giovanna8 05.02.06, 00:34 Może ktoś mnie oświeci: wpisuję pewną frazę do wyszukiwarki i otrzymuję np.: 70 wyników, a moja przyjaciółka na drugim końcu miasta, wpisując dokładnie to samo, otrzymuje ich 600. Jak to możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kejt Re: google IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 00:38 co wpisujesz?podamy Ci wyniki,może przyjaciółka oszukuje? Odpowiedz Link Zgłoś
commilito Re: google 05.02.06, 06:56 www.google.pl/preferences?hl=pl tam masz mozliwość zmiany ilości pozycji na liscie wyszukanych stron... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjaciółka G. Re: google IP: *.chello.pl 11.02.06, 16:30 Nie chodzi Jej o liczbę wyników na jednej stronie, to chyba za proste by było :) Chodzi dokładnie o liczbę wyników wszystkich. Wpisując np. "czarny kot" - giovanna otrzymuje wyników np. 70, a ja, wpisując to samo, otrzymuję wyników 600. W googlach mamy takie same ustawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: google IP: *.is.net.pl 11.02.06, 17:23 jesli wpiszesz "czarny kot" to bedzie mniej wynikow niz jesli wpiszesz czarny kot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjaciółka G. Re: google IP: *.chello.pl 11.02.06, 23:09 Obydwie wpisujemy tak samo, czyli w cudzysłowie :) Odpowiedz Link Zgłoś