Gość: czas IP: *.main.va.us / *.coxfiber.net 27.12.04, 21:32 Czy kto w tym kraju wie ile taki bajer kosztuje i w jakim banku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grzegorz Re: Konta bankowe - nr 1 w polskich usługach fina IP: 81.21.194.* 27.12.04, 21:37 ja mam konto w mbanku ..jest tanie w utrzymaniu , jeszcze niedawno przelewy były bezpłatne teraz kosztuja 0,50 zł ale i tak sie opłaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Konta bankowe - nr 1 w polskich usługach fina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 22:02 Też mam konta w mBanku,jestem bardzo happy,że nie jestem uzależniony od normalnych banków.Mam gdzieś ich beznadziejną obsługę,na nic nie czekam,mam konto 24na dobę,nie sikam w majty ze strachu a konto jest tanie w utrzymaniu i w miarę oprocentowane!a naiwniaków,którzy stoją całymi godzinami przed okienkami po swoje własne pieniądze podrawiam:)patrz pkobp! Odpowiedz Link Zgłoś
janek.p BPH 27.12.04, 22:55 a ja musze placic 20 zlotych miesiecznie za moje konto internetowe!!! Czy w ktoryms banku jest taniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDI Re: BPH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 23:20 Za konto w mBanku nie płacę chyba nic. Właśnie dzisiaj wycofałem zlecenie stałe za TV SAT z PKO BP i przed chwilą wklepałem do mBanku. Przy następnej zmianie czynszu zrobię to z pozostałymi zleceniami stałymi które mam dotychczas w PKO BP. Jedyną wadą w stosunku do PKO jest trochę mniej bankomatów (w sieci EURONET). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magazynio Re: BPH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 09:04 Zapomniałeś EDI o możliwości robienia bezpłatnych operacji w bankomatach BZ WBK z mBanku. A tak naprawdę to konto w mBanku jest bezpłatne (nie mówie o drobnych opłatach za zlecenia stałe i za przelewy zewnętrzne). Najlepsze jest, ze nie sprawia żadnych problemów (nie ma jakichś beznadziejnych Tokenów i opłat abonamentowych) i procent jest bardzo atrakcyjny. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radziwił Re: BPH IP: *.szpital / *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 13:09 te beznadziejne tokeny służą zabezpieczeniu konta, a są banki, w których nic się nie płaci za prowadzenie konta, a i wszystkie przelewy są darmo. Pod tym względem mBank jest mało atrakcyjny. Te wszystkie reklamy które są w internecie, to Wy użytkownicy opłacacie, płacąc za przelewy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: BPH IP: *.zetosa.com.pl 28.12.04, 00:15 Sprawdz LUKAS BANK 48 zł rocznie = 36 zł token RSA Scurity + 12 karta bankomatowa, akurat tą ostatnią opłatę można odzyskać. Przy normalnym korzystaniu z konta nie ma innych opłat. Wszelkie przelewy gratis. No i nie sprawdzać w bankomacie stanu konta bo to kosztuje. Poza tym jest ok. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek r Re: BPH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 21:43 konto w Xelion kosztuje 4 zł - i wsio reszta bezpłatnie - a bankomaty? - wszystkie Pekao SA i Euronet za friko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyo mBank jest bankiem internetowym dla mieszkańców IP: 212.244.27.* 28.12.04, 10:56 dużych miast, bo tylko tam ma swoje oddziały - (a wpłata środków na mKonto na poczcie lub w innym banku, lub przelew z innego e-konta kosztuje, brak oddziału terenowego na miejscu to czasami kłopot), prowincja powinna rzucić okiem na Inteligo (PKO BP) oddział w każdej prawie "mysiej dziurce", ale opłaty za przelew to 0.99 PLN (a nie 0.50PLN jak w mBanku) za przelew, ale z drugiej strony ilość bezpłatnych bankomatów jest chyba największa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marck Re: mBank jest bankiem internetowym dla mieszkańc IP: 193.109.115.* 28.12.04, 16:20 Niby do czego potrzebujesz oddziały banku? Mam już prawie trzy lata konto w mBanku (intensywnie je wykorzystuje) i jeszcze mi nie przyszło na myśl żeby szukać oddziału, których mBank... nie posiada... Niedawnio zostały stworzone tzw. kioski, ale służą one jako punkty kredytowe a nie odziały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: Konta bankowe - nr 1 w polskich usługach fina IP: *.zetosa.com.pl 28.12.04, 00:17 To jeszcze raz ja. No cóż trzeba mieć dostęp do internetu i przynajmniej jeden bankomat w miejscu zamieszkania, inaczej robi się dziadostwo. Hej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTA Re: Konta bankowe - nr 1 w polskich usługach fina IP: *.lot.pl 28.12.04, 09:20 Bank PEKAO SA - 11,50 miesięcznie za usługę Pekao 24 (Internet i Telefon) Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Konta bankowe - nr 1 w polskich usługach fina IP: *.mgt.pl / *.mgt.pl 29.12.04, 19:13 11,50? Drogoooo. Ja w Multibanku płacę 6 zeta. Swoją drogą "Żubr" to jush qpa. Niech się gonią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz mBank - nr 1 IP: *.aster.pl 28.12.04, 10:20 Oferta mBanku jest bezkonkurencyjna. Konto (w tym pierwsza karta) nie kosztuje nic. Przelewy na zewnątrz kosztuja 0.50. Procent atrakcyjny. Przez Internet mozna zrobic bardzo duzo. Do tego wap/sms/telefon (choc sam nie korzystam). Bankomaty Euronet oraz BZ WBK (czyli dosc duzo). Czego jeszcze mozna chciec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: mBank - nr 1 IP: *.aster.pl 28.12.04, 10:22 No jedyne, czego moze komus brakowac, to niby lepszych zabezpieczen. Jakichs tokenow np.. Ale hasla jednorazowe mi starcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luiu Re: mBank - nr 1 IP: *.mlyniec.gda.pl 28.12.04, 11:46 To spróbuj wpłacić gotówkę na swoje konto w mBanku, nie korzystając z innego banku. życze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kavax Sprawdźcie Volkswagen Bank IP: *.mofnet.gov.pl 28.12.04, 10:54 Zero jakichkolwiek opłat (w tym również za przelewy). Wypłaty z bankomatów wszystkich banków w Polsce - bez prowizji pod warunkiem wypłaty co najmniej 400 zł. Gdy kwota jest niższa opłata stała 1,5 zł. Atrakcyjne oprocentowanie rachunku oraz lokat. Bezpieczniejszy niż PKO SA - logowanie z tokenem. Token za darmo. mBank tylko się lepiej reklamuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektyw Re: Konta bankowe - nr 1 w polskich usługach fina IP: 62.148.92.* 28.12.04, 11:15 W Volkswagen Bank Polska to nie kosztuje nic. Dosłownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówa Konta bez podatku IP: *.pl / *.smsnet.pl 28.12.04, 11:30 Zalozyc moze kazdy: www.griffonbank.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tester Re: Konta bankowe - nr 1 w polskich usługach fina IP: *.dop.szczecin.pl 28.12.04, 13:08 a ja mam konto w mbanku, inteligo i lukas banku i najbardziej sobie chwale w LUKASIE. konto PRO i ŻADNYCH opłat jaeyne warunki to saldo konta (wraz z lokatami) powyżej 5000 i miesieczne wplywy powyzej 2000 przelwey za darmo, prowadzenie konta za darmo, token za darmo (jak się z niego korzysta) do tego dostałem za darmo karte kredytowa z wysokm limitem a najlepsze jest to ze jak coś spieprzą to zawsze można opieprzyć kogoś w oddziale,, w mbanku (który byl wczesniej moim podstawowym rachunkiem) nie ma kontaktu z obsluga, a operatorzy (w razie problemu ) tylko potrafia prosić o cierpliwość - moja skończyła się po ponad 5 tygodniowym oczekiwanu na karte kredytową,,, poszedłem do Lukasa, przy pytaniu dlaczego zmieniam bank powiedzialem ze mBank byl opieszaly w wydaniu mi karty kredytowej i ze z niego zrezygnowałem no i dostałem karte bankomatowa do 5 dniach a kredytowa po 10 (kalendarzowych) a inteligo jest o tyle fajne ze ma mnóstwo bankomatów i wydaje karte kredytowa z której mozna wypłacac kasę bez prozizji - we własnych bankomatach - lecz niestety każdy kredyt w tej karcie jest od razu oprocentowany lokaty no cóz zależy jaka kwota w tej chwili najkorzysniejsze ma chyba dominet bank a zaraz za nim mbank i lukas ogólnie konto przez internet bardzo ułatwia zycie i ogranicza koszty usług bankowych pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peterek Re: Konta bankowe - nr 1 w polskich usługach fina IP: *.mgt.pl / *.mgt.pl 29.12.04, 19:20 Stary, coś ściemniasz z tym Lukasem. Token za darmo, prowadzenie rachunku za darmo, przelewy za darmo, kredytowa za darmo. Jasne, bank leci po kosztach i co jeszcze?! Bank, który nie przynosi zysków, już dawno poszedłby z torbami. Bank to nie fundacja, stary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek r Re: Konta bankowe - nr 1 w polskich usługach fina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 21:48 Xelion. Doradcy Finansowi - konto za 4 zł z przelewami za darmo, karta maestro z limitem dziennych wypłat 5000 (bezpłatnie) bankomaty Pekao SA i Euronetu - słowem sam miodek - polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś