amatil 02.06.06, 16:35 Jak to jest, Magdalena Górak była w stanie przetłumaczyć newsa z anglojęzycznej strony, ale tabelki do niego już nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Internet tworzy co trzeci jego użytkownik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 16:44 Polacy też chcą tworzyć internet. Tylko prawo nam to utrudnia. Dlatego czasem trzeba umieszczać strony na amerykańskich serwerach - tam ich nie zamykają za poglądy (patrz. "redwatch", emeryt "za obrazę prezydenta", itp...) Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Re: Internet tworzy co trzeci jego użytkownik 02.06.06, 19:35 Akurat Redwatch juz dawno powinien zostac zamkniety. To zwykle namawianie do przestepstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Internet tworzy co trzeci jego użytkownik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 20:43 tierralatina napisał: > Akurat Redwatch juz dawno powinien zostac zamkniety. To zwykle namawianie do > przestepstwa. Tak? Wątpię czy tym od "redwatch" coś udowodnią. Bo niby co? Byłem na tej stronie i moim zdaniem ciężko się do czegoś przyczepić. Może tylko do danych osobowych... Ale czy osoby które są tam wymienione poprosiły o usunięcie swoich danych? Jeśli tak i nie zrobili tego to można ich ukarać, ale grzywną bo raczej nie sądem. A w Ameryce którą się tak zachwycamy są o wiele gorsze strony internetowe i nikt ich nie zamyka. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Internet tworzy co trzeci jego użytkownik 03.06.06, 07:32 Gość portalu: ja napisał(a): > Ale czy osoby które są tam wymienione poprosiły o usunięcie swoich danych? A czy okradziony poprosił złodzieja, żeby oddał mu jego własność?! A czy zamordowany poprosił morderce, żeby darował mu jego życie?! Bo jeśli nie, to według Twojego rozumowania - złodziej czy morderca jest niewinny. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jpo Re: Internet tworzy co trzeci jego użytkownik IP: *.aster.pl 03.06.06, 11:44 A jak ktoś cię pobije to też będzie Twoja wina, bo nie prosiłeś oficjalnie wszystkich bandytów w Polsce, żeby Cię nie atakowali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eof artykuły nt user generated content IP: *.merinet.pl 02.06.06, 16:55 offline.pl/blog/jestem-wlascicielem-internetu.html offline.pl/tagi/user-generated_content/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Internet tworzy co trzeci jego użytkownik IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 02.06.06, 17:05 Ci użytkownicy raczej zaśmiecają Internet takim syfem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eof Re: Internet tworzy co trzeci jego użytkownik IP: *.merinet.pl 02.06.06, 17:08 tako rzecze autor głębokiej a polemicznej wypowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Internet tworzy co trzeci jego użytkownik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 17:21 tan twój "offline" to żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eof Re: Internet tworzy co trzeci jego użytkownik IP: *.merinet.pl 02.06.06, 17:29 no no, kolejny erudyta... za mało obrazków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Internet tworzy co trzeci jego użytkownik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 18:03 za mało treści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eof Re: Internet tworzy co trzeci jego użytkownik IP: *.merinet.pl 02.06.06, 18:10 a przeczytałeś ze zrozumieniem chociaż jedną z dłuższych form, o złotousty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schizol Artykuł sponsorowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 19:40 czyli pocałujta mnie gdzieś drogie Internet Standard Odpowiedz Link Zgłoś
at_work No pewnie, że się podzielę 02.06.06, 20:00 zdjęciami. A co tam. kaczki dziwaczki paczka psiaczka pies na kaczki kangurek Mao i inne psiaki Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Re: No pewnie, że się podzielę 02.06.06, 20:03 Kangurek Mao za szybko biega, nie zdążyłem wpisać adresu Jeszcze raz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=42740893 Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Re: No pewnie, że się podzielę 02.06.06, 20:07 Jeszcze zimą: na lodzie, na chłodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rad chyba co 6, jest tam ich blisko 300 mln IP: 87.192.27.* 02.06.06, 21:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 50 decymetrow Re: Internet tworzy Magdalena Gorak IP: *.aster.pl 03.06.06, 00:26 i innych uzytkownikow nam nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopi tworze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 02:19 > Aby zostać zaliczonym do grupy aktywnych twórców > zawartości internetu, czyli grupy tworzącej > user-generated online content, należało być aktywnym > na przynajmniej jednym z wymienionych pól: > prowadzić bloga, własną stronę WWW, > blogować wspólnie z innymi, stworzyć dla kogoś stronę internetową > czy dzielić się w sieci materiałami stworzonymi samodzielnie, > takimi jak zdjęcia, opowiadania czy wideo. Więc tworze. Czasami za trzech, a nawet czterech. Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 a Podcasty ? 03.06.06, 06:14 Najnowsza moda w necie to podcasty :-) Więcej na stronach Pierwszego Podcastu Gdańskiego mojemiasto.net Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Internet tworzy co trzeci jego użytkownik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 07:39 Prowadzę bloga i bogate życie towarzysko-blogowe. Już od 1,5 roku. Umieszczam tam też zdjęcia. Daje mi to mnóstwo frajdy. No i poznałam wielu fajnych ludzi. Nie myślałam nawet, że pójdzie to na taką skalę i że w sieci pisze tyle osób na poziomie :-)) Amatil: MG miała tłymaczyć nam cyferki? A słownictwo jest banalnie proste, znane przez każdego użytkownika netu. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Ciekawe wnioski mam… 03.06.06, 10:23 Z treści artykuły wynika, że około 99,9% użytkowników to Amerykanie. No bo skoro 38% aktywnych Amerykanów to aż jedna trzecia, czyli 33% _wszytstkich_ aktywnych internautów… Albo poza USA internet jest dużo mniej popularny, niż się spodziewałem, albo autor artykułu (czy raczej tłumaczenia) jest wtórnym analfabetą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jpo Re: Internet tworzy co trzeci jego użytkownik IP: *.aster.pl 03.06.06, 11:46 Strona jest w formacie tekstowym ,a tabelki już nie... Odpowiedz Link Zgłoś