dobrutka 01.09.04, 04:59 mam czarne napisy na zielonym tle. Probowalam zielone zmienic na neutralne przez zaznadzenie, potem Format, Tlo, ale nie nie wychodzi. Prosze o pomoc bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: tlo w wordzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 07:20 Wejdź w ustawienia pulpitu: Właściwości/wygląd/zaawansowane, znajdź w oknie z lewej "okna" i zmień kolor tła. Ja mam ustawione na lekko żółte. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrutka Re: tlo w wordzie 01.09.04, 13:24 Gość portalu: olo napisał(a): > Wejdź w ustawienia pulpitu: > Właściwości/wygląd/zaawansowane, znajdź w oknie z lewej "okna" i zmień kolor > tła. Ja mam ustawione na lekko żółte. dziekuje :-) ale ja mowie o Wordzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: tlo w wordzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 08:45 dobrutka napisała: > dziekuje :-) ale ja mowie o Wordzie. A okna dialogowe, Notatnik, Wordpad też zielone? Odpowiedz Link Zgłoś
stropss Re: tlo w wordzie 02.09.04, 01:59 Tez mnie to interesuje - czy ma ktoś pomysł na zmienianie tła ale tylko oknach Worda lub OpenOffica ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: tlo w wordzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 08:37 Format/tło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: tlo w wordzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 08:39 I zapisać jako szablon worda - głowy nie dam sobie uciąć, ale spróbuj. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrutka Re: tlo w wordzie 02.09.04, 09:38 mi chodzi o to ze np robie kopie z tego w gornym lewym rogu na tym ekranie na czerwonym tle gazeta.pl No wiec potem wklejam w Wordzie i jest wlasnie gazeta.pl na czerwonym tle. Ale ja nie chce czerwonego tla tylko "normalne" - czyli jak sie pozbyc tego czerwonego tla na ktorym jest gazeta.pl :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszr_77 Re: tlo w wordzie 11.09.04, 03:43 dobrutka napisała: > Ale ja nie chce czerwonego tla tylko "normalne" - czyli jak sie pozbyc tego > czerwonego tla na ktorym jest gazeta.pl :-)))) Otworzyć ten plik w jakimś programie graficznym (np. gimp, corel, photoshop), pozbyć się tła i zapisac plik jako gif lub png Odpowiedz Link Zgłoś
fugazzi Re: tlo w wordzie 11.09.04, 12:47 Tło jest czerwone ponieważ nie kopiujesz tekstu tylko obrazek. Obróbka tego to jest dziedzina programu graficznego, a nie Worda. Pozdrawiam, Fugazzi... Odpowiedz Link Zgłoś