Dodaj do ulubionych

prośba do posiadaczy Windows XP Professional

02.09.05, 22:05
Czy otwiera Wam się ta strona? Od zmiany Windows 98 na ww nie otwierają mi
się zdjęcia na tym forum.Nie wiem,czy to wina tej wersji Windows, czy jest
jakaś inna przyczyna.

www.7ya.ru/photos/private-showphoto.aspx?RubrID=93269&PhotoID=850819&ob=0
Obserwuj wątek
    • Gość: T-800 Re: prośba do posiadaczy Windows XP Professional IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.09.05, 22:17
      У меня открываеться.
      • orissa Re: prośba do posiadaczy Windows XP Professional 02.09.05, 22:30
        Działa.
        "Получить код ссылки на фото":)
        • neder Re: prośba do posiadaczy Windows XP Professional 02.09.05, 22:48
          a mi w firefoksie niet w IE da :/
          • Gość: T-800 Re: prośba do posiadaczy Windows XP Professional IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.09.05, 22:56
            У меня в Фаерфоксе тоже открываеться.

Поздравляю.
            • neder Re: prośba do posiadaczy Windows XP Professional 02.09.05, 23:01
              Gość portalu: T-800 napisał(a):

> У меня в Фаерф
              > ;оксе тоже отк
              > ;рываеться.
              >
              > Поздравляю.

Oglądałeś 'Terminal'? to sobie teraz pogadamy jak Tom Hanks ze służbą
              bezpieczeństwa na lotnisku:

'Da... da... da... da...(...) da ... da'
              <koniec cytatu>

Ja nawet nie wiem czy to było do mnie ... ;p
              • Gość: T-800 Re: prośba do posiadaczy Windows XP Professional IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.09.05, 23:05
                A ja nie wiem, o czym jest "Terminal". ;-)
              • Gość: T-800 Re: prośba do posiadaczy Windows XP Professional IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.09.05, 23:07
                Wyżej pisałaś "da" i "niet". Myślałem, że inne słówka też znasz. ;-)
                • neder Re: prośba do posiadaczy Windows XP Professional 02.09.05, 23:09
                  > Wyżej pisałaś "da" i "niet". Myślałem, że inne słówka też znasz. ;-)

to się nazywa marketing ;p
                  • Gość: T-800 Re: prośba do posiadaczy Windows XP Professional IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.09.05, 23:29
                    Kolejny raz potwierdza się, że reklamy kłamią. ;-PPP
                    • neder Re: prośba do posiadaczy Windows XP Professional 02.09.05, 23:55
                      francuski też znam. serio. ;)

AAAAAAAAAAAAA i jeszcze: z łaciny na maturze miałam 5...

HAHAHAHA

Reklama dźwignią handlu ;p
                      C'est vrai!
                      • Gość: T-800 Re: prośba do posiadaczy Windows XP Professional IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.09.05, 00:01
                        Ja francuskiego nie znam. Zdawałem maturę z rosyjskiego, ale to daaaaaaaaawno
                        było i już mało pamiętam. ;-)

Hasta la vista (to chyba po hiszpańsku? ;-)
                        • neder Re: prośba do posiadaczy Windows XP Professional 03.09.05, 00:11

no tak hiszpańskiego nie znam ;p

no to hasta...;)
                          • kalinowski11 Re: prośba do posiadaczy Windows XP Professional 03.09.05, 07:29
                            Działa na IE i FF , ale ja mam tylko XP HE :))) "12 августа 2005 г."
    • Gość: Art Re: prośba do posiadaczy Windows XP Professional IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 12:46
      >Zdawałem maturę z rosyjskiego, ale to daaaaaaaaawno
      >było i już mało pamiętam. ;-)

Ja maturę z ruska miałem 17 lat teeeeeeemu i Ich habe schon ganz diese Sprache
      vergessen.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka