azugatka 13.11.05, 21:05 Przezuciłem się ostatnio z IE na Opere, przeglądarka OK tylko jeden mały problem .Jak zmienic ustawienia by zapisywała strony tak jak IE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: Zapisywanie stron w Operze 13.11.05, 21:12 ludzie, jak Wy czasami cos napiszecie to za cholerę nie wiadomo o co chodzi. A może ja niekumata jakas jestem? ;/ co znaczy 'zapisywac strony tak jak IE'? i gdzie zapisywac? na dysku? Odpowiedz Link Zgłoś
azugatka Re: Zapisywanie stron w Operze 13.11.05, 21:16 index osobno folder z zawartoscią strony osobno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zapisywanie stron w Operze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 10:20 1) klikasz na symbol dyskietki albo "zapisz jako" 2) wybierasz miejsce gdzie zapisać 3) podajesz nazwę jaką ma mieć plik 4) wybierasz typ pliku (wybierz plik HTML z obrazkami) - o to chodzi? PS.warto czasem czytać na co się klika, a nie bezmyślnie klikać "zapisz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azugatka Re: Zapisywanie stron w Operze IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.11.05, 22:25 nie wszystko w jednym miejscu index osobno (reszta osobno) PS.warto czasem czytać na co się klika, a nie bezmyślnie klikać "zapisz" P.s Pewnie że warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o'rety Re: Zapisywanie stron w Operze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 10:39 Niestety Opera tak zapisuje strony i już. Odpowiedz Link Zgłoś