alen33 19.04.04, 07:20 mam kerio 4.0.16,Ie 6.0,po godzinie siedzenia w necie,mam trudnosc z otwieraniem stron.Przed zainstaowaniem Kerio tego nie mialem,co zrobic? wywalic? Jak zamkne keio jest oki,prosze o sugestie,z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kell Re: kerio IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.04.04, 08:09 wywalic dziadostwo, zainstalowac lepiej porzadna przegladarke. mozilla jest zdecydowanie lepsza od dziurawego msie+firewalla Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: kerio 19.04.04, 08:23 Czemu zaraz wywalać ;) Masz problem z nowszą wersją to zainstaluj starszą o numerku 2.1.5. Możesz ją znależć po polsku na płycie "Twojego Niezbędnika - Komputer Świata" nr 4/03 z grudnia . Polecam , łatwo , szybko i przyjemnie . Możesz też ściągnąć program z tej strony - www.aclantis.co.uk/downloads-cat19.html Do użytku domowego wersja 2.1.5. jest darmowa . Pozdrawiam ! P.S. Do pruszania się po "dziwnych" stronach inna przeglądarka bardzo się przydaje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kell Re: kerio IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.04.04, 08:27 tylko nalezy zastanowic sie po kija komus firewall. ani nie zapewnia skutecznej ochrony, nie ochrania przed robalami/bledami w oprogramowaniu, a i konfiguracja jest skomplikowana (chyba, ze ktos wierzy w magiczne klikniecie i poczucie bezpieczenstwa:) ps. uzywam tylko 1 i jakos mi zadnej innej nie brakuje. dziwnych stron o ile takie sa to nie ogladam, bo w 99% sytuacji sa na tyle beznadziejne, ze nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: kerio 19.04.04, 08:37 Spierać się nie będę , bo skończymy na 40 postach . Pozdrawiam . Alen33 i tak zrobi jak chce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alen33 Re: kerio 19.04.04, 18:43 wywalilem jednak spowalnia strasznie dzieki za odpowiedzi cze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.111 Re: kerio IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.04.04, 22:45 ...i slusznie.Po co komu firewall?<LOL> Odpowiedz Link Zgłoś