fidelcastro1 12.07.05, 09:46 Witam czy istnieje mozliwosc odblokowania IP a moze pod innnym Ip bedzie sposobnosc przegladania internetu. Czy są jakies programy wyszukujace wplne ip. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: Jak odblokować LAN od dostawcy internetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:08 to zalezy jak jest zabezpieczony , ściągnij na początek ipscan i przeskanuj class c adresy Odpowiedz Link Zgłoś
fidelcastro1 Re: Jak odblokować LAN od dostawcy internetu 12.07.05, 11:00 mam polaczenie z siecia bo wpisujac "arpa" widze że jest dostęp ale albo mam zablokowany ip albo .... hmmm, wlasnie i nie wiem jak to zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Jak odblokować LAN od dostawcy internetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:25 jak już sciągnołeść ipscan zobacz jaki masz ip i zobacz czy w class c są jakies inne komputery ,sprawdz czy ip masz nadawane automatycznie, póznie wystarczy zmienic MAC adres na jakiś z innych kompów które w tej chwili nie korzystaja i neta powinieneś mieć.Po zmnianie MAC nie zapomnij zresetować kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelcastro1 Re: Jak odblokować LAN od dostawcy internetu 12.07.05, 11:29 znam swoje ip ale ono jest wlasnie chyba zablokowane albo moze MAC nie wiem nie jestem az tak mocny w tych sprawach, adres mam staly, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Jak odblokować LAN od dostawcy internetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:35 zobasz w moje miejsce sieciowe /właściwości / karta sieciowa/właściwości/protokół tcp czy adres ip njest nadawany automatycznie czy nie. Jakiego masz Windowsa Odpowiedz Link Zgłoś
fidelcastro1 Re: Jak odblokować LAN od dostawcy internetu 12.07.05, 11:42 aaa, proszę o kontakt na moj adres email (gazetowy ) Odpowiedz Link Zgłoś
fidelcastro1 Re: Jak odblokować LAN od dostawcy internetu 12.07.05, 11:52 ...mam win 98 adres mam przydzielony przez providera staly (jezeli o to pytasz?)ps i jak zmienic MAC itp duzo pytan prosze wiec o kontakt na poczcie adres email lub gg Odpowiedz Link Zgłoś
fidelcastro1 Re: Jak odblokować LAN od dostawcy internetu 14.07.05, 10:49 j/w może ktoś będzie wiedział jak to zrobić proszę o wskazówki Odpowiedz Link Zgłoś