Dodaj do ulubionych

Jak odblokować LAN od dostawcy internetu

12.07.05, 09:46
Witam czy istnieje mozliwosc odblokowania IP a moze pod innnym Ip bedzie
sposobnosc przegladania internetu. Czy są jakies programy wyszukujace wplne
ip.
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: Jak odblokować LAN od dostawcy internetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:08
      to zalezy jak jest zabezpieczony , ściągnij na początek ipscan i przeskanuj
      class c adresy
      • fidelcastro1 Re: Jak odblokować LAN od dostawcy internetu 12.07.05, 11:00
        mam polaczenie z siecia bo wpisujac "arpa" widze że jest dostęp ale albo mam
        zablokowany ip albo .... hmmm, wlasnie i nie wiem jak to zrobic
        • Gość: aaa Re: Jak odblokować LAN od dostawcy internetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:25
          jak już sciągnołeść ipscan zobacz jaki masz ip i zobacz czy w class c są jakies
          inne komputery ,sprawdz czy ip masz nadawane automatycznie, póznie wystarczy
          zmienic MAC adres na jakiś z innych kompów które w tej chwili nie korzystaja i
          neta powinieneś mieć.Po zmnianie MAC nie zapomnij zresetować kompa.
          • fidelcastro1 Re: Jak odblokować LAN od dostawcy internetu 12.07.05, 11:29
            znam swoje ip ale ono jest wlasnie chyba zablokowane albo moze MAC nie wiem nie
            jestem az tak mocny w tych sprawach, adres mam staly,
            • Gość: aaa Re: Jak odblokować LAN od dostawcy internetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:35
              zobasz w moje miejsce sieciowe /właściwości / karta
              sieciowa/właściwości/protokół tcp czy adres ip njest nadawany automatycznie czy
              nie. Jakiego masz Windowsa
              • fidelcastro1 Re: Jak odblokować LAN od dostawcy internetu 12.07.05, 11:42
                aaa, proszę o kontakt na moj adres email (gazetowy )
                • fidelcastro1 Re: Jak odblokować LAN od dostawcy internetu 12.07.05, 11:52
                  ...mam win 98 adres mam przydzielony przez providera staly (jezeli o to
                  pytasz?)ps i jak zmienic MAC itp duzo pytan prosze wiec o kontakt na poczcie
                  adres email lub gg
    • fidelcastro1 Re: Jak odblokować LAN od dostawcy internetu 14.07.05, 10:49
      j/w może ktoś będzie wiedział jak to zrobić proszę o wskazówki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka