Dodaj do ulubionych

serwer-muzyka

15.04.06, 22:46
Hejka
Potrzebuje serwer gdzie jest muzyka i właśnie takiego poszukuję (ale by był
duzy wybór) lub też taki serwer gdzie sama mogę na niego "dać" swoją muzykę
Bardz tego potrzebuje
Obserwuj wątek
    • neder Re: serwer-muzyka 15.04.06, 22:48
      serwery emule?
      • Gość: missy3 Re: serwer-muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 23:04
        O takie mi nie chodzi
        Muszę na stronce internetowej wgrać muzykę i ją się właśnie wgrywa z derwerów
        (bo musze podac adres) i o takie serwery mi chodzi
        • Gość: p2p Re: serwer-muzyka IP: *.acn.waw.pl 16.04.06, 00:00
          Zapewne nie tylko ja nie rozumiem o co ci chodzi.
          • Gość: missy3 Re: serwer-muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 00:23
            Po prostu bym mogła wklecic na pewna strone muzyke: musze mieć adres htmel tej
            strony -odnosnik do danego utworu
            • r0ger Re: serwer-muzyka 16.04.06, 06:24
              Ale co ty chcesz wkleić? Plik, który ktoś może później ściągnąć, czy plik który po kliknięciu na odnośnik będzie odtwarzany?
              • Gość: missy3 Re: serwer-muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 11:45
                Właśnie coś takiego, że plik który po kliknięciu na odnośnik będzie odtwarzany
    • neder Re: serwer-muzyka 16.04.06, 10:10
      jesli chodzi ci o coś w stylu yousendit.com to było o tym wiele razy na forum.

Ale chyba nei chodzi Ci o to skoro Ty chcesz stamtąd ściągac muzykę... Ja też
      nie wiem o co chodzi.
    • Gość: missy3 Re: serwer-muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 11:54
      TAKIE JEST POLECENIE
      Umieścić plik dźwiekowy (mp3 lub mid) na danym serwerze, lub znaleść daną
      muzykę w internecie.
      Następnie, aby to wszystko działalo poprawnie należy skopiować lub przepisać
      scieżkę dostępu (adres_URL) tej muzyki.

• neder Re: serwer-muzyka 16.04.06, 12:17
        > Umieścić plik dźwiekowy (mp3 lub mid) na danym serwerze, lub znaleść daną
        > muzykę w internecie.

nadal nie rozumiem. Co znaczy 'dana'. Jak dla mnie znaczy, ze jest jakaś
        konkretna, a nie np. mazurki Szopena...
        • thomaa Re: serwer-muzyka 16.04.06, 15:12
          to wyglada jak udzielona przez kogos instrukcja wklejenia muzyki na strone czy
          bloga... wiec po mojemu 'dana' znaczy jakakolwiek - ta, ktora zyczy sobie
          pytajaca...

W tym rzecz, ze ona sama chyba nie wie, czego chce...

Missy - najlatwiej chyba bedzie Ci znalezc jakikolwiek serwis udostepniajacy
          konkretna mp3, ktorej szukasz. Potem kopiujesz jej url (bez sciagania) i tenze
          url podstawiasz w kodzie, ktory wklejasz na strone/blog itp.

O to chodzilo?
          • Gość: missy3 Re: serwer-muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 20:16
            No właśnie ja chce serwer gdzie będę mogła dać swoją piosenkę i potem ją wkleic
            tam na stronke
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka