fiolek1985 14.04.06, 10:43 Hej, ja mam pytanko, może ktoś wie, jak nazywa się ta akutalizacja Windowsa, co wykrywa, czy program legalny? Z góry dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam Fiolek :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: Windows 14.04.06, 10:47 tak trudno poszukać w którymś z kilkudziesięciu wątków na ten temat? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legalista Re: Windows IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 13:38 fiolek1985 napisała: > Hej, ja mam pytanko, może ktoś wie, jak nazywa się ta akutalizacja Windowsa, > co wykrywa, czy program legalny? A co ? Masz PIRACKI system i myslisz (naiwnie !), że jak usuniesz ten programik do sprawdzania legalności to już będziesz mogła pobierać aktualizacje z Windowsupdate ? Nie będziesz mogła pobierać ani instalować nowych poprawek bez sprawdzenia legalności systemu ! I TAK MA BYĆ ! :) PIRATOM STANOWCZE NIEEE !!! ...no co innego taki Photoshop albo Corel...albo gierki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Windows IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:25 Ta aktualizacja ma inicjały VGA, zapamiętaj jej kod i nie aktualizuj systemu automatycznie, WESOŁYCH ŚWIĄT. Odpowiedz Link Zgłoś
fiolek1985 Re: Windows 18.04.06, 08:13 Dziękuję za pomoc i życzliwość, a naiwność, rzecz ludzka ;-) Pozdrawiam serdecznie fiolek1985 Odpowiedz Link Zgłoś