Dodaj do ulubionych

Systemy prezentacji oparte na serwerach www

28.06.05, 12:12
No właśnie czy ktos może cos wiecej powiedziec na ten temat? Dostalem na studiach taki temat pracy (Systemy oparte na serwerach WWW ( definicja serwera WWW, systemy prezentacji, systemy transakcyjne-sprzedaży)) i o ile wiem co to serwer www oraz systemy transakcyjne-sprzedaży tak "Systemy prezentacji oparte na serwerach www" sa mi obce i gorsza google nie bardzo pomógł :/
Jesli ktos by mi rozjasnil w umysle lub podal jakis link do miejsca skad mozna zaczerpnac wiedzy na ten temat bylbym niezmiernie wdzieczny :)
Obserwuj wątek
    • Gość: na zimno Re: Systemy prezentacji oparte na serwerach www IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.06.05, 13:23
      Czy Twoj pan prowadzacy to jakis figurant ?
      To on Ci powinien pomoc.
      Zadajesz pytanie jak male dziecko.

• hotbarbecue Re: Systemy prezentacji oparte na serwerach www 28.06.05, 13:47
        Mój "pan prowadzacy" jest na urlopie co uniemozliwia mi z nim kontakt, gdybym mogł sie spytac jego na pewno nie pisał bym tu postu... dlatego jeszcze raz prosze o pomoc (bardziej rzeczowa od pomocy usera "na zimno")
        • Gość: na zimno Re: Systemy prezentacji oparte na serwerach www IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.06.05, 14:24
          Zobacz tu:
          www.orbeon.com/
          A swoja droga, czy to tak trudno wziac do lapy google
          i napisac:

presentation, server, www, java, xml

Dlatego jak na informatyka troche to dziwne, calkiem szczerze mowiac.
          Powodzenia.

• hotbarbecue Re: Systemy prezentacji oparte na serwerach www 28.06.05, 14:55
            Dzieki ... o to mi własnie chodziło.
            Informatykiem nie jestem i nie zamirzam byc - co prawda wcale mnie to nie usprawiedliwia z nieumiejetnosci poslugiwania sie google :)(moze moj blad polegal na tym ze szukałem tylko w polskich zasobach).

P.S. Jesli ktoś cos jeszcze wie na temat serwerów prezentacji (linki, uwagi, nowosci) prosze smialo sie chwalic :) kazdy rzeczowy post może mi tylko pomoc w przygotowaniu prezentacji :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka