red.bull 16.06.05, 18:43 ostatnio zalozylem sobie konto pocztowe na gmail.com, i mam problem, bo chcialbym sprawdzac poczte przez program pocztowy, ale nie znam serweru SMTP i POP3. czy ktos moze wie, co powiniem wpisac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zsa-zsa Re: POCZTA W GMAIL.COM - JAKI SMTP I POP3 16.06.05, 19:05 pop.gmail.com i smtp.gmail.com nie zapomnij o zaznaczeniu odpowiednich opcji w Mail Settings na zakladce Forwarding and POP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redbull Re: POCZTA W GMAIL.COM - JAKI SMTP I POP3 IP: *.gizycko.mm.pl 16.06.05, 20:46 dzieki za pomoc, tylko kurcze jest maly problem, maile wysylac moge, ale mam problemy z odbieraniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redbull Re: POCZTA W GMAIL.COM - JAKI SMTP I POP3 IP: *.gizycko.mm.pl 16.06.05, 20:58 juz jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
zsa-zsa Re: POCZTA W GMAIL.COM - JAKI SMTP I POP3 16.06.05, 21:00 cos musiales "skopac" w ustawieniach :), moze nie zaznaczyles opcji SSL? w Mail Settings masz objasnienia dot. konfiguracji we wszystkich chyba popularnych programach pocztowych. sprawdz, powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redbull Re: POCZTA W GMAIL.COM - JAKI SMTP I POP3 IP: *.gizycko.mm.pl 02.07.05, 21:23 kurcze znowu cos mi sie pochrzanilo, teraz ani odbierac ani wysylac nie chce :( Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: POCZTA W GMAIL.COM - JAKI SMTP I POP3 02.07.05, 22:15 tak informujesz tylko czy prosisz o pomoc? bo jak na pomoc to za wiele nie powiedziałeś ;p jakiś komunikat, czy coś? Spróbuj ponownie skonfigurowac konto. pzdr;) Odpowiedz Link Zgłoś
dozorca1 Re: POCZTA W GMAIL.COM - JAKI SMTP I POP3 04.07.05, 11:43 Jeśli masz outlook express, to w zakładce "zaawansowane" ustaw takie liczby: poczta wychodząca: 465 poczta przych.: 995 Powinno pomóc Odpowiedz Link Zgłoś