Gość: gość IP: *.tvp.pl 11.05.05, 12:06 Jakie macie doświadczenia z UPC odnośnie umowy na czas określony jak mówia na info linii - czyli na czas nieokreślony jak dostarczają na piśmie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalinowski11 Re: Chello - niekoreślone 11.05.05, 13:04 Mam Chello od prawie 18 miesięcy . Przed końcem pierwszego roku zadzwoniłem i przedłużono mi umowę na następny rok na takich samych warunkach . Abonament na czas określony jest przy Chello Classic o 30 pln-ów tańszy . Pozdrawiam . P.S. Generalnie dostawca warty polecenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
polna2 Re: Chello - niekoreślone 11.05.05, 14:00 dzieki za info, instalatorzy przynieśli mi umowe na czas nieokreślony i kwota na umowie była 114 zł, mimo ze zamiawiałem 1 MB łącze za 94 zł i umowa miał być na czas określony - rok. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Chello - niekoreślone 11.05.05, 14:34 Chcieli Cię wpuścić w malinki ... pomoc.upc.com.pl/newsletter/new_doc/cennik_chello.pdf Chello Light bez kablówki na rok to 94 pln-y , natomiast na czas nieokreślony to 114 pln . Odpowiedz Link Zgłoś