katka1971 31.03.06, 21:59 Czy mając internet trzeba mieć wgrane trzy antywirusy? Kolega twierdzi że trzeba mieć 1.Antywirus Avast 2.antyszpieg ad-aware 3.zapora ogniowa zone Alarm Ja słyszłem że można mieć jeden czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: mam pytanie 31.03.06, 22:09 sama piszesz: > antywirus > antyszpieg > zapora więc gdzie te trzy antywirusy? ja widzę tylko jeden? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 bzdura 31.03.06, 23:13 antywirus przyda sie, ale raczej postaraj sie o cos lepszego, np. Kaspersky lub inny na poziomie. Firewall jest w WindowsXP, mozna i Zone Alarm. AdWare - po co ? Lepiej skontrolowac system od czasu do czasu za pomoca HijackThis. Mozna by tez sciagnac sobie SpyBot. www.safer-networking.org/pl/tutorial/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: ano bzdura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 09:25 w gazecie Komputer Świat jest raz na miesiąc licencja do antywirusa NOD32,koszt niewielki a przy okazji masz co czytać.polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
nutsh Re: mam pytanie 01.04.06, 09:56 Tylko Avast to antyvirus. Nie ma on w sobie żadnego firewalla więc przydałby sie jakiś np SPF, albo co tam chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś