Dodaj do ulubionych

słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa mam....

08.07.05, 08:05
jak ktoś chce to wyśle...........!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: młody Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 08:24
      chętnie, dla sprawdzenia co to za cudo;)
      guestinnest@poczta.fm
      dzięki
      • Gość: lukrasz Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma IP: *.net / 80.51.233.* 28.07.05, 23:48
        hej. Ja też chciałbym zagrac w sex wille.mozesz podesłać? Zgóry dzieki>lukas
      • Gość: gosc Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 12:36
        wyślij jescze mi francuzik65@poczta.onet.pl
    • Gość: Ciekawski Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 08:38
      Jak byś mogła wysłać na michalek80@wp.pl Chciałbym zobaczyć co to jest.
      Z góry dzięki.
    • bystryy Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma 08.07.05, 10:01
      A co mi tam - bystruni@poczta.onet.pl
    • zenek2 Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma 08.07.05, 15:14
      a co mi tam, zenek2@gazeta.pl
      • Gość: punek Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma IP: *.akanet / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 19:17
        jak bys mogla wyslac na punisher17@poczat.fm
        • mufka51 Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma 09.07.05, 20:03
          Mogę i ja?
    • Gość: zajmon Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 15:46
      jeśli nie sprawi Ci to problemu...
      chętnie zagram
      Mój zdres: zajmon@o2.pl
      • tetys Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma 09.07.05, 17:37
        A co mi tam..
        lukasz_priv@o2.pl
        • neder Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma 09.07.05, 17:55
          te "a co mi tam" podoba mi sie najbardziej ;D

acha, no i jeszcze "chętnie zagram"...;p

ech, te chłopy...

pzdr;)
          • Gość: kik Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma IP: 80.48.189.* 09.07.05, 18:17
            hehe rzeczywiscie :) Wiadomo o co chodzi :) Prosze bez sciemniania ! :)
            • Gość: moon Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 18:36
              Ja też poproszę (z frytkami ;)

jestciemno@wp.pl
              • Gość: stanley Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 31.07.05, 20:57
                glod@poczta.onet.pl
    • Gość: matys Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma IP: *.akanet / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 19:15
      ja chce!!!!!
      • Gość: mała Re: nie fajna ta gra IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.05, 11:35
        jakoś ciężko mi sie sterowało ludzikami, wywaliłam to
    • euromen Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma 11.07.05, 19:47
      Poproszę i dziękuję.
      euronen@tlen.pl
      • Gość: caroll A może coś szlachetnego? IP: *.toya.net.pl 11.07.05, 20:40
        Czy ktoś z Was grywa w taką szlachetną grę, jaką niewątpliwie są szachy?
        Chętni, którzy ukończyli 18 lat mogą zajrzeć do linku poniżej.
        Piękna gra, w mrocznej atmosferze i pięknej muzyce.Przy niej owa "villa" wydaje
        się być bardzo prymitywna.
        www.lovechess.nl/en/index.php
        PS. Sam posiadam full wersję, gdyby ktoś bardzo się upierał i był miły, to może
        odnajdę "zdrowszy" link. A tak poza tym cena full wersji jest tak niewygórowana,
        że można sobie kupić.
        • nl7 Re: A może coś szlachetnego? 15.08.05, 11:53
          Patrzyłem na demo - bardzo fajna tylko że można wykonac 4 ruchy. Jestem bardzo
          miły i troszkę się upieram - więc może mam szanse na pełną wersję tej gry od
          Ciebie ????? Czekam z niecierpliwością na odpowiedź lub na jakiś link do pełnej
          wersji. Z góry dziękuję ;-)
      • euromen Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma 11.07.05, 21:01
        euromen napisał:

> Poproszę i dziękuję.
        > euronen@tlen.pl
        sory pwinno być
        euromen.tlen.pl
    • jasia6 Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma 12.07.05, 00:10
      Czy ja też mogę prosić: jasia6@gazeta.pl
      • Gość: caroll Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma IP: *.toya.net.pl 13.07.05, 15:13
        Up!
        Az dziw bierze, że wątek zdechł. Znalazłem i zaproponowałem wyjatkowa grę i
        nieco zaskoczył mnie fakt, że wszyscy jak dotąd ślinili się na wieść o tej
        śmiewsznej "seksvilli". Widać, że naród w coraz wiekszym stopniu zadowala się
        dość prymitywną rozrywką, co stwierdzam z żalem.
        • neder Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma 13.07.05, 15:43
          no nie, proszę... a co te szachy niby są mniej prymitywne? Bo co? bo tu się
          pieprzą pionki a nie "ludzie", tak?
          • Gość: caroll Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma IP: *.toya.net.pl 13.07.05, 16:18
            neder napisała:

> no nie, proszę... a co te szachy niby są mniej prymitywne? Bo co? bo tu się
            > pieprzą pionki a nie "ludzie", tak?
            >

Powiedzenie, ze szachy są prymitywne samo w sobie o czymś (kimś) świadczy.Bez
            obrazy, ale w dalszym ciągu jest podobnie. I nie rzecz w "pieprzeniu się
            pionków", bo tutaj przekraczamy granice dobrego smaku i wykazujemy się słabym
            pojmowaniem konwencji, jaka była udziałem i zamysłem autorów opracowania gry.
            Co do "villi": moja znajoma mało nie dostała kolki ze śmiechu, gdy usłyszała to
            coś, co miała śpiewnie wypowiadać zesztywniała 3D panienka, poruszając "ustami"
            jak żaba: "Aaaaaa..I'm comin' aaaaa!"
            PS Zajrzałaś chociaż do tych szachów?
            • neder Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma 13.07.05, 16:43
              > Powiedzenie, ze szachy są prymitywne samo w sobie o czymś (kimś) świadczy.

ale to nie są szachy!!!! gdyby była taka wersja z Królową Anglii to też byłoby
              bardziej szlachetne???
              • Gość: caroll Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma IP: *.toya.net.pl 13.07.05, 17:03
                neder napisała:
                > ale to nie są szachy!!!! gdyby była taka wersja z Królową Anglii to też byłoby
                > bardziej szlachetne???
                >

Ależ dziewczyno, TO SĄ szachy! Nawet wczoraj odniosłem zwycięstwo nad złymi
                mocami "czarnych", czyli nad komputerem.Skoro nie grasz, moje posty najwyraźniej
                Cie nie dotyczą.Tym bardziej, ze nie zapoznałaś się z programem.
                Poza tym najwyraźniej nie dostrzegasz róznicy pomiędzy mistycznym (według
                wspóczesnych kategorii nawet wyuzdanym) erotyzmem starożytnych bóstw greckich, a
                wsadzaniem sobie ogórka gdzie popadnie.
                A i grafika, mimo niewielkich rozmiarów programu o niebo lepsza, niż w "villi".
                I do tego ta muzyka.
                Nie chcesz, nie zaprzataj sobie głowy szachami, tego nie nauczysz się w parę
                minut. Jeśli jednak już o czymś piszesz, to przynajmniej z tym czymś się
                zapoznaj.Ty piszesz co wiesz - ja wiem co piszę - a róznica kolosalna.
                • neder Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma 13.07.05, 19:22
                  > .Ty piszesz co wiesz - ja wiem co piszę - a róznica kolosalna.

ale mi powiedziałeś, no no! bo sie schowam pod biurko.

Tak, masz rację - nie wiem o czym piszę bo dla przeciętnego ktosia kto otworzył
                  stronę do której podałeś linka niczym nie różni sie ona od tej z prezentacją
                  programu sexvilla czy jak mu tam (no tak, tu sa szachy więc szlachetniejsze).
                  rzucił mi się w oczy całkiem muskularny diabeł używający sobie z jakąś lalunią w
                  niezydentyfikowanym nakryciem głowy ( a może to jej włosy). Więc jak widzisz w
                  muzykę, i ogórki (albo ich brak) się nie wgłębiałam.

Aha, żeby nie było nieporozumienia -> nie mam nic przeciwko tym grom, jak ktoś
                  ma ochotę to niech się wyżywa w ten sposób. jedno z czym nie mogę się zgodzić to
                  to, że któraś z nich jest bardziej szlachetna a inna bardziej prymitywna.

Miłego grania i odnoszenia zwycięstwa nad złymi mocami czarnych.
                  pzdr.
                • Gość: mim Do Caroll IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:01
                  Witam, jakby znalazła się pełna wersja szchów było by :)))
                  Poszukaj please...
                  Pozdrawiam
                  • Gość: caroll Re: Do Caroll IP: *.toya.net.pl 13.07.05, 23:57
                    Chwile mnie nie było, ale poszukam. Tylko moze to trochę potrwać, zajrzyj nieco
                    później, a będzie.
                    • Gość: caroll Re: Do Caroll IP: *.toya.net.pl 14.07.05, 10:13
                      Trochę trwało, ale jest.

dl1.rapidshare.de/files/2330735/39732307/LoveChess.exe
                      Uwaga: zjedź na sam dół tej strony i klknij przycisk free.Otworzy się nastepna,
                      tam znowu zjedź na koniec i obserwuj, kiedy wyświetli się plik gotowy do pobrania.

Dodatkowo ściągnij plik .dll z którejś z tych stron (rozszerzenie rar),
                      informacja o zastosowaniu do przeczytania za pomocą notatnika wewnatrz, po
                      rozpakowaniu
                      phazeddl.com/cs.php?q=LoveChess
                      www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=LoveChessTheGreekErav1.35NoCDFixedDllAll.rar
                      I uwaga na koniec:
                      Plik główny jest samorozpakowującym się 7zip, należy jedynie utworzyć dla niego
                      folder, nie będzie wymagał instalacji.Należy najpierw uruchomić settings.exe, by
                      dostosować się do rozdzielczości monitora.Nie należy przestraszyć się krzaczków
                      - ta wersja jest rosyjska.W razie czego ok jest po prawej stronie na dole. Potem
                      już tylko uruchomić własciwe .exe i grać! W razie trudności z odczytaniem np.
                      pomocy dla nawigacji, pisz - odpowiem.
                      • Gość: mim Re: Do Caroll IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:52
                        > dl1.rapidshare.de/files/2330735/39732307/LoveChess.exe
                        > Uwaga: zjedź na sam dół tej strony i klknij przycisk free.Otworzy się nastepna,
                        > tam znowu zjedź na koniec i obserwuj, kiedy wyświetli się plik gotowy do pobran
                        > ia.

Dzieki za pomoc, ale "podany plik nie istnieje" :(

Co robic?
                        • Gość: caroll Re: Do mim IP: *.toya.net.pl 17.07.05, 13:53
                          Dziwna sprawa, kliknąłem w podany przeze mnie powyżej link i wszystko działało,
                          pominawszy to, że przerwałem ściąganie ze zrozumiałych względów.
                          Czy zastosowałeś się dokładnie do podanej instrukcji?
                          W pierwszym oknie, po kliknieciu na "Free" i po otwarciu nastepnego nalezy
                          poczekac kilkadziesiat sekund (wyswietla się dokładnie ile).Powinno po tym
                          czasie wskoczyć LoveChess.exe
                          Spróbuj raz jeszcze, może serwer czasowo przywalony. A grę pobrać naprawdę warto.
                          Jeszcze jedno: mógłbym próbować od nowa szukać strony, gdzie znalazłem te
                          szachy, ale i tak własnie stamtąd przekierowuje download na tę przeze mnie
                          podaną. Poza tym owego dnia odwiedzałem wiele stron, a wiec dzisiaj to igła w
                          stosie siana.
                          Próbuj dalej.
                          • Gość: mim Re: Do mim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 14:07
                            > Dziwna sprawa, kliknąłem w podany przeze mnie powyżej link i wszystko działało,
                            > pominawszy to, że przerwałem ściąganie ze zrozumiałych względów.
                            > Czy zastosowałeś się dokładnie do podanej instrukcji?
                            > W pierwszym oknie, po kliknieciu na "Free" i po otwarciu nastepnego nalezy
                            > poczekac kilkadziesiat sekund (wyswietla się dokładnie ile).Powinno po tym
                            > czasie wskoczyć LoveChess.exe

..i wyskakuje możliwość pobrania pliku "LoveChess.exe". Tylko, ze po kliknieciu
                            na niego dostaje komunikat " Żądany plik nie istnieje" - probuje dalej....
                            • Gość: caroll Re: Do mim IP: *.toya.net.pl 17.07.05, 14:27
                              Jeszcze raz kliknąłem i jeszcze raz ściąga.Może nie uzywaj downloadera (jeśli
                              tak czyniłeś), może coś nie tak po Twojej stronie? Ja posłuzyłem się firefoxem,
                              bezpośrednio na pulpit.A może masz chwilowego pecha do serwera? Trudno mi
                              rozstrzygnąć, bo u mnie zadne kłopoty się nie objawiły.
                              • Gość: mim Re: Do mim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 17:09
                                Chyba jest OK - nie wiem tylko jak wyłączyć downloadera (za kazdym razem, nawet
                                po wylaczeniu procesu mi sie odpala i nie moge sciagnac).
                                Powalcze z nim i powinno się udać sciągnąć. - dzieki....
                                • Gość: mim OK - mam szachy, thx :) (n/t) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:29
                                  • Gość: caroll I jak? IP: *.toya.net.pl 20.07.05, 11:37
                                    Podobają się?
    • Gość: mariusz Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:52
      i mi też- mcben1@poczta.onet.pl
    • przemo2951 Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma 16.07.05, 00:05
      OK też ustawiam się w kolejce przemo_g1@tlen.pl
    • Gość: mackawcz Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma IP: *.herby.kielce.pl / 217.153.141.* 16.07.05, 22:40
      ja tez chce mac82@o2.pl
      • Gość: corn Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:59
        jestciemno@wp.pl

Jeśli można...
    • Gość: barteek Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.05, 18:29
      z ciekawości.... bartek71@autograf.pl. - jak mozesz to wyślij :)
    • bartgw Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma 19.07.05, 15:42
      baspie napisała:

> jak ktoś chce to wyśle...........!!!

No dobra, to i ja poproszę:
      19740602@wp.pl

Wielkie dzieki
    • Gość: jasia6 Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma IP: *.chello.pl 20.07.05, 23:47
      Myślę, że zajmie ci kilka dni na pozytywne odpowiedzi. Tyle chętnych. Ale ja
      też:JASIA6@gazeta.pl
      Pozdrawiam
    • Gość: wwiitteekk Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:49
      i mi tez... wwiitteekk@tlen.pl
    • Gość: gr Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 21:01
      Jak możesz, to mi też :))!!!
      karwa19@tlen.pl
      • Gość: Gandolf Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 11:18
        3d sex villa w pełnej wersji jest tutaj:

rapidshare.de/files/2018520/3D.Sex.Villa.v11.00-cracked.rar.html
        rapidshare.de/files/2182395/3DSVilla.rar.html
    • Gość: Kulek Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.05, 09:53
      Jak się komuś będzie chciało to może mi wysłac a co to wogóle jest
    • Gość: OBERSCHLESIER nie badzcie frajerami, gosciu trojany wam powysyla IP: *.dip.t-dialin.net 31.07.05, 00:05
      i przekopie wam twardziele.
      gruss
    • Gość: brutus452@.wp.pl Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 19:49
      ja bardzo chcę jak możesz to prześlij. Dzięki Agnieszka.
    • Gość: jacek Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 20:27
      JA BARDZO CHCĘ. DZIĘKI. MÓJ ADRES TO:
      jaccwi@wp.pl
    • balticos Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma 20.08.05, 13:03
      ja też prosze o tę gre balticos@gazeta.pl
    • jasia6 Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma 04.09.05, 10:17
      LIPA! To jest taka sama oferta jak sprzedającego Pałac Kultury w Warszawie.
      Poprosiłam dwa miesiące temu i cisza. Jest to więc prymitywna LIPA!!!!!
    • Gość: zibi Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma IP: *.intergeo.pl / 195.117.57.* 04.09.05, 16:35
      mozesz przesłac tą gre? słyszałem że jest niezła jesli tak to z góry dziekuje

zibimag@wp.pl
      • Gość: yaneck Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 19:01
        To ja też poproszę na adamellus@wp.pl
        • Gość: amayonka Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 22:10
          cyz ja tey moge prosic o pryesanie tesi@wp.pl
    • ula76 Re: słyszaałam że ktoś potrzebuje 3d sex willa ma 05.09.05, 16:15
      ja tez chcialabym zobaczyc te cudenko!!!!!!slyszalam o tym i bylabym
      wdzieczna.Z gory dziekuje i czekam z niecierpliwosca!
      urszula.wolfram@gmx.net
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka