missy3 15.04.06, 22:46 Hejka Potrzebuje serwer gdzie jest muzyka i właśnie takiego poszukuję (ale by był duzy wybór) lub też taki serwer gdzie sama mogę na niego "dać" swoją muzykę Bardz tego potrzebuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: missy3 Re: serwer-muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 23:04 O takie mi nie chodzi Muszę na stronce internetowej wgrać muzykę i ją się właśnie wgrywa z derwerów (bo musze podac adres) i o takie serwery mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p2p Re: serwer-muzyka IP: *.acn.waw.pl 16.04.06, 00:00 Zapewne nie tylko ja nie rozumiem o co ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: missy3 Re: serwer-muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 00:23 Po prostu bym mogła wklecic na pewna strone muzyke: musze mieć adres htmel tej strony -odnosnik do danego utworu Odpowiedz Link Zgłoś
r0ger Re: serwer-muzyka 16.04.06, 06:24 Ale co ty chcesz wkleić? Plik, który ktoś może później ściągnąć, czy plik który po kliknięciu na odnośnik będzie odtwarzany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: missy3 Re: serwer-muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 11:45 Właśnie coś takiego, że plik który po kliknięciu na odnośnik będzie odtwarzany Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: serwer-muzyka 16.04.06, 10:10 jesli chodzi ci o coś w stylu yousendit.com to było o tym wiele razy na forum. Ale chyba nei chodzi Ci o to skoro Ty chcesz stamtąd ściągac muzykę... Ja też nie wiem o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: missy3 Re: serwer-muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 11:54 TAKIE JEST POLECENIE Umieścić plik dźwiekowy (mp3 lub mid) na danym serwerze, lub znaleść daną muzykę w internecie. Następnie, aby to wszystko działalo poprawnie należy skopiować lub przepisać scieżkę dostępu (adres_URL) tej muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: serwer-muzyka 16.04.06, 12:17 > Umieścić plik dźwiekowy (mp3 lub mid) na danym serwerze, lub znaleść daną > muzykę w internecie. nadal nie rozumiem. Co znaczy 'dana'. Jak dla mnie znaczy, ze jest jakaś konkretna, a nie np. mazurki Szopena... Odpowiedz Link Zgłoś
thomaa Re: serwer-muzyka 16.04.06, 15:12 to wyglada jak udzielona przez kogos instrukcja wklejenia muzyki na strone czy bloga... wiec po mojemu 'dana' znaczy jakakolwiek - ta, ktora zyczy sobie pytajaca... W tym rzecz, ze ona sama chyba nie wie, czego chce... Missy - najlatwiej chyba bedzie Ci znalezc jakikolwiek serwis udostepniajacy konkretna mp3, ktorej szukasz. Potem kopiujesz jej url (bez sciagania) i tenze url podstawiasz w kodzie, ktory wklejasz na strone/blog itp. O to chodzilo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: missy3 Re: serwer-muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 20:16 No właśnie ja chce serwer gdzie będę mogła dać swoją piosenkę i potem ją wkleic tam na stronke Odpowiedz Link Zgłoś