Gość: ja IP: *.243.119-80.rev.gaoland.net 30.12.04, 16:18 DZIKI POLSKI KAPITALIZM ZEZARL MOZGI SPOLECZENSTWU.POLSKA POWINNA LEZEC W AFRYCE ALE I TAM SA LUDZIE KULTURALNI.PRZEPRASZAM CIE AFRYKO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: under Obysmy tylko takie problemy mieli IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 30.12.04, 16:41 czego, Panstwu i sobie zycze, w 2005 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrin Re: Polsat ukarany za "Nieustraszonych" IP: *.bflony.adelphia.net 30.12.04, 16:42 A w stanach ten programik pod nazwa Fear factor jest jednym z popularniejszych (fakt ze w kazdym odcinku zwyciezca wygrywa 50 tys dol usa) Ja go ogladam i bardzo lubie patrzec jak ludzie skacza miedzy budynkami wysokosci 15 pieter:) fanem zadan zywnosciowych nie jestem ale czasami mozna sie naprawde zdziwic gdy piekna lalunia wzera olbrzymie karaluchy albo zjada jakies robale:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whatever Re: Polsat ukarany za "Nieustraszonych" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 21:29 Na którym kanale można zobaczyć fear factor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta Stara pudernico, do budy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 00:59 A może waniajaca Waniek podda sie karze za swoje łgarstwa - kłamała, że Kwach jest magistrem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** A co ma piernik do wiatraka? IP: *.pl / 213.241.64.* 31.12.04, 07:41 Waniek jaka jest każdy widzi. Ale Polsat powinien dostać wyższą karę bo przyciąganie widzów za każdą cenę to już przegięcie. Jakieś granice moralne też powinny obowiązywać TV prywatną. Tylko w Polsacie można oglądać takie dno jak Nieustraszeni, Pokemony itp. Robią galaretę z mózgu. Albo wkółko powtarzane filmy przerywane non-stop reklamami. Zero szacunku dla widza. Tu się liczy tylko szmal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajma Re: Stara pudernico, do budy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 14:18 Nie lubie Waniek , tak jak wiele osób, ale w tym wypadku gratuluję takiej decyzji!!!!!!!!! Z wielkim obrzydzeniem patrzyłam na te świństwa, które zawodnicy muszą zjadać i z troską o ich bezpieczeństwo , przy wykonywaniu karkołomnych zadań. I to wszystko za 50000 - oburzające!!! i to nie z powodu niskiej wygranej , ale oburzona jestem tym,że w ten sposób depcze się godność człowieka!!!Okazuje się ,ze wielu nie liczy się z niczym i z nikim!!!!Paskudne wynaturzenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Polsat=dziadostwo IP: *.srodaslaska.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 08:05 Pseudomedia w stylu Polsat przeorały i rozwodniły ludziom mózgi! Nawołuję do bojkotu Polsatu i wszystkich programów typu realityszoł. Nie dajmy się zwariować i manipulować sobą. Niech szpece z TV wiedzą, że nie wcisną nam każdego chłamu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik666 Re: Polsat ukarany za "Nieustraszonych" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.12.04, 11:43 straszne - jeść robale,tarzać się w gó..e wszystko dla kasy kasy kasy ale taki jest ten świat ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grądziel WYŁĄCZNIK IP: 213.199.221.* 31.12.04, 14:24 Przecież istnieje w telewizorze wyłącznik i jest pilot = i 100 % rynsztoka z POLSATU można zawsze wykasować. POLSAT, w imię bezwzględnego generowania dochodów, nadaje chłam dla zer intelektualnych - czyli hołoty i propaguje uleganie najniższym instynktom przez tych buraków. Poza tym te ich przerywania reklamowe programów, w naiwnym przekonaniu łyknięcia spotów przez napalonego oglądaniem widza, są irytujące i powodują zwykle zmianę stacji lub wyłączenie telewizora przez wkurzonego oglądacza. I tu KRRiT ma rację = próbując ukrócić stek pomyj z POLSATU. Ale nie ukróci i jedynym lekarstwem na rzygowiny w telewizorze jest po prostu eliminacja tej żenady z kineskopu. Szkoda prądu. GRĄDŹL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Glogowski ROMAN POLKO - CO DZIS ZNACZY PULKOWNIK IP: *.essex.ac.uk 03.01.05, 23:16 Zaskoczyl mnie, nie sam program, ale to ze oficer polskiego wojska, byly dowodca elitarnej jednostki, zgodzil sie prowadzic to widowisko. Po pierwsze tak jak Grzegorz Miecugow absolwent filozofii UJ prowadzácy Big Brothera tak plk Roman Polko w Nieustraszonych pasuje jak kwiatek do kozucha. To sa inteligentni, wydawaloby sie ludzie, a uczestniczá w takich szczynach. Obciach Pulkowniku. Juz nie rozmawiamy o honorze, dumie zolnierza polskiego itd. Bo nie wymagam od Pana by do konca zycia pracowal Pan tylko dla armii. Chociaz z drugiej strony szkolenie Pana kosztowalo nas pewnie kilkaset piecioletnich akademickich stypendiów. A jednostka Grom sluzaca do zabijania, ciágnie z kieszeni podatników tyle za ile mozna by utworzyc kilka wydzialów na Uniwersytecie Warszawskim. Ale trudno. W szczegolnosci, ze wojsko z Panem nieladnie sie pozegnalo. Jestem wiéc, daleki od gornolotnych komunalów, ale zwyczajne to niesamczne, a nawet kompromitujace. A tak to dumnie wygladalo: grom.mil.pl/galeria_pliki/inne_pliki/inne.htm Gdybym mial pisac jescze raz maturé, marzylbym o temcie: "Co dzis znaczy pulkownik. Prównaj bohterów literackich z rzeczywistosciá" Odpowiedz Link Zgłoś