Gość: Łukasz N-K IP: *.autocom.pl 14.09.05, 18:45 Jasne, pani Waniek zostałaby prezesem tej instytucji i pilnowałaby interesów SLD. A świstak siedzi i zawija te sreberka... :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ździchu Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV IP: *.chello.pl 14.09.05, 18:48 a nie czas, aby rynek wyregulował się sam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. i to szybko póki SLD u władzy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 20:59 Odpowiedz Link Zgłoś
sojowa potrzeba nowego regulatora mózgu Waniek 15.09.05, 10:05 niech ktos ja zaprowadzi do psychiatry albo może do mauzoleum Lenina Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka YEAH! Tak dla kazdego 14.09.05, 18:50 kto rozgoni krajowa rade na cztery wiatry. Koniec dla czerwonej braci, ktora bierze gruby szmalec za sciganie czzerwonego kapturka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Maja fiola na punkcie regulacji i biurokracji IP: *.molgen.mpg.de 14.09.05, 18:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Zgred Re: Maja fiola na punkcie regulacji i biurokracji IP: *.kki.krakow.pl 14.09.05, 19:37 Do konca wyregulowane jest wszystko tylko na cmentarzu. Życie to ruch , balagan niespodzianka Na cmentarz z urzedasami tam się bedą czuli doskonale Odpowiedz Link Zgłoś
brynk baba czuje , ze sie grunt osuwa ,,.i typie nogani 14.09.05, 19:40 Wankowa - jeszcze do fryzjera , po zakupy i na spotkanie przedwyborcze Cimoszewicza w godzinach pracy - przypominam ci o tym .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Szmaciak wańka-wstańka IP: *.net.autocom.pl 14.09.05, 19:47 babsku strach zajrzał w oczy że prawica może mieć większość taką, żeby to zebranie podstarzałych komuchów rozpędzić na 4 wiatry. Kiedy rządzili niepodzielnie jej czerwoni towarzysze krzyczała głośno że nie pozwoli żeby ktoś ruszył rady. teraz gdy wiadomo że los rady już jest przesądzony rura jej zmiękła. Nic to nie da. Komusze rady, plena, komitety centralne odchodzą nieodwołalnie na śmietnik historii. Sztandar wyprowadzić!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
darr.darek Re: wańka-wstańka 15.09.05, 14:18 Nie bardzo tylko wierzę, że ktokolwiek poza Korwinem-Mikke obierze koryto dla następnych pokoleń towarzyszy-czerwonych szmat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehoo Re: wańka-wstańka IP: 212.14.31.* 15.09.05, 15:51 Rozpędzą was na 4 wiatry. Dostatecznie długo nic nie robiliście za sute apanaże, żeby się z wami bez żalu rozstać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehoo Re: wańka-wstańka IP: 212.14.31.* 15.09.05, 15:51 Rozpędzą was na 4 wiatry. Dostatecznie długo nic nie robiliście za sute apanaże, żeby się z wami bez żalu rozstać. Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV 14.09.05, 19:56 Nie proszę panią. Należy Was jako instytucję zlikwidować!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: langwer2 Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 20:13 Najwyższy czas zezłomować tą czerwoną rurę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bziu bziu Waniek potrzebuje nowego wibratora IP: 81.219.117.* 14.09.05, 20:29 Dlatego tak ostatnio szaleje - nie może nic dobrego znaleźć w sexshopie. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Te babe juz do konca pogielo wszystko by 14.09.05, 21:18 regulowala i kontrolowala. Niech jeszcze zaproponuje wskrzeszenie cenzury w koncu to byl najlepszy regulator i kontroler. Do niej pasuje idealnie powiedzenie "Chlop ze wsi wyjdzie, wies z chlopa nigdy" - czyli tlumaczac "Waniek z PZPR wyszla, ale PZPR z niej nigdy nie wyjdzie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:27 My już Pani dziękujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:40 Nie ma żadnej potrzeby żeby istniała instytucja która cenzuruje reklamówki i nakłada śmieszne kary za emisję brzydkich filmów w czasie gdy oglądać mogą je dzieci. jedyny cel tej instytucji to tworzenie synekur dla partyjnych towarzyszy. Częstotliwości są już przydzielone - zarządzać tym może jeden bezpartyjny i wykwalifikowany urzędnik. Gdybym miał jakieś wątpliwości to tow. czarzasty swoją działalnością je rozwiał (zainteresowanych zachęcam do poczytania jego wypowiedzi i pogladów na tzw regulację rynku czyli wskazywania prywatnym firmom godnych polecenia inwestorów i odbierania prawa do nadawania jeśli radio zadaje sie z inwestorem nieodowiednim czyli takim którego p. czarzasty nie lubi). ja wiem ze pani waniek potrzebuje kasy bo jest za młoda na emeryturę a niewiele umie poza kłapaniem dziobem ale wara jej od moich podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek gurtowski Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 01:03 Wynocha, czerwona pajęczyco. Reguluj sobie szerokość grządek z koprem na działce. A wypieprzać co roku 21 milionów na pensje dla armii szkodników to już skandal. Skandal, że płacimy grubą kasę za wygłupy Środy, Jarugi, Waniek i ich urzędniczych armii. Gdybym miał wybór to wolałbym wesprzeć finansowo jakiegoś uczciwego menela niż te małpy. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A tak w ogole pomysly regulowania telekomunikacji, 14.09.05, 21:52 mediow, internetu itp. przypominaja mi gaszenie pozaru refinerii za pomoca konewki. Przy dzisiejszym rozwoju tych technik kazde prawodawstwo w tym zakresie, a co za tym idzie urzad, ktory mialby pilnowac stosowania tego prawodawstwa beda na starcie z 10 lat do tylu za ww. technikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Re: A tak w ogole pomysly regulowania telekomunik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 22:07 na wcześniejszą emeryturę Pani Waniek, Odpowiedz Link Zgłoś
sandowal Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV 14.09.05, 22:42 A może by Pani Szanowna zabrała swoją piekną buźkę z mojego Telewizora i poszła sobie na emeryturkę polityzno - medialną. Pani może nie wie co to normalna rodzina, bo u czerwonych rodzina to kolesie i koterie partyjne, ale w tym kraju jest sporo normalnych ludzi, którzy takie "regulowanie" mają głęboko w d...e. Na łono rodziny zapraszam, wnuki bawić. Rynek (trudne słowo) potrafi sam się ustawić, odsiać i zostawić tylko tych nadawów, którzy się wkupili w łaski klienta (czyli moje). Mam dość mówienia mi, co powinienem oglądać w MOIM telewizorze, i czego mam słuchać w MOIM radiu, a ta kobieta jeszcze chce się wpasować w telefony... . Może niedługo Szanowna Pani "zapoda" mi, kiedy mogę do kogo dzwonić i o czym rozmawiać ??? Tzw. "Rada Radiofonii i ... tede" to miejse dekowania spalonych politycznie kolesi partyjnych, którzy dzielą częstotliwości (jeszcze jedno trudne słowo) między nadawców, a kasę (moją), między siebie. Nie chcę utrzymywać czegoś takiego za MOJE pieniądze! Żegnamy czerwone!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolargol Waniek ty chyba wibratora a nie regulatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:32 potrzebujesz szantrapo jedna. Obudz sie babo jest 2005 rok komuna padła. Może fidel na kubie potrzebuje jakiego regulatora :)) on cie wyreguluje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. PUDERNICZĄCA WANIEK I JEJ DYKTATORSKIE ZAGRYWKI... IP: *.rezist.com 15.09.05, 00:22 STARA PUDERNICA... O PRZEPRASZAM, PUDERNICZĄCA KRRiTV WPADA NA CORAZ TO CIEKAWSZE POMYSŁY. WIĘKSZOŚĆ Z NICH OPIERA SIĘ O CENTRALIZACJĘ WŁADZY. JA MAM POMYSŁ CO Z PUDERNICZĄCĄ WANIEK ZROBIĆ! UCZYNIĆ Z NIEJ MINISTRA GOSPODARKI! NIECH POŁĄCZY W JEDNOŚĆ ZUSY ZE SKARBÓWKĄ I NIECH WSZYSTKO W KOŃCU PIER...... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV IP: *.adsl.wanadoo.nl 15.09.05, 07:28 Pani Waniek powinna razem z ptakami odlecieć do ciepłych krajów i nigdy nie powrócic.TVP to dno do potęgi n-tej.A ona serdecznie się temu przysłużyła .Chcecie mieć w miarę dobrą tv,to należy zlikwidować abonament,obniżycz koszta łączy kablowych oraz platform cyfrowych o 75%.Oni z reklam i tak żyją jak paczki w maśle.A radę radiofonii i telewizji rozwiązać w trybie natychmiastowym.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neptunek Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV IP: *.devs.futuro.pl 15.09.05, 08:27 Jedno jest pewne - potrzeba LIKWIDACJI KRRiT!!!!! Juz mam dosc ich krtynskich decyzji i regulacji ktore tylko utrudniaja i uprzykrzaja spokojne ogladanie TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zb Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 08:53 przydalby sie taki regulator z wylacznikiem, dla pani Waniek tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płacąca abonament Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.09.05, 09:05 Płacę od wielu lat abonament i nie wiem za co. Kanał KULTURA, który powstał dzięki takim telewidzom jak ja /rencistka za 499,60/mc jest tylko dla wybranuch. My, biedniejsi telewidzowie, których nie stać na pełny pakiet TV, na bilet do teatru czy inną kulturalną imprezę, bo nie zawsze starcza nam na chleb, wcale nie musimy mieć dostępu do dóbr kultury. To nie dla biedaków. Oni tylko mają płacić abonament - haracz za posiadanie telewizora w domu, a oglądać tylko powtórki. Jak długo tak ma byc???? Dla kogo ta demokracja???? Odpowiedz Link Zgłoś
boorza Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV 15.09.05, 09:48 Regulować, regulować... Nadzorować, nadzorować. Kolejna instytucja z ciepłymi posadkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 10:03 Lapkę chce się położyć na radiach internetowych oraz telewizjach i tyle. Koncesje by się oczywiście przydały - a pytam się po co ? Za dużo mamy tego w polsce ? 7 kanalów a w turcji 80 a to wszystko przez zbytnie regulowanie rybnku i zbyt duże wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
user0001 Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV 15.09.05, 11:06 Dobrze gadasz, regulator jest potrzebny tam gdzie są ograniczone zasoby i łatwo o nadużycia (przydział częstotliwości radiowych). Kablówki, platformy cyfrowe i internet wyreguluje się same, a jedynym organem państwowym który mógłby się wtykać tam swoje łapy jest prokuratura (do ścigania szerzenia nienawiści na tle rasowym, etnicznym bądź religijnym). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davee Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV IP: 81.210.54.* 15.09.05, 10:37 całość wypowiedzi powinna wyglądać tak: "...dobrym rozwiązaniem byłoby stworzenie jednej instytucji, która czuwałaby i nad mediami, i nad telekomunikacją, a ja byłabym jej prezesem..." Odpowiedz Link Zgłoś
x-y-z Naród Polski potrzebuje wolnych mediów,a nieCENZUR 15.09.05, 11:37 Naród Polski potrzebuje wolnych mediów, a nie regulowanych = CENZUROWANYCH Odpowiedz Link Zgłoś
rafstani Ona sama potrzbuje "organu" 15.09.05, 11:40 Ona sama potrzbuje "organu", który "wyreguluje" jej mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV IP: 213.17.180.* 15.09.05, 12:24 POLACY ŻĄDAJĄ UNICESTWIENIA CHOREGO TWORU JAKIM JEST KRRiT Odpowiedz Link Zgłoś
screwball Re: Waniek: potrzeba nowego regulatora rynku TV 15.09.05, 12:25 Typowa komusza mentalnosc- zabrac, wyregulowac, ograniczyc, redystrybuowac, kotrolowac... Spoleczenstwo albo jest otumanione albo to lubi, skoro wybiera sobie taki ustroj.. Precz z czerwonym robactwem, powywieszac komuchow na najblizszych drzewach i kontrolowac aby wisieli rowno w rzadku. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś