Gość: piotrunio IP: *.mlyniec.gda.pl 21.02.11, 05:37 Podczas próby odpalenia programu pokazuje mi się taki komunikat: "This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way." Co z tym fantem zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotrunio Re: MPEG Recorder IP: *.mlyniec.gda.pl 11.03.11, 16:49 Przez miesiąc nikt nie znalazł czasu żeby zaproponowwać jakeś rozwiązanie problemu - porażka. Po w takim razie udostępniacie takie badziewie, skoro nikt z was nie potrafi udzielić sensownej porady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakkazdy Re: MPEG Recorder IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.11, 15:02 A przypadkiem w pasku nie masz programu... i kto tu wyszedł na idiotę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: MPEG Recorder IP: *.play-internet.pl 28.12.11, 19:52 a czy to działa ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radzio99712 Re: MPEG Recorder IP: *.cdma.centertel.pl 20.02.12, 19:32 U mnie to nie działa :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faaaaaaa Re: MPEG Recorder IP: *.149.246.94.ip4.artcom.pl 03.03.12, 08:16 a ja nie moge usiawić nagrywania pulpitu tylko mi z kamerki nagrywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: MPEG Recorder IP: *.dynamic.chello.pl 11.07.12, 12:25 U mnie ten program wywala komunikat "This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.". Druga sprawa - wbrew temu co napisano w opisie ten program nie pozwala na nagrywanie pulpitu/ekranu. Tylko nagrywanie obrazu/dźwięku z kamerki/mikrofonu i ew. także przesyłanie obrazu/dźwięku z kamerki/mikrofonu na inny komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: MPEG Recorder IP: *.play-internet.pl 15.12.12, 11:29 po prostu gó... największe na swiecie gó... Odpowiedz Link Zgłoś