Dodaj do ulubionych

Poszukuję ogłoszeń

IP: *.crowley.pl 24.06.04, 17:36
Poszukuję adresów stron internetowych gazet ogłoszeniowych ,jeżeli ktoś ma
czas aby poszukać albo są mu już takie znane to bardzo ale to bardzo proszę o
pomoc.Z góry dziękuję i pozdrawiam Paweł
ps. Nie znacie miejsca gdzie bym się mógł jeszcze z tą prośbą zwrócić ;>
Obserwuj wątek
    • dziuunia Re: Poszukuję ogłoszeń 24.06.04, 17:51
      Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Poszukuję adresów stron internetowych gazet ogłoszeniowych ,jeżeli ktoś ma
      > czas aby poszukać albo są mu już takie znane to bardzo ale to bardzo proszę o
      > pomoc.

Na założenie tego wątku czas miałeś,a na poszukanie tego co CIEBIE interesuje
      czasu nie masz?

Z góry dziękuję i pozdrawiam Paweł
      > ps. Nie znacie miejsca gdzie bym się mógł jeszcze z tą prośbą zwrócić ;>

Znamy www.google.pl
      • Gość: Paweł Re: Poszukuję ogłoszeń IP: *.crowley.pl 24.06.04, 17:55
        przeszukuje właśnie ogłoszenia nie gazetowe myśle że znajdzie się ktoś tak miły
        i usprawni mi pracę.Czyżby coś cię w moim ogłoszeniu obużyło??? :>
        • Gość: piecyk gazowy Re: Poszukuję ogłoszeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 18:01
          Przecież Pani Dziuunia mówi, żebyś sobie pogooglał...
          www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8&q=og%C5%82oszenia&lr=
        • dziuunia Re: Poszukuję ogłoszeń 24.06.04, 18:02
          A ja myślę że trzeba samemu sobie usprawniać pracę a nie szukać kogoś miłego
          kto Cię po prostu wyręczy.I jeżeli dalej nie rozumiesz co mnie oburzyło to
          zajrzyj jeszcze tutaj kamerastylo.republika.pl/askgoogle.gif .Myślę że
          teraz powinieneś zrozumieć.Jak dla mnie to EOT.
          • Gość: Paweł Re: Poszukuję ogłoszeń IP: *.crowley.pl 24.06.04, 18:08
            NIe masz ciekawszych zajęć od porad natury moralno etycznej udzielanych nawet
            nie wiesz komu i w jakiej sytuacji.Jak mi tu nikt nie pomoże to zwrócę się o
            pomoc gdzie indziej a jeśli chodzi o wyszukiwanie to też się tym zajme tylko
            chcę żeby moja wiedza była na ten temat kompletma, jeden człowiek nie może
            odrazu wszystkiego znaleść przynajmniej w stosunkowo krótkim czasie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka