Dodaj do ulubionych

BitDefender Internet Security

IP: *.gdynia.mm.pl 17.02.11, 15:02
zainstalowałem pełną wersję z roczną licencją i jestem bardzo zadowolony. Program działa bez zarzutu, wyrył nawet jakieś śmieci po poprzednim programie (avast). Nie obciąża komputera, instaluje się sprawnie. Bardzo dobry program.
Obserwuj wątek
    • Gość: nowy Re: BitDefender Internet Security IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.11, 17:47
      dobry program, jestem zadowolonym użytkownikiem, nie zamula
    • Gość: Ted Re: BitDefender Internet Security IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.11, 13:37
      Bardzo dobry program, działa stabilnie no i ma bardzo przydatną kontrolę rodzicielską. Polecam
    • Gość: Darek Re: BitDefender Internet Security IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.11, 11:35
      Super program, działa bez problemów, nie zamula.
    • Gość: Marx Re: BitDefender Internet Security IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.11, 13:26
      Program jest rzeczywiście dobry, nie obciążył komputera i działa ok
    • Gość: wojciech BitDefender Internet Security 2011 IP: *.toya.net.pl 21.04.11, 22:31
      nowa BitDefender Internet Security wersja do pobrania
    • Gość: Gość Re: BitDefender Internet Security IP: 178.219.127.* 22.01.12, 01:21
      Dzięki :] Fajny program ;D
    • Gość: Dawid Re: BitDefender Internet Security IP: *.ip.netia.com.pl 12.02.12, 18:30
      Na początku nie wierzyłem, że to może być dobry program jednak po zainstalowaniu od razu zmieniłem zdanie. Nie zamula systemu, dobra kontrola rodzicielska i firewall. Są drobne błędy przy spolszczeniu ale nie przeszkadza to zupełnie w niczym :)
    • Gość: Kokosek Re: BitDefender Internet Security IP: *.ip.netia.com.pl 13.02.12, 22:45
      Doby program, troche dlugo się instaluje ale co z tego skoro systemu nie spowalnia, polecam!
    • Gość: Bugi Re: BitDefender Internet Security IP: *.ip.netia.com.pl 19.02.12, 17:48
      Bardzo dobry program, lepszy od poprzednich jakich uzywalem, polecam ;)
    • Gość: Masters Re: BitDefender Internet Security IP: *.tktelekom.pl 03.03.12, 14:22
      Zamień swój darmowy program antywirusowy na bardziej skuteczny

ulinks.net/92d8
    • Gość: licencje.net Re: BitDefender Internet Security IP: *.jmdi.pl 27.04.12, 13:18
      Potrzebujesz kluczy do programu Bitdefender ?
      Zapraszamy na stronę:
      www.licencje.net/klucze/index.html
      Zapraszamy. Zespół Licencje.net

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka