91r
25.02.14, 18:26
Witam byłabym bardzo wdzięczna za pomoc w jednej sprawie m prosiłabym o wyjaśnienie ( jeżeli ktoś w ogóle będzie wiedział co sie dzieje, w jak najprostszy sposób )od czwartku (20,02,17) z poczty zaczęły mi znikać wiadomości, jakby w ogóle nie dochodziły ( powiadomienia z facebooka i z innych stron z subskrypcjami) od czasu do czasu doszła jakaś reklama z citeam itp, nie ma tych wiadomości w żadnym folderze , w koszu czy w spamie, nie mam ustawionych filtrów , wiem że wiadomości przychodziły bo żeby to sprawdzić połączyłam konto z interii z kontem z gmaila, wiadomości zaczęły przychodzić , ale nie wszytkie, te co widziałam na koncie w gmailu nie było na koncie w interii ( np. o 19:00 przyszło powiadomienie z facebooka, w gmailu napisane jest że jest to z konta mojego na interii ale wchodząc na pocztę w interii tej wiadomości nie ma ! , dzisiaj po południu na poczcie w interii włączył mi się taki komunikat : "W konfiguracji klienta pocztowego (np. Outlook lub Thunderbird) nie zaznaczyłeś opcji "Pozostaw wiadomości na serwerze". Aby uchronić Cię przed przypadkową utratą maili, zamiast usuwać je definitywnie przenieśliśmy je do kosza." Problem polega na tym że ja nie mam żadnego programu pocztowego, ani outlook ani thunderbird ani nie mam żadnej poczty połączonej z kontem, w takim razie gdzie znikają moje wiadomości? w środę jeszcze wszystko działało, nic na komputer nie wgrywałam a już na pewno nie program pocztowy.Dziś rozłączyłam też konta na gmailu, w ciągu weekendu nic nie zmieniałam w żadnych ustawieniach więc nie mam pojęcia co mogło się stać Proszę o odpowiedź ponieważ na maila przychodzą równie z ważne wiadomości i nie mogę ich odczytać .