Gość: bozena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 19:19 mam poczte na onecie i na interii, z interią nie ma problemu a z onetu nie mogę wysłać - korzystam z Outlook Express.Pomózcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
browanx Re: poczta na onecie 02.11.04, 19:21 Długo masz pocztę na Onecie? Mi działa normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: poczta na onecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 19:26 mam od dawna i co dziwne mam te same ustawienia, pare dni temu wszystko było ok. a od wczoraj wieczora nie mogę wysłać.Napisz jakie Ty masz ustawienia, czy wymaga uwierzytelnienia i czy masz coś zaznaczone w zaawansowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: poczta na onecie 02.11.04, 19:32 POP3- poczta.onet.pl SMTP- poczta.onet.pl Wymaga uwierzytelnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena Re: poczta na onecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 19:36 Nie można odnaleźć hosta „smtp.poczta. onet.pl”. Zweryfikuj poprawność wprowadzonej nazwy serwera. Konto: 'pop3.poczta.onet.pl', Serwer: 'smtp.poczta. onet.pl', Protokół: SMTP, Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd łączy: 11004, Numer błędu: 0x800CCC0D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena Re: poczta na onecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 19:43 pop3.poczta.onet.pl nazwa - wpisana adres - wpisany uwzdlędnij to konto przy odbieraniu - zaznaczone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: poczta na onecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 19:50 POP3 pop3.poczta.onet.pl smtp.poczta. onet.pl nazwa konta - mój adres hasło - zapamietane serwer wymaga uwierzytelnienia - zaznaczony( jak mialam nie zaznaczony tez nie wysylalo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: poczta na onecie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.11.04, 19:51 Gość portalu: bozena napisał(a): > smtp.poczta. onet.pl Tu nie może być spacji. Powinno być: smtp.poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: poczta na onecie 02.11.04, 19:55 Pewnie jej się tak napisało. Może ma dobrze. Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: poczta na onecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 20:00 dzięki piecyku i browanx! Piecyk miał rację, miałam spację(dobrze że skopiowałam na forum)ale jakim cudem to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: poczta na onecie 02.11.04, 20:02 No to pozdrawiamy Piecyka za spostrzegawczość. PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś