cegiel.knz 30.03.11, 03:28 A po co mi to skoro mam już pięknie skonfigurowany zestaw kina domowego i amplituner, dlaczego mam płacić ekstra za coś(subwoofer), czego nigdy nie użyje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damianbilo Re: Sharp Aquos Quattron LE830 ustanowi nowy stan 30.03.11, 07:13 cegiel moze i Ty masz i ja mam ale reszta nie..... druga sprawa , ze czasem wole puścić dzwiek z tv niz z kina domowego [wieksze zuzycie pradu]. A co do tv...to nic nowego , bo juz poprzednie modele to mialy a autor nie pokazal nic nowego w opisie ale tak jest jak pisze sie o rzeczach bez pojęcia i tylko kopiuje z innych serwisow Odpowiedz Link Zgłoś
arpk Re: Sharp Aquos Quattron LE830 ustanowi nowy stan 30.03.11, 07:28 "umożliwiają odtwarzanie materiałów wideo i audio z klucza USB" co to jest klucz USB? Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Re: Sharp Aquos Quattron LE830 ustanowi nowy stan 30.03.11, 08:01 arpk - poczytaj Zajdla może się dowiesz :) Jest to absolutnie normalna polska nazwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lisa2 Re: Sharp Aquos Quattron LE830 ustanowi nowy stan 30.03.11, 08:11 "klucz USB" :): 1 - wkłada się w dziurkę i otwiera nim drzwi - dziurka musi być wielkości USB; 2 - zindywidualizowany pendrajw - na którym zapisano identyfikator, bez którego nie można będzie użyć tego pendrajwa - żaden inny pendrajw nie udostępni zapisanych na nich identycznych informacji - oprogramowanie w komputerze identyfikuje pendrajw; 3 - możliwość użycia w telewizorze plików z dowolnego pendrajwa - ważne, aby pliki na pendrajwie były w jednym z formatów video lub graficznym. Odpowiedz Link Zgłoś
cree-is-me Re: Sharp Aquos Quattron LE830 ustanowi nowy stan 30.03.11, 08:32 Subwoofer w "plaskatym" TV? To jakieś kompletne nieporozumienie... Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: Sharp Aquos Quattron LE830 ustanowi nowy stan 30.03.11, 12:01 bawią mnie te wszystkie Hz i inne techniki "upłynniania" obrazu, im więcej tego jest, tym każdy hollywoodzki film bardziej przypomina teatr telewizji niż kinowy seans. zamiast 120 Hz, powinno być 24 klatki/s Odpowiedz Link Zgłoś
cinsson Re: Sharp Aquos Quattron LE830 ustanowi nowy stan 30.03.11, 13:57 poki co duże LEDy sa dla bogatych, jak dla mnie kolor moze ciut lepszy ale kasa na pradzie zwroci sie za pare co najmnije kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś