Dodaj do ulubionych

firefox i tło

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 15:36
czesc. zrobilem stronke w html'u i trach...nie wyswietla mi w firefoxie tła
ktore ustawilem, tylko biale, w operze i ie jest w porzdku..?????
Obserwuj wątek
    • oo Re: firefox i tło 31.12.04, 15:57
      To podaj adres strony lub kod źródłowy. Myślisz, że ktoś tu ma dar jasnowidzenia?
    • Gość: Explorer Re: firefox i tło IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 31.12.04, 16:07
      Dlatego, bo Firefox to badziewie.

IE
      • Gość: 0700 Re: firefox i tło IP: 80.50.214.* 02.01.05, 21:57
        > Dlatego, bo Firefox to badziewie.
        >
        > IE

IMO nie widziałeś innej przeglądarki niż IE i dlatego BREDZISZ.
        badzIEwie.
    • Gość: CAD Re: firefox i tło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 17:51
      IE i Firefoxa niema nawet co porównywać, to nie ta sama partia szachów. FF stoi
      kilka klas wyzej od swojego kontkurenta IE. Chcąc porównywać obie przeglądarki
      wypadałoby sie odwołać w przypadku IE do odtwarzaczy vhs firmy Akai i Aiwa,
      które to w latach 80 zalały nasz rynek bo były sprzedawane prawie za darmo,
      wprost wepchnięto je nam do mieszkań a w przypadku Firefoxa do odtwarzacza DVD
      takiego np. jak Panasonic DVD XP50. Porównywanie oby tych rzeczy jak i obu
      przeglądarek niema najmniejszego sensu i jest rzeczą czysto rozrywkową.
      Surfowanie po internecie z przeglądarka Firefox jest przyjemniejsze, prostrze i
      to co mnie najbardziej cieszy, Firefox ma ogromną możliwość konfiguracji.
      Właśnie przed chwilą odkryłem fajną opcję o nazwie "hasło nadrzedne". Bardzo
      fajna opcja o której wcześniej nie wiedziałem. Czyni ona z firefoxa jeszcze
      bardziej bezpieczną przegladarkę a o to właśnie chodzi o czym twrócy IE chyba
      zapomnieli. Moja podstawowa piątka programów to Firefox, Thunderbird, TotalCmd
      XP, Miranda-IM i Winamp. Niejako nieodłaczny element pulpitu uruchamiają sie po
      starcie systemu i zaczynają swoją pracę. Tak sobie myśle, że gdybym miał używać
      do www Interent Explorera to szybko bym się zniechęcił. Dobrze, że mnie nikt nie
      zmusza do IE bo bym chyba sobie żyły podciął wiedząć, że mógłbym używać np.
      Firefoxa a nie mogę <LOL>. Kończąc chiałbym życzyć wszystkim Szczęśliwego Nowego
      Roku, dużo kobiet i szampana, szybkich samochodów a użytkownikom IE dużo
      wytrwałości i samozaparcia w nadchodzacym 2005 roku. Niech IE niesie was po
      Internecie ze zdwojoną siłą. Pozdrawiam
      • mmaly Re: firefox i tło 01.01.05, 18:28
        Jako użytkownik systemu Mandrake 10.1 pozwolę sobie nadmienić, że ta namiastka przeglądarki internetowej w postaci IE jest dostępna wyłącznie pod jeden system operacyjny, i to zdecydowanie nie ten najlepszy.
        Podczas gdy Firefox jest dostępny na różne platformy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka