odyseusz 19.07.05, 21:16 Czesc, czy ktos z was skorzystal z ofertz neta bezprzewodowego w Plusie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romulus1969 Re: PLusGSM Internet PLus 25.02.15, 23:42 Od kilkunastu lat jestem klientem plus gsm i nie rozumiem sam siebie jak takim szmaciarzom jeszcze ufam. Pod koniec tamtego roku przedstawicielka plus gsm dzwoni do mnie i proponuje mi tablet prestigio z 5-cio gigowym internetem. A że wiedziałem, iż będę potrzebował jakiegokolwiek internetu w miarę nie drogiego, to zdecydowałem się. Tym bardziej, że kobieta zachwalała ten ich internet jaki jest wspaniały, dostępny, szybki. I co? I dupa, jedno wielkie kłamstwo internet z plus gsm jest naprawdę baaaaardzo szybki, że może stawać do wyścigów formuły pierwszej z tym jednak warunkiem, że bolidy nie będą miały kół i silników i ewentualnie zaprzęgną do nich okaleczone ślimaki, to może wtedy internet z plus gsm będzie miał szansę wygrać wyścigi. A na moje pytanie dlaczego tak się dzieje "fachowcy" pożal się Boże, pieprzą coś o uwarunkowaniu dostępności internetu w miejscu mojego przebywania. Masakra, ludzie dobrze się zastanówcie zanim kiedykolwiek się zdecydujecie na internet z plus gsm. A o tablecie "gó... jakich mało" nie wspominam, bo mnie szlag trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Właśnie od nich uciekłem do Play 26.02.15, 11:28 I jestem zadowolony. M. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr32167 Re: PLusGSM Internet PLus 27.02.15, 14:53 Tak, nie polecam. Serio najlepiej wybrac Netie, super jest Odpowiedz Link Zgłoś