umfana 04.09.05, 21:58 1.Co oznacza komunikat "niewidoczny/niedostępny", lub tylko same "niedostępny"? 2.Jak sprawdzić czy się jest na liscie kontaktów, etc ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umfana Re: Power GG Inwigilator 05.09.05, 07:50 Fajnie że nikt nie zna odpowiedzi ;o) I tak nie mam połączenia "jakiegoś tam"z netem w Power GG i tylko mi chodzi normalne GG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FigoFago Re: Power GG Inwigilator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 10:15 umfana napisała: > 1.Co oznacza komunikat "niewidoczny/niedostępny", lub tylko same "niedostępny"? > 2.Jak sprawdzić czy się jest na liscie kontaktów, etc ? _________________________ 1. Niewidoczny - jest w necie, ale się ukrył Niedostępny - nie ma go, bądź wyłączył gg 2. Jeśli dana osoba nie ma cię na liście, to power inwigilator to wykryje i przy danej osobie z twojej listy kontaktów będzie pisło: nie ma cie na liście kontaktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martita Re: Power GG Inwigilator IP: *.telia.com 06.09.05, 21:06 z tym inwigilatorem to ja bym tak nie ufala do konca. czesto ludzi naprawde nie ma a przy ich nr pisze ze sa ukryci (znaczy niewidoczny niedostepny) poporstu pic na wode. inwigilator spawdza sie tylko kiedy ktos chcce nie zauwazony zmienic opis. a zeby sprawdzic czy ktos cie ma lub nie ma na liscie ... ja robie inny trik. jezeli ten ktos jest dostepny probuje mu wyslac plik. jezeli pojawi sie informacja - ni ejestes autoryzowany przez uzytkownika, to odpowiedz jest jedoznaczna. jesli cie nie ma pojawi sie kazda inna informacja. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mezczyzna Re: Power GG Inwigilator IP: 80.244.128.* 07.09.05, 11:48 Dawniej przez powergg mozna bylo odczytac czy ktos jest i sie ukrywa, ale od jakiegos czasu jest to juz niemozliwe. Jezeli wlaczysz funkcje inwigilator w powergg to zauwazysz, ze czesc ludzi z gg ma status "ukryty" Zauwaz, ze to sa ci uzytkownicy ktozy maja opis. Power, wiec nie pokazuje prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
jwoj Re: Power GG Inwigilator 12.09.05, 01:45 polecam konnekt,tam jeśli ktoś wchodzi ze statusem niewidoczny i wychodzi z gg to pojawia się data jego wyjścia czyli widać że był,nie wiem czy to działa jeśli delikwent nie ma nas na liście Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Power GG Inwigilator czyli oinstalować go ? 07.09.05, 22:18 Dzięki za rady. Co piszecie o nim mówi mi, abym zrezygnowała z niego. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś