krzysiek_12 03.01.06, 22:53 dostałem dwa maile z róznymi loginami, ale mam wrażenie, że od tej samej osoby i prawdopodobnie z tego samego komputera. Jak mogę to sprawdzić ? Unverifid od tych nadawców różni się na ostatniej pozycji o 1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosciowa ...a jak czy wiadomosc zostala przeslana? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.06, 19:33 Odpisalam osobie zalogowanej klikajac na nicka/?/. Sama tez bylam zalogowana. Pokazal sie komunikat "wiadomosc zostala przeslana", ale w mojej skrzynce nie ma po tym sladu.Dostala wiec ta osoba wiadomosc czy tez nie? Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: ...a jak czy wiadomosc zostala przeslana? 04.01.06, 20:09 > Odpisalam osobie zalogowanej klikajac na nicka/?/. Sama tez bylam zalogowana. > Pokazal sie komunikat "wiadomosc zostala przeslana", ale w mojej skrzynce nie > ma po tym sladu.Dostala wiec ta osoba wiadomosc czy tez nie? jesli po wylogowaniu sie i zalogowaniu sie ponownym nadal nie ma sladu, to jeszzce jest taka mozliwosc, ze masz odznaczona opcje "zapisz kopie wiadomosci w folderze wyslane" - i zadna wysylana sie nie zapisuje ale jesli byl komunikat, ze wyslana, to na 99% wyslana a czy dostarczona to juz inna sprawa;) Pauli -- No nie no, ta Emilka mi wszystkie najlepsze wyrazy pozabierała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciowa Re: ...a jak czy wiadomosc zostala przeslana? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.06, 20:57 Heart_of_ice,bardzo Ci dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś