36 @vontomke "Gang&Fusen to taka sama tandeta jak ASUS tylko za większe pieniądze. Dobry laptop ma matową matrycę,Gang&Fusen to taka sama tandeta jak ASUS tylko za większe pieniądze. Dobry laptop ma matową matrycę,..." 1.Rozumiem, że użytkowałeś sporo tej tandety i mogłeś wyrobić sobie zdanie. Zazdroszczę kasy. 2.Apple McBook Pro kryptoreklamy nie wymaga, ale i w nim matowa matryca wymaga dopłaty. Odpowiedz Link Zgłoś