larwa_jak_kuleczka 28.01.11, 18:45 Cóż za wspaniała nowa "funkcjonalność"!!! Reklamy. Pewnie wszyscy o tym marzyli! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eeeee1 Re: Nowości w Gmailu 28.01.11, 20:00 czyli frajerzy ktorych nie stac na profesjonalne konto pocztowe we wlasnej domenie doczekali sie reklam w swojej darmowej poczcie Odpowiedz Link Zgłoś
ylk Re: Nowości w Gmailu 29.01.11, 00:31 Konto kontem, domena domeną, klient klientem. Nie natknąłem się do tej pory na lepszego klienta poczty niż gmail. Wcale nie oznacza to, że mnie nie stać na "profesjonalne konto" we własnej domenie. Bo "profesjonalne konto" z domeną mam, ale i tak obsługuję przez gmaila :) Odpowiedz Link Zgłoś
wobed [...] 29.01.11, 00:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyh28 Re: Nowości w Gmailu 29.01.11, 03:42 jeden dodatkowy pasek z reklamą - pożywka dla sporej grupy malkontentów Odpowiedz Link Zgłoś
obiektywna_online Nowości w Gmailu 31.01.11, 07:54 Mi reklamy nie przeszkadzają ważne że poczta działa i póki co uważam że gmail jest najlepszy z darmowych kont pocztowych. Jedyne czego mi brakuje to możliwość katalogowania wiadomości jak w MS Outlook. Nie wiem czy nie za dużo wymagam :)) Odpowiedz Link Zgłoś