Gość: To proste : Re: Jak usunac historie w google??? IP: *.proxy.astra-net.com 05.10.05, 04:51 Musisz wyczyścić historie odwiedzonyc stron w swojej przeglądarce aby nic nie pojawiało sie w adresie przeglądarki np. gdy coś wpisujesz jeśli chcesz wyczyścić formularz Google - musisz wyczyścić historie formularzy w Twojej przegladarce Pełny opis: Jak usunąć wszystkie informacje o odwiedzonych stronach WWW w przeglądarce, której używasz, na co dzień? porady.start7.pl/internet/dane Odpowiedz Link Zgłoś
maestro_xp NIE TAK !!! 05.10.05, 10:45 to usunie tylko historię odwiedzanych stron! a jemu chodzi chyba o WPISY w wyszukiwarce... mam rację? jeśli tak, to w IE: Narzędzia--->Opcje intenetowe--->Zawartość--->Autozupełnianie--->Wyczyść formularze i po kłopocie ale to TEŻ USUNIE wpisy (logi-ny) do stron, na inne strony, na które wchodziłeś także w "okienkach", czyli formularzach przy wchodzeniu na pocztę poprzez www lub wpisywane kiedyś dane dot. Ciebie (jeśli wysyłeś) INNĄ METODĄ jest wejście na Google, rozwinąć w dół listę dotychczasowych zapytań i...... DELETE po kolei zaznaczając każdy delete delete delete delete delete i tak do końca :)):)):)) Odpowiedz Link Zgłoś
czy.ja.wiem Re: NIE TAK !!! 06.10.05, 23:06 Chodzi o to ze google zapamietuje zadane tematy wyszukiwania i to bym chcial wyczyscic, w opcjach inernetowych tego zrobic sie nie da najwyzej mozesz wyczyscic historie odwiedzanych stron ale to nie o to chodzi. A delete cholera nie dziala hasla zostaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xeonnnnnnn Re: NIE TAK !!! IP: *.proxy.astra-net.com 08.10.05, 08:10 Nie mam tej opcji: > INNĄ METODĄ jest wejście na Google, rozwinąć w dół listę dotychczasowych > zapytań i...... DELETE po kolei zaznaczając każdy > delete > delete > delete > delete > delete > i tak do końca :)):)):)) Odpowiedz Link Zgłoś