Dodaj do ulubionych

Sting zagra dla Orange

• Gość: xx STING!!! F.U.C.K. YOU?? DZIWKA!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 31.08.05, 22:41
      ...cierpimy na brak kapitalu a i tak dajemy sie robic w konia!!!
      Przyklady??
      France Telecom do ktorego nalezy TPSA i IDEA za zmiane nazwy Idea na Orange
      (tzw. rebranding) pobiera 1.6% rocznych przychow Idei przez 10lat tzn. okolo
      1.1MILIARDA ZL !!!!
      Podam kolejny przyklad:
      STOEN czyli Stoleczny Zaklad Energetyczny zostal sprzedany Niemcom grupa RWE-
      ktora sponsoruje Bayer Leverkusen. Czyli Warszawiacy placac za prad sponsoruja
      ...Bayer Leverkusen. Na otarcie lez Bayer przyjechal ostanio do Warszawy i
      zagral z Legia...
      • w.osmialowski Re: STING!!! F.U.C.K. YOU?? DZIWKA!!!!!!!!!!!!! 01.09.05, 03:49
        Brawo za odkrywcze przyklady. A broniac "polskich" pieniedzy najpierw
        zapytajmy , skad sasiadka ma buty alpinusa, skoro od lat nie moze znalezc
        pracy. Ale syn znalazl. We Francji!!
        Swiat sie kreci i czczym pieprzeniem tego nie zatrzymamy.

Gość portalu: xx napisał(a):

> ...cierpimy na brak kapitalu a i tak dajemy sie robic w konia!!!
        > Przyklady??
        > France Telecom do ktorego nalezy TPSA i IDEA za zmiane nazwy Idea na Orange
        > (tzw. rebranding) pobiera 1.6% rocznych przychow Idei przez 10lat tzn. okolo
        > 1.1MILIARDA ZL !!!!
        > Podam kolejny przyklad:
        > STOEN czyli Stoleczny Zaklad Energetyczny zostal sprzedany Niemcom grupa RWE-
        > ktora sponsoruje Bayer Leverkusen. Czyli Warszawiacy placac za prad sponsoruja
        > ...Bayer Leverkusen. Na otarcie lez Bayer przyjechal ostanio do Warszawy i
        > zagral z Legia...
    • Gość: anonimowany Re: Sting zagra dla Orange IP: *.rev.vline.pl 01.09.05, 02:20
      To jak sie teraz będzie nazywać pierwsza liga? Orange Ekstraklasa??
    • Gość: Blejk Sting - komercyjna szmata IP: *.kronopol.com.pl 01.09.05, 07:49
      Może wkrótce sTING uświetni swoją uduchowioną muzyką nową wersję podpasek albo
      pastę do zębów z automasażem. sTing = komercyjna szmata.
    • Gość: nika Re: Sting zagra dla Orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 08:08
      i nastały czasy Orange i Mandaryny!!! A gdzie nasze pyry i buroki!
      • Gość: hermitt Re: Sting zagra dla Orange IP: 195.205.252.* 01.09.05, 10:37
        Nic z tego nie rozumiem - wczoraj widziałem remontowany lokal handlowy z
        ogromnymi napisami na szybach: "Tu będzie wkrótce salon Idea". Ekipa montowała
        właśnie podświetlany szyld operatora i nie było to bynajmniej logo Orange. A
        cały lokal, z tego, co widać przez szyby, utrzymany w tonacji biało-żółtej.
        Czyżby zatem jakiś objaw schizofrenii operatora?
    • Gość: Marek Re: Sting zagra dla Orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 14:09
      Jestem wyjątkowo wkurzony... Ludzie trzymajta mnie !!!! Mam lat 19, jestem
      wielkim fanem stinga, wałkuje stingologie już 2 rok. Załuje że nie byłem na
      koncercie w Katowicach czy na tym w Warszawie sprzed czterech lat. Teraz słysze
      jakieś dzwięki sygnalizujące- Sting zagra w Polsce ! Myślałem, że ze szczescia
      oszaleje. A tu nagle okazuje sie, że nie jest aż tak pięknie... Nie dość że pan
      Grodon wystapi dla jakiegoś cholernego Arbuza czy tam innego Grejfruta to na
      dodatek tylko dla tych którzy są w tejże sieci. Jestem rozczarwoany i bardzo
      zezłoszczony. Nie tak wyobrazałem sobie kolejny koncert Stinga w Polsce.
      HAŃBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Karolina222 oferta orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 17:57
      z nie oficjalnych żródeł wiadomo, ze oferta orange brzmi:
      jeden rok płacisz abonament (20 zł.- w tym 50 min. na rozmowy), a w drugim roku
      juz nic nie płacisz. I KTO W TO UWIERZY??
    • Gość: antyTP-nieroby Marsza Pogrzebowego? ;-)))))))))))) IP: 193.194.68.* 01.09.05, 19:40
      Kijem odradzam dotykac ten francuski gnooj..
      To rozklada sie i przerazliwie cuchnie - gorzej niz
      te ***utile spolki Wilczek-Stoklosa ;-)
      Tespsa zdechnie niedlugo - z braku chetnych - idzie KONKURENCJA
    • churi Re: Sting zagra dla Orange 03.09.05, 20:28
      Boże..miałam kilka dni temu sen, ze byłam na Jego koncercie był tak blisko
      eh.....:) moze to naiwne i eh :) ale naprawde spelnia sie moje marzenie nie wiem
      jak tam dojade za co czy zdobędę bilet po dobroci czy siłą ale zdobędę go.Na
      dzisiejszy dzien to moj jedyny cel w zyciu:) Dziekuję IDeo Orange czy jakkolwiek
      się nazwiesz. Jesli pojade to dzieki Wam spelni sie moje osobiste
      marzenie....tak serio dzisiaj sie dowiedziałam i tylko o tym mysle.
      Dziekuje.JEsli nie na zywo Jego obejrze to pojade do innego miasta by ogladac go
      na telebimie:) Dziekuje.
    • Gość: pele Re: Sting zagra dla Orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 00:56
      a ja się na to wybiorę i nie narzekam :p
      • Gość: kubeł zimnej wody Sting zagra dla Orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 17:01
        To co się dzieje na polskim rynku to jedno,
        a koncert to co innego.

Dajemy się robić w konia, ale tak będzie jeśli w sejmie zasiadają imbecyle
        bez wykształcenia (każdy wie o jaką partię mi chodzi) -
        i najpierw powinniśmy wziąć się usunięcie takich karygodnych elementów.

Co do samego Stinga, uważam go za znakomitego muzyka i bardzo się cieszę, że
        wystąpi po raz kolejny w Polsce - najwyższa pora, aby Polska przestała być
        elementem egzotycznym turnee gwiazd światowego formatu.

Co zaś do samego faktu, że zgodził się zagrać...

...Marcello Mastroianni spytany swego czasu o stosunek do występowania
        znanych aktorów w reklamach odpowiedzia:
        "Nigdy nie zaprzedam idei zawodu aktora... chyba, że będę potrzebował nowy basen" :P

Pozdrawiam
    • Gość: ojej.org AHUJA dadza - Nie usuwać wątku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 14:46
      szefem Orange jest Sanjiv AHUJA
    • Gość: Hotel Georgea Są jeszcze wolne miejsca w Hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 16:17
      Są jeszcze wolne pokoje na 24 września
      rzut beretem od Służewca - Hotel Georgea Piaseczno ul. Piękna 9
      0603-295-725
      (022) 756-23-79
      brać, rezerwować i nie marudzić
      jednoosobowe 149zł - jest duże łóżko mogą spać dwie osoby babeczka z facetem, a
      nawet 2 babeczki
      dwuosobowe 199zł
      trzyosobowe 259zł
      Serdecznie Zapraszam Wszystkich Fanów
    • Gość: teleferajna OSZUSTWO Z BILETAMI!! IP: *.crowley.pl 20.09.05, 09:40
      OSZUSTWO!! Już od kilku dni ślę smsy aby wygrac bilet i co się dziś rano
      okazało? Że "numer nie istnieje". Taki komunikat otrzymałam po wysłaniu smsa.
      Granda!! Gdzie jest te 200 szt. dziennie do 22 września??!!
      Orange - ŚMIERDZI!
    • Gość: Jadzika Re: Sting zagra dla Orange IP: 82.160.119.* 25.09.05, 19:14
      NA KONCERCIE BYŁO ZAJEFAJNIE!! PO PROSTU SUPER!!:] STING JEST ZARABISTYM
      PIOSENKARZEM!! NARKA:*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka