Dodaj do ulubionych

Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV

IP: *.autocom.pl 14.09.05, 18:45
Jasne, pani Waniek zostałaby prezesem tej instytucji i pilnowałaby interesów
SLD. A świstak siedzi i zawija te sreberka... :P
Obserwuj wątek
    • Gość: Ździchu Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV IP: *.chello.pl 14.09.05, 18:48
      a nie czas, aby rynek wyregulował się sam?
      • Gość: .. i to szybko póki SLD u władzy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 20:59
        • sojowa potrzeba nowego regulatora mózgu Waniek 15.09.05, 10:05
          niech ktos ja zaprowadzi do psychiatry albo może do mauzoleum Lenina
    • krecilapka YEAH! Tak dla kazdego 14.09.05, 18:50
      kto rozgoni krajowa rade na cztery wiatry. Koniec dla czerwonej braci, ktora
      bierze gruby szmalec za sciganie czzerwonego kapturka!
    • Gość: gosc Maja fiola na punkcie regulacji i biurokracji IP: *.molgen.mpg.de 14.09.05, 18:52
      • Gość: Stary Zgred Re: Maja fiola na punkcie regulacji i biurokracji IP: *.kki.krakow.pl 14.09.05, 19:37
        Do konca wyregulowane jest wszystko tylko na cmentarzu. Życie to ruch , balagan
        niespodzianka Na cmentarz z urzedasami tam się bedą czuli doskonale
    • brynk baba czuje , ze sie grunt osuwa ,,.i typie nogani 14.09.05, 19:40
      Wankowa - jeszcze do fryzjera , po zakupy i na spotkanie przedwyborcze
      Cimoszewicza w godzinach pracy - przypominam ci o tym ....
    • Gość: tow. Szmaciak wańka-wstańka IP: *.net.autocom.pl 14.09.05, 19:47
      babsku strach zajrzał w oczy że prawica może mieć większość taką, żeby to
      zebranie podstarzałych komuchów rozpędzić na 4 wiatry. Kiedy rządzili
      niepodzielnie jej czerwoni towarzysze krzyczała głośno że nie pozwoli żeby ktoś
      ruszył rady. teraz gdy wiadomo że los rady już jest przesądzony rura jej
      zmiękła. Nic to nie da. Komusze rady, plena, komitety centralne odchodzą
      nieodwołalnie na śmietnik historii. Sztandar wyprowadzić!!!!
      • darr.darek Re: wańka-wstańka 15.09.05, 14:18
        Nie bardzo tylko wierzę, że ktokolwiek poza Korwinem-Mikke obierze koryto dla
        następnych pokoleń towarzyszy-czerwonych szmat.
      • Gość: Lehoo Re: wańka-wstańka IP: 212.14.31.* 15.09.05, 15:51
        Rozpędzą was na 4 wiatry. Dostatecznie długo nic nie robiliście za sute apanaże,
        żeby się z wami bez żalu rozstać.
      • Gość: Lehoo Re: wańka-wstańka IP: 212.14.31.* 15.09.05, 15:51
        Rozpędzą was na 4 wiatry. Dostatecznie długo nic nie robiliście za sute apanaże,
        żeby się z wami bez żalu rozstać.
    • grali1 Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV 14.09.05, 19:56
      Nie proszę panią. Należy Was jako instytucję zlikwidować!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: langwer2 Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 20:13
        Najwyższy czas zezłomować tą czerwoną rurę.
    • Gość: bziu bziu Waniek potrzebuje nowego wibratora IP: 81.219.117.* 14.09.05, 20:29
      Dlatego tak ostatnio szaleje - nie może nic dobrego znaleźć w sexshopie.
    • frank_drebin Te babe juz do konca pogielo wszystko by 14.09.05, 21:18
      regulowala i kontrolowala. Niech jeszcze zaproponuje wskrzeszenie cenzury w
      koncu to byl najlepszy regulator i kontroler. Do niej pasuje idealnie
      powiedzenie "Chlop ze wsi wyjdzie, wies z chlopa nigdy" - czyli
      tlumaczac "Waniek z PZPR wyszla, ale PZPR z niej nigdy nie wyjdzie".
    • Gość: red Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:27
      My już Pani dziękujemy
    • Gość: jj Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:40
      Nie ma żadnej potrzeby żeby istniała instytucja która cenzuruje reklamówki i
      nakłada śmieszne kary za emisję brzydkich filmów w czasie gdy oglądać mogą je
      dzieci. jedyny cel tej instytucji to tworzenie synekur dla partyjnych
      towarzyszy. Częstotliwości są już przydzielone - zarządzać tym może jeden
      bezpartyjny i wykwalifikowany urzędnik. Gdybym miał jakieś wątpliwości to tow.
      czarzasty swoją działalnością je rozwiał (zainteresowanych zachęcam do
      poczytania jego wypowiedzi i pogladów na tzw regulację rynku czyli wskazywania
      prywatnym firmom godnych polecenia inwestorów i odbierania prawa do nadawania
      jeśli radio zadaje sie z inwestorem nieodowiednim czyli takim którego p.
      czarzasty nie lubi). ja wiem ze pani waniek potrzebuje kasy bo jest za młoda na
      emeryturę a niewiele umie poza kłapaniem dziobem ale wara jej od moich podatków.
      • Gość: jarek gurtowski Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 01:03
        Wynocha, czerwona pajęczyco. Reguluj sobie szerokość grządek z koprem na działce.
        A wypieprzać co roku 21 milionów na pensje dla armii szkodników to już skandal.
        Skandal, że płacimy grubą kasę za wygłupy Środy, Jarugi, Waniek i ich
        urzędniczych armii. Gdybym miał wybór to wolałbym wesprzeć finansowo jakiegoś
        uczciwego menela niż te małpy.
    • frank_drebin A tak w ogole pomysly regulowania telekomunikacji, 14.09.05, 21:52
      mediow, internetu itp. przypominaja mi gaszenie pozaru refinerii za pomoca
      konewki. Przy dzisiejszym rozwoju tych technik kazde prawodawstwo w tym
      zakresie, a co za tym idzie urzad, ktory mialby pilnowac stosowania tego
      prawodawstwa beda na starcie z 10 lat do tylu za ww. technikami.
      • Gość: gk Re: A tak w ogole pomysly regulowania telekomunik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 22:07
        na wcześniejszą emeryturę Pani Waniek,
    • sandowal Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV 14.09.05, 22:42
      A może by Pani Szanowna zabrała swoją piekną buźkę z mojego Telewizora
      i poszła sobie na emeryturkę polityzno - medialną. Pani może nie wie co to
      normalna rodzina, bo u czerwonych rodzina to kolesie i koterie partyjne, ale w
      tym kraju jest sporo normalnych ludzi, którzy takie "regulowanie" mają głęboko
      w d...e. Na łono rodziny zapraszam, wnuki bawić.
      Rynek (trudne słowo) potrafi sam się ustawić, odsiać i zostawić tylko tych
      nadawów, którzy się wkupili w łaski klienta (czyli moje).
      Mam dość mówienia mi, co powinienem oglądać w MOIM telewizorze, i czego
      mam słuchać w MOIM radiu, a ta kobieta jeszcze chce się wpasować w
      telefony... . Może niedługo Szanowna Pani "zapoda" mi, kiedy mogę do kogo
      dzwonić i o czym rozmawiać ??? Tzw. "Rada Radiofonii i ... tede" to miejse
      dekowania spalonych politycznie kolesi partyjnych, którzy dzielą częstotliwości
      (jeszcze jedno trudne słowo) między nadawców, a kasę (moją), między siebie.

Nie chcę utrzymywać czegoś takiego za MOJE pieniądze!

Żegnamy czerwone!!!
    • Gość: kolargol Waniek ty chyba wibratora a nie regulatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:32
      potrzebujesz szantrapo jedna. Obudz sie babo jest 2005 rok komuna padła. Może
      fidel na kubie potrzebuje jakiego regulatora :)) on cie wyreguluje :))
    • Gość: r. PUDERNICZĄCA WANIEK I JEJ DYKTATORSKIE ZAGRYWKI... IP: *.rezist.com 15.09.05, 00:22
      STARA PUDERNICA... O PRZEPRASZAM, PUDERNICZĄCA KRRiTV WPADA NA CORAZ TO
      CIEKAWSZE POMYSŁY. WIĘKSZOŚĆ Z NICH OPIERA SIĘ O CENTRALIZACJĘ WŁADZY. JA MAM
      POMYSŁ CO Z PUDERNICZĄCĄ WANIEK ZROBIĆ! UCZYNIĆ Z NIEJ MINISTRA GOSPODARKI!
      NIECH POŁĄCZY W JEDNOŚĆ ZUSY ZE SKARBÓWKĄ I NIECH WSZYSTKO W KOŃCU PIER...... :)
    • Gość: krakus Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV IP: *.adsl.wanadoo.nl 15.09.05, 07:28
      Pani Waniek powinna razem z ptakami odlecieć do ciepłych krajów i nigdy nie
      powrócic.TVP to dno do potęgi n-tej.A ona serdecznie się temu
      przysłużyła .Chcecie mieć w miarę dobrą tv,to należy zlikwidować
      abonament,obniżycz koszta łączy kablowych oraz platform cyfrowych o 75%.Oni z
      reklam i tak żyją jak paczki w maśle.A radę radiofonii i telewizji rozwiązać w
      trybie natychmiastowym.Amen
    • Gość: Neptunek Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV IP: *.devs.futuro.pl 15.09.05, 08:27
      Jedno jest pewne - potrzeba LIKWIDACJI KRRiT!!!!! Juz mam dosc ich krtynskich
      decyzji i regulacji ktore tylko utrudniaja i uprzykrzaja spokojne ogladanie TV.
    • Gość: zb Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 08:53
      przydalby sie taki regulator z wylacznikiem, dla pani Waniek tez
    • Gość: płacąca abonament Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.09.05, 09:05
      Płacę od wielu lat abonament i nie wiem za co. Kanał KULTURA, który powstał
      dzięki takim telewidzom jak ja /rencistka za 499,60/mc jest tylko dla
      wybranuch. My, biedniejsi telewidzowie, których nie stać na pełny pakiet TV, na
      bilet do teatru czy inną kulturalną imprezę, bo nie zawsze starcza nam na
      chleb, wcale nie musimy mieć dostępu do dóbr kultury. To nie dla biedaków. Oni
      tylko mają płacić abonament - haracz za posiadanie telewizora w domu, a oglądać
      tylko powtórki. Jak długo tak ma byc???? Dla kogo ta demokracja????
    • boorza Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV 15.09.05, 09:48
      Regulować, regulować... Nadzorować, nadzorować. Kolejna instytucja z ciepłymi
      posadkami.
      • Gość: karol Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 10:03
        Lapkę chce się położyć na radiach internetowych oraz telewizjach i tyle.
        Koncesje by się oczywiście przydały - a pytam się po co ? Za dużo mamy tego w
        polsce ? 7 kanalów a w turcji 80 a to wszystko przez zbytnie regulowanie rybnku
        i zbyt duże wymagania.
        • user0001 Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV 15.09.05, 11:06
          Dobrze gadasz, regulator jest potrzebny tam gdzie są ograniczone zasoby i łatwo
          o nadużycia (przydział częstotliwości radiowych). Kablówki, platformy cyfrowe i
          internet wyreguluje się same, a jedynym organem państwowym który mógłby się
          wtykać tam swoje łapy jest prokuratura (do ścigania szerzenia nienawiści na tle
          rasowym, etnicznym bądź religijnym).
    • Gość: davee Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV IP: 81.210.54.* 15.09.05, 10:37
      całość wypowiedzi powinna wyglądać tak:
      "...dobrym rozwiązaniem byłoby stworzenie jednej instytucji, która czuwałaby i
      nad mediami, i nad telekomunikacją, a ja byłabym jej prezesem..."

• x-y-z Naród Polski potrzebuje wolnych mediów,a nieCENZUR 15.09.05, 11:37
      Naród Polski potrzebuje wolnych mediów, a nie regulowanych = CENZUROWANYCH
    • rafstani Ona sama potrzbuje "organu" 15.09.05, 11:40
      Ona sama potrzbuje "organu", który "wyreguluje" jej mózg.
    • Gość: joker Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV IP: 213.17.180.* 15.09.05, 12:24
      POLACY ŻĄDAJĄ UNICESTWIENIA CHOREGO TWORU JAKIM JEST KRRiT
    • screwball Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV 15.09.05, 12:25
      Typowa komusza mentalnosc- zabrac, wyregulowac, ograniczyc, redystrybuowac,
      kotrolowac... Spoleczenstwo albo jest otumanione albo to lubi, skoro wybiera
      sobie taki ustroj.. Precz z czerwonym robactwem, powywieszac komuchow na
      najblizszych drzewach i kontrolowac aby wisieli rowno w rzadku. pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka