Dodaj do ulubionych

skrzynka - yahoo.pl

20.09.05, 00:26
Nie mogę skonfigurować Outlook Microsoft (brak mozliwości sćiągnięcia -
wysyłanie dział abez zarzutu) - inne konta bez problemu działają w obie
strony. (Serwer SMTP wynmaga uwierzytelnienia zaznaczony)
Czy ktoś miał tego typu problem ?
Obserwuj wątek
    • Gość: mmx Re: skrzynka - yahoo.pl IP: *.acn.waw.pl 20.09.05, 00:33
      Z tego co wiem ta opcja dziala tylko w platnej opcji Mail Plus.
      help.yahoo.com/help/us/mail/pop/pop-06.html
    • Gość: Zakładacz Ciasta Re: skrzynka - yahoo.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 07:15
      Zakładzasz konto i NIE CZYTASZ inforamcji o konfigurowaniu konta ???

Konta darmowe na YAHOO od ponad roku można obsługiwać TYLKO przez strony www
      czyli przeglądarkę internetową a nie za pomocą programów pocztowych ! ~~~`
      • may6 Re: skrzynka - yahoo.pl 20.09.05, 09:12
        no nie zupełnie. z darmowego konta założonego na yahoo.de da się się ściągać
        przez programy pocztowe. wiem bo mam tam konto i ściągam outlookiem. ale z
        yahoo.com lub pl rzeczywiście się nie da.

• Gość: Zakładacz Ciasta Re: skrzynka - yahoo.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 09:27
          may6 napisała:

> no nie zupełnie. z darmowego konta założonego na yahoo.de da się się ściągać
          > przez programy pocztowe. wiem bo mam tam konto

Konta YAHOO w każdym kraju mają inne trochę opcje i jak się je zakłada to warto
          wcześniej dowiedzieć się co da nam zmiana końcówki *.com na *.de/ *.jp /
          *.uk.com lub * inną ;)
      • xx100 Re: skrzynka - yahoo.pl 20.09.05, 16:42
        Zakładacz Ciasta - twierdzisz, że TYLKO - A JA WYRAŻNIE napisałem, że mogę
        ściągnąć Outlookiem a nie mogę wysłać.
        Jak masz chęć pomóc to najpierw przeczytaj uważnie co jest zawarte w pytaniu.
        • Gość: Zakładacz Ciasta Re: skrzynka - yahoo.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 19:14
          To fragment z YAHOO:

How do I POP my mail?
          The ability to access Yahoo! Mail via a POP3 email client (such as Outlook or
          Outlook Express) is only available to customers of our premium Yahoo! Mail Plus
          service.

A więc nie pierdziel głupot, że odbierasz cokolwiek z darmowego konta YAHOO !!!

Chyba nie zrobili WYJĄTKU tylko dla Ciebie ???

• xx100 Re: skrzynka - yahoo.pl 20.09.05, 23:53
            chyba jednak zrobili - załóż sobie konto - wpisz ustawienia w Outlooku jak inne
            konta i sie przekonasz.

PS. Na yahoo jest support po polsku jakbys się bardziej postarał :)
            Ale jak sie masz wymądrzać to lepiej nic nie rób - bo takich zawodników jak Ty
            jest mnóstwo na tym forum.

Yahoo po kasę jeszcze nie przyszedł a ja cały czas odbieram - jak to sie
            dzieje ... może ekspert się wypowie
            • Gość: taka jedna Re: skrzynka - yahoo.pl IP: *.magma-net.pl 20.09.05, 23:58
              ja też odbieram poczte na Yahoo.pl przez M.Outlook
              • xx100 Re: skrzynka - yahoo.pl 21.09.05, 00:25
                ale rozumiem, że wysłać nie możesz ? pewnie napisałbyś
            • Gość: Tuman Mądrości Re: skrzynka - yahoo.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:25
              xx100 napisał:

> > Ale jak sie masz wymądrzać to lepiej nic nie rób - bo takich zawodników jak
              Ty jest mnóstwo na tym forum.
              >
              >jak to sie dzieje ... może ekspert się wypowie

Ekspert ???
              Takich zawodników na tym forum NIE MA !!!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka