darek179 20.09.12, 14:45 Witam, kieruje się do was z pytaniem gdyż mam mały problem...:( zrobiłem sobie strone internetowa ale w google pokazywana jest dopiero na 65 stronie:( co zrobic by byla na 1 stronie?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olamisiaczek Re: Strona wysoko w google 20.09.12, 14:47 hej ;) też kiedyś miałam taki problem:) Polecam Ci ludzi którzy mi pomogli z Tym problemem e-hermer.pl Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarek9910 Re: Strona wysoko w google 29.09.12, 08:15 A zarejestrowałaś się w Googlowskich narzędziach dla webmasterów? Jeżeli nie, to wejdź www.netwitryna.pl gdzie znajdziesz opis znaczenia narzędzi na notowania witryny w wynikach wyszukiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekkrzysiek Re: Strona wysoko w google 02.10.12, 14:46 trochę to czasu i pracy wymaga żeby stronka była wysoko. Mogę Ci polecić dobrą agencję, która się zajmuje moimi stronami: Webiso Odpowiedz Link Zgłoś
technozdzich Re: Strona wysoko w google 02.10.12, 22:14 po prostu wynajmij firmę od pozycjonowania lub samemu się tym zajmij, wpisz w google kurs pozycjonowania i się ucz, darmowych materiałów na ten temat nie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
lost_language Re: Strona wysoko w google 07.10.12, 19:24 Jeśli strona nigdy nie była pozycjonowana to na początku można to zrobić nie wielkim kosztem, korzystając z amatorów ludzi co coś tam wiedzą i za nie wielkie pieniądze oferują usługi na alledrogo. Wykupić katalogowanie , wpisy Presell Pages. Na pewno omijałbym takie firmy jak sunrise ... które kasuja minimum 500 złotych miesięcznie za top 10-20 co można samemu poczytać na forach i takie ich usługi zrobić sobie za 50zł. (oczywiscie wszystko zależy od frazy, ale oni nawet tych trudnych się nie podejmują.) ___________________ Dźwigi Bydgoszcz Kantory Bydgoszcz Odpowiedz Link Zgłoś
pegowianin Re: Strona wysoko w google 10.10.12, 22:29 Polecam czytac czytać i jeszcze raz czytać - blogów nt. pozycjonowania jest multum... Odpowiedz Link Zgłoś
mat24h.pl Re: Strona wysoko w google 07.11.12, 19:48 Hey! Robisz stronę sam czy korzystasz z jakichś dostępnych systemów? To ważne - jeśli sam klepiesz kod to nie mając wiedzy na temat SEO nie stworzysz witryny "przyjaznej" dla wyszukiwarek. Ja buduję aktualnie serwis poświęcony matematyce: Mat24h.PL bazując na gotowych rozwiązaniach jakie dostarcza Wordpress. System ten jest zoptymalizowany pod tym właśnie kątem - a od tego powinieneś zacząć. Odradzam kupowanie linków na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
shuya6 Re: Strona wysoko w google 09.11.12, 15:58 przede wszystkim pozycjonowanie, może być też kampania linków sponsorowanych - co to jest dowiesz się tutaj, założenie bloga i funpage na facebooku również są świetnym środkiem reklamującym. Polecam skorzystac z pomocy specjalistów przy pozycjnowaniu, blog i funpage mozesz swobodnie prowadzic samodzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda8484 Re: Strona wysoko w google 09.11.12, 16:25 Linki, linki i jeszcze raz linki!!! No i ruch na stronie jest ważny:) Np. u ciebie w wypowiedzi nie widziałam linku do strony:( Dlaczego??? Miałam ochotę zobaczyć na jaki temat jest strona a tak nie mam jak tego sprawdzić:( Poza tym google bierze pod uwagę jeszcze ile czasu gość spędza na twojej stronie i jak często na nią powraca. Poczytaj na forum SEO Odpowiedz Link Zgłoś
gitczlowiek Re: Strona wysoko w google 14.11.12, 17:45 Pozycjonowanie stony www to tak naprawdę trudna i długotrwała rzecz. Musisz odpowiedzieć sobie na pytanie czy radzisz sobie z tym sam czy oddajesz to jakiemuś specowi. Ale zgadzam się z przedmówcą - poczytaj na temat pozycjonowania na forach i dopiero się za to zabieraj. Gdybyś chciał jednak poprawić graficznie lub funkcjonalnie swój serwis to zapraszam na projekty www moich znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
polskieforum Re: Strona wysoko w google 16.11.12, 11:59 Linkować trzeb do strony aby była wysoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsi Re: Strona wysoko w google IP: *.3s.pl 19.11.12, 21:41 Jest dużo stron o tej tematyce, fajnie poznać kogoś kto ma rozeznanie w temacie i mógłby pomóc na początek, zajrzyj tutaj to może znajdziesz kogoś :) Odpowiedz Link Zgłoś
nerokns Re: Strona wysoko w google 20.11.12, 16:57 Zajrzyj na www.forum.optymalizacja.com, tam znajdziesz fachowców, którzy Ci doradzą. Generalnie od allegro trzymać się z daleka, to tylko wyrzucanie kasy, a efekt zerowy. Wiem, bo to przerabialem. Niestety dobra usluga pozycjonowania, taka gdzie jest rzeczywisty efekt, sporo kosztuje, czasem nawet kilkaset zlotych miesiecznie za jedna fraze, jesli jest popularna. Lepszy efekt, to zalozenie stron zapleczowych i wypromowanie ich, ale to trwa i tez jest kosztowne Komputery i Technologie Odpowiedz Link Zgłoś
netsave Re: Strona wysoko w google 25.11.12, 13:21 Dopisuj stronę do katalogów np takich jak te www.seotorun.pl i www.seobydgoszcz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
darteyeseo Re: Strona wysoko w google 26.11.12, 18:00 Tak jak piszą i radzą inni, ciągłe pozyskiwanie linków z wartościowych serwisów i możesz wszystko!! oczywiście to nie wszystko, umiejętne pisanie tekstów, niezła fantazja, kreatywność, a wszystko przyjdzie samo szybciej niż myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_m_zuza_m Re: Strona wysoko w google 27.11.12, 13:52 Jeśli nie chce Ci się lub nie masz czasu na zabawę samemu, na allegro jest sporo ofert linków w pakietach za kilka zł np.: allegro.pl/pozycjonowanie-46-mocnych-linkow-seo-promuj-www-i2826815714.html allegro.pl/pozycjonowanie-95-mocnych-linkow-seo-promuj-www-i2826823050.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eebooks.pl Re: Strona wysoko w google IP: *.kielce.hypnet.pl 27.11.12, 22:33 Poczytaj o pozycjonowaniu. --------------------------------------- www.eebooks.pl Odpowiedz Link Zgłoś