truchan78 24.08.05, 05:57 Potrzebuje wysłać smsa do Anglii. Próbowałem z wielu bramek, lecz bezskutecznie. Czy ktoś może mi pomóc? Dzięki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orissa Re: Bramka Sms 24.08.05, 08:18 Jeśli masz jakąkolwiek kartę z numerem Idei możesz założyć konto na www.idea.pl i co miesiąc dostaniesz pulę 30 bezpłatnych smsów, które możesz wysłać między innymi do Anglii (także do wszystkich sieci polskich operatorów), bez żadnych reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dori1976 bramka sms IP: *.amacom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 22:05 na www.idea pl mozna wysyłac smsy tylko do polskich sieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: bramka sms IP: *.lub.net.pl 04.09.05, 23:15 nieprawda ze tylko do polskich sieci.Ja wysylalem do Anglii na angielskie komórki i dochodziły Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: bramka sms 04.09.05, 23:39 Gość portalu: jack napisał(a): > nieprawda ze tylko do polskich sieci.Ja wysylalem do Anglii na angielskie > komórki i dochodziły Oczywiście, że dochodzą i na angielskie i na inne. Trzeba tylko zera wstawić przed numerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martita Re: bramka sms IP: *.telia.com 06.09.05, 21:10 gdzie te zera wstawic, bramka idei ma ograniczona mozliwosc wstawiania znakow... ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek007 Re: bramka sms IP: *.crowley.pl 06.09.05, 21:28 jeśli masz telefon idei to ci zaraz pomoge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idea Re: bramka sms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 10:25 nie mozna wysylac stamtad SMSow poza siec Idea. niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
beatami1 Re: Bramka Sms 15.09.05, 14:30 Mozesz wyslac. Musisz miec telefon w Ideii, zarejestrowac sie na ich stronie i poprzez mBox'a wysylasz gdzie chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wandzia2000 Re: Bramka Sms 04.09.19, 09:51 Trzeba szukać ;) Tu znajdziesz kilka bramek SMS: www.edokumenty.info.pl/aktualnosci/internet/darmowa-bramka-sms-wysylanie-przez-internet-nie-traci-na-znaczeniu Myślę, że możesz poszukać w google na hasło "bramka sms anglia" :) Odpowiedz Link Zgłoś