fruvru 03.08.04, 02:54 Mialam go na komputerze pare miesiecy temu, a teraz szukam i nie ma. W programach tez nie ma. Czy jest jakas metoda by go znalezc :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fruvru Re: zginal mi Exel :-( 03.08.04, 03:02 Moj dziadek uzywa internetu, czy mogl go skasowac niechcacy? (Czasem jak podeszlam do komputera, to byla tabelka excela, moze artykul czytal i potem wyskakiwala). Odpowiedz Link Zgłoś
amon-ra Re: zginal mi Exel :-( 03.08.04, 10:01 fruvru napisała: > Moj dziadek uzywa internetu, czy mogl go skasowac niechcacy? > (Czasem jak podeszlam do komputera, to byla tabelka excela, moze artykul czytal > > i potem wyskakiwala). Programy nie znikają ot tak sobie... Wpisz w wyszukiwarkę (Menu Start/Znajdź) słowo excel.exe - jeżeli znajdzie plik, to przywróć skrót na pulpicie, jako element docelowy wpisując ścieżkę do excel.exe (np. c:\program files\microsoft office\office10\excel.exe). Raczej twój dziadek nie skasowałby pliku programu, a jeżeli nawet, to można go np. wydobyć z kosza lub po prostu przeinstalować. Odpowiedz Link Zgłoś
fruvru Re: zginal mi Exel :-( 03.08.04, 10:57 Strasznie dziekuje :-))) Jest (dalam ten dlugi adres w Find co podalas) To ciekawe bo jak nacisnelam Start, Program Files to wszystko bylo (Word, access, Poiwerpoint), oprocz Excelu. A jednak siedzi w Programie, tylko tego nie widac Odpowiedz Link Zgłoś