natalia.natan 14.12.11, 17:45 Witam, musze koniecznie odzyskac skasowana historie IE. Czytalam, ze IE History view moze pomóc. Tylko że ja nie wiem jak to zrobić :( będę wdzięczna za radę i sugestie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ( Re: IEHistoryView IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.11, 18:02 Ten program niczego nie odzyskuje tylko pokazuje historie. Po prostu wystarczy uruchomić program i to wszystko. Adresy z skasowanej historii spróbuj odczytać z pliku index.dat: www.programosy.pl/program,index-dat-analyzer.html Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.natan Re: IEHistoryView 14.12.11, 18:16 no to mam juz ten program, jak dokładnie odnaleźć poprzednią historię? czy to co pokazuje mi program po uruchomieniu to własnie ta utranona hist? czy obecna, z góry przepraszam za głupie pytania, ale jestem totalnym laikiem w tych sprawach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( Re: IEHistoryView IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.11, 18:38 Nie wiem czego szukasz w tej usuniętej historii. Prawdopodobnie żaden program nie odzyska i przywróci historii w takiej formie jak widziałaś w opcjach przeglądarki. Możesz najwyżej odczytać adresy które się tam znajdowały. U góry klikasz ikonę z zielonymi strzałkami Quick rescan for index.dat files Później w polu Location sprawdzasz wszystkie index.dat i szukasz tego co zgubiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario Re: IEHistoryView IP: 1.249.26.* / *.dyn.dsl.cantv.net 31.05.12, 15:38 Film Druga Ziemia (2011) jest super! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś