Dodaj do ulubionych

Neostrada problem, pytanie!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 16:52
Słuchajcie mam neostrade 128kb/s i chcę się spytać czy moge np. w medal of
honor aa, założyć serwer aby inni zpoza neostrady mogli grać np. u mnie w
miescie są siecie lokalne np. kablówka czy mogą zemna grac na moim serwerze,
i jak to zrobc.
Z góry dzięks.
Napi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Napi Re: Neostrada problem, pytanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 21:56
      No odpowie ktoś?? :)
      • Gość: Napi Re: Neostrada problem, pytanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 18:43
        Odpowiedzcie MI!!!!!!! :P
    • netsec Re: Neostrada problem, pytanie! 25.09.04, 22:03
      Gość portalu: Napi napisał(a):

> Słuchajcie mam neostrade 128kb/s i chcę się spytać czy moge np. w medal of
      > honor aa, założyć serwer aby inni zpoza neostrady mogli grać np. u mnie w
      > miescie są siecie lokalne np. kablówka czy mogą zemna grac na moim serwerze,
      > i jak to zrobc.
      > Z góry dzięks.
      > Napi.

W Neo masz dynamiczny IP więc poczytaj www.no-ip.com/
      • Gość: Zacho Re: Neostrada problem, pytanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 13:48
        A jak już poczytałeś o no-ip, to wiedz że upload Cię zje. Nie wiem jaki to ma
        download, ale sprawdź to np.DUmeter i podziel nędzne 64kbps. Zapewne pogracie
        we trzech, góra.
      • Gość: Napi Re: Neostrada problem, pytanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 20:57
        Sorry ale strona www.no-ip.com jest po angielsku a ja nie znam więc.... niech
        ktos mi powie co mam zrobic zeby grać??
        • firehand Re: Neostrada problem, pytanie! 26.09.04, 23:35
          Gość portalu: Napi napisał(a):

> Sorry ale strona www.no-ip.com jest po angielsku a ja nie znam więc.... niech
          > ktos mi powie co mam zrobic zeby grać??

A "Medal Of Honor" jest po polsku?
          Bo jak nie to jak grasz?
        • Gość: Zacho Re: Neostrada problem, pytanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 13:02
          A po co to no-ip, wystarczy jak podasz swoim 2 kumplom swoje aktualne IP.
          Aha jeszcze tylko pootwierać porty, itd. ...
          • Gość: Napi Re: Neostrada problem, pytanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 21:10
            A jak pootwierać te porty, tak medala mam po Polsku.
    • Gość: Napi Re: Neostrada problem, pytanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 11:31
      no odpowiedzcie mi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka