Dodaj do ulubionych

Sharp Aquos Quattron LE830 ustanowi nowy standa...

30.03.11, 03:28
A po co mi to skoro mam już pięknie skonfigurowany zestaw kina domowego i amplituner, dlaczego mam płacić ekstra za coś(subwoofer), czego nigdy nie użyje?
Obserwuj wątek
    • damianbilo Re: Sharp Aquos Quattron LE830 ustanowi nowy stan 30.03.11, 07:13
      cegiel moze i Ty masz i ja mam ale reszta nie.....
      druga sprawa , ze czasem wole puścić dzwiek z tv niz z kina domowego [wieksze zuzycie pradu].
      A co do tv...to nic nowego , bo juz poprzednie modele to mialy a autor nie pokazal nic nowego w opisie ale tak jest jak pisze sie o rzeczach bez pojęcia i tylko kopiuje z innych serwisow
    • arpk Re: Sharp Aquos Quattron LE830 ustanowi nowy stan 30.03.11, 07:28
      "umożliwiają odtwarzanie materiałów wideo i audio z klucza USB"

co to jest klucz USB?
    • zegrz Re: Sharp Aquos Quattron LE830 ustanowi nowy stan 30.03.11, 08:01
      arpk - poczytaj Zajdla może się dowiesz :)
      Jest to absolutnie normalna polska nazwa.
    • lisa2 Re: Sharp Aquos Quattron LE830 ustanowi nowy stan 30.03.11, 08:11
      "klucz USB" :):

1 - wkłada się w dziurkę i otwiera nim drzwi - dziurka musi być wielkości USB;
      2 - zindywidualizowany pendrajw - na którym zapisano identyfikator, bez którego nie można będzie użyć tego pendrajwa - żaden inny pendrajw nie udostępni zapisanych na nich identycznych informacji - oprogramowanie w komputerze identyfikuje pendrajw;
      3 - możliwość użycia w telewizorze plików z dowolnego pendrajwa - ważne, aby pliki na pendrajwie były w jednym z formatów video lub graficznym.
    • cree-is-me Re: Sharp Aquos Quattron LE830 ustanowi nowy stan 30.03.11, 08:32
      Subwoofer w "plaskatym" TV? To jakieś kompletne nieporozumienie...
    • allerune Re: Sharp Aquos Quattron LE830 ustanowi nowy stan 30.03.11, 12:01
      bawią mnie te wszystkie Hz i inne techniki "upłynniania" obrazu, im więcej tego jest, tym każdy hollywoodzki film bardziej przypomina teatr telewizji niż kinowy seans. zamiast 120 Hz, powinno być 24 klatki/s
    • cinsson Re: Sharp Aquos Quattron LE830 ustanowi nowy stan 30.03.11, 13:57
      poki co duże LEDy sa dla bogatych, jak dla mnie kolor moze ciut lepszy ale kasa na pradzie zwroci sie za pare co najmnije kilka lat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka