abanda 09.08.10, 12:30 Na jakiej zasadzie działają drukarnie online? Muszę przyznać, że spotykam się z czymś takim po raz pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wronie Re: drukarnie on-line 23.08.10, 12:01 Działanie jest bardzo proste, składasz ofertę na wybrany przez Ciebie towar, poczym przysyłają Ci kurierem gotowy produkt. Tak jak zwykły zakup online. Zresztą więcej dowiesz się bezpośrednio od źródła – www.caffeprint.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: drukarnie on-line IP: 85.222.87.* 23.08.10, 17:30 Fajna reklama :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ah Re: drukarnie on-line IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.03.11, 09:33 I jak do zakupów online trzeba mieć ograniczone zaufanie. Nigdy nie wiemy na kogo trafimy, oraz nie mamy pewności co do jakości. drukarnia wielkoformatowa Odpowiedz Link Zgłoś
kurkuma123 Re: drukarnie on-line 20.04.11, 18:29 niby tak dlatego trzeba się kierować opiniami innych jeżeli są one nie najlepsze na temat jakiejś firmy to w ten czas nie powinniśmy z niej korzystać a kiedy ktoś mówi że nie miał żadnych problemów z jakąś firma np. ja z caffeprint.eu, to wtedy można się zastanowić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syriusz Re: drukarnie on-line IP: *.e-gco.pl 14.06.11, 12:35 Dobra jest drukarnia on line www.chroma.pl Realizują zamówienia błyskawicznie i jest bardzo dobry kontakt z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
alerty Re: drukarnie on-line 23.01.12, 20:04 Tak jak mówisz, ja nie miałam z caffeprint.eu/ najmniejszego problemu, a niejednokrotnie zamawiałam u nich wydruk gazetek reklamowych czy wizytówek dla mojej firmy. Na początku rzeczywiście się trochę bałam "drukowac" online, jednak gdy przyszła pierwsze gazetki to od razu widać było, że porządna firma. Duży plus dla niej za to, że rzeczywiście trzyma się terminów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: drukarnie on-line IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.11, 12:04 Sporo teraz tego w sieci i oferta bardzo różna. Najlepiej szukać drukarni online która powstała nprzy drukarni tradycyjnej. Wtedy jest pewność że to nie żaden krzak :) Ja drukuje np w print4all.pl i jestem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
slikbela Re: drukarnie on-line 01.10.16, 09:35 Dokładnie masz rację. Ja za to polecę drukarnię Diamond Druk diamond-druk.pl/ - która jest również drukarnią online. Mój znajomy wykonywał u nich różne rzeczy i jest bardzo zadowolony z jakości usług, szybkiego terminu realizacji oraz wysoką jakością wykonania usługi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linwood Re: drukarnie on-line IP: *.user.veloxzone.com.br 31.05.12, 15:38 Film Drzewo życia (2011) jest super! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
dave1212 Re: drukarnie on-line 06.10.16, 21:09 A ja zamawiam wszystko na ghouse.pl TANIO,SZYBKO,SOLIDNIE.GORĄCO POLECAM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
2becreative Re: drukarnie on-line 07.10.16, 09:54 Drukarnie online mają dobre ceny na wydruk ale z reguły nie ma handlowców z którym można coś omówić i sprawdzić. Można sobie zamówić sprawdzanie plików ale nie w każdej drukarni. Te drukarnie działają 24H i realizują zlecenia w kolejności jak przychodzą. Jeżeli mamy projekt wymagający konsultacji, personalizacji i porady to lepiej wybrać drukarnie gdzie handlowiec doradzi nam odpowiedni papier, wykończenie, omówi projekt itp. Odpowiedz Link Zgłoś