Dodaj do ulubionych

Gemius przewiduje hossę polskiego e-commerce

05.06.06, 17:42
Wprowadzić akcyzę od e-commerce jako usługi luksusowej.

Prawdziwie solidarni Polacy powinni odstać swoje w korkach, kolejkach itp. a
nie kupować bez ruszania się z domu wykorzystując drogą infrastrukturę
techniczną (też dołożyć akcyzę, po co komu komputery, miliony ludzi tego nie
mają i żyją).
Obserwuj wątek
    • Gość: firefox Przewiduje totalną blokadę Gemius IP: *.de.ibm.com 05.06.06, 18:20
      Od kiedy Adblock'iem zablokowalem sobie skrypty gemiusa firefox śmiga jak maly
      samochodzik. Polecam, oszczedza nerwy.

adblock.mozdev.org/ i filtr
      /(/ad[sv][./]|/ad/|/ban[./]|baner|banner|click|counter|/gad/|gemius|googlesyndication)/
      • Gość: kloo Re: Przewiduje totalną blokadę Gemius IP: *.stegny.2a.pl 05.06.06, 19:36
        hehe zgadzam się Gemius to największy zaśmiecacz internetu.
        Do Adblocka wrzucić regułe z gemius w środku i od razu strony są bardziej
        przejrzyste.
      • Gość: wws Re: Przewiduje totalną blokadę Gemius IP: 82.160.142.* 05.06.06, 19:39
        wolność i swoboda, tylko agencje drżą o wskażniki klikalności;)

---
        www.lcdinfo.pl
        • Gość: bronek SPAMerzy z gemius - trzeba blokowac ! IP: *.adsl.alicedsl.de 05.06.06, 20:00
          Zablokowac Gemius tych spamerow.
          smieci z gemius blokowac zniszczyc tepic.
          coraz wiecej ludzi blokuje i niedlugo nikt juz waszych namolnych reklam nie
          bedzie ogladac spamerzy bizesmeni z gemius.

dziadostwo
          • Gość: Max Re: SPAMerzy z gemius - trzeba blokowac ! IP: *.kom / *.os1.kn.pl 05.06.06, 20:55
            wlasnie sciagnalem adblocka i zaimportowalem baze slow

i reklamy w gazecie znikenly

a tak mnie zawsze wnerwialo ich ciagle zamykanie
            • Gość: wolf Re: SPAMerzy z gemius - trzeba blokowac ! IP: 213.134.177.* 06.06.06, 00:20
              psia kupa, a ja mam netscape 8.1 i jeszcze jest za nowy na adblocka.
              ale za to ma wlasne blokowanie ktore dziala slicznie, juz na pewno nic mi nie
              wyskakuje :> tez dobrze!
    • Gość: rom48 ja przewiduje,ze oni instaluja szpiegowskie cooki IP: 212.106.168.* 05.06.06, 22:00
      A nawet jestem przekonany :D
    • Gość: playstation Re: Gemius przewiduje hossę polskiego e-commerce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:13
      jeśli szukasz tanich konsol lub gier to zapraszamy: www.sklep.psxextreme.pl
    • Gość: gg no re Re: Gemius przewiduje hossę polskiego e-commerce IP: *.chello.pl 05.06.06, 23:09
      adblock *.hit.gemius.* java block *gemius*
      polecam wszystkim dajacym sie badac owieczkom
    • Gość: asdf gemius/megapanel - towarzystwo wzajemnej adoracji IP: *.isinfo.pl 06.06.06, 15:49
      Gemius stworzyl wokolo siebie aure niesamowitosci i niemalze "posiadania"
      internetu. Robia jakies smieszne badania i wydaje sie chlopaczkom ze cos wiedza.

Trzeba im jednak przyznac ze sa dobrzy w sprzedawaniu tego kitu.
      • Gość: macieks2 gdzie jest konkurencja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 16:39
        czekamy na konkurencje ktora przy okazji zejdzie z cenami za badanie trafficu na
        stronie.

zna kotos jakies profejsonalne i relatywnie tansze firmy niz gemius. i nie mwie
        tu o firmach typu stat4u.

pozdro.
        • Gość: SDB Re: gdzie jest konkurencja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 17:03
          w-nerwiaja mnie Gemiusa b-iuletyny przysylane upierdliwie na i-mejla- nie ma w
          nich nic wartosciowego a jak czytam nibylisty nibyuczestnikow badania z
          pozdrowieniami i innymi naiwnymi tekscikami to jestem zazenowany ale coz-
          chcialem byc dobry i wziac udzial w badaniu polskiego internetu
    • Gość: tubu5000 Moja babcia lepiej zna internet IP: *.chello.pl 06.06.06, 18:20
      niz Gemius; na ten temat pisze np. Futrega:
      www.futrega.org/stek/2006/03/23/mnozenie.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka