Gość: 15000 IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.03, 02:21 obecnie uzywam nortona 2003 ale potrzbuje cos inego o podobnych mozliwosciach w tym skanowanie poczty - tylko zeby mniej zrzeral zasobow systemowych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mac Re: jaki antywirus ? IP: *.herby.kielce.pl 21.01.03, 15:01 Słyszałem ze dobrym program antywirusowym jest podobno mks-vir ale ja osobiście go nie uzywam poniewaz przyzwyczaiłem sie do Nortona. Nie skanuje on chyba poczty wychodzącej.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makler Re: jaki antywirus ? IP: *.bn.com.pl 21.01.03, 17:08 Owszem używam MKS vira. Jest dobry i często jest uzupełnieniem Nortona. Zdażało mi się, że wykrywał te wurusy, których nie widział Norton. Poza tym tworzony jest w Polsce, na polskie realia (wirusowe). Nie jest też zasobożerny. Jednak od czasu do czasu należy przesnakowac dysk także Nortonem. To tyle. Makler Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 15000 Re: jaki antywirus ? IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.03, 19:31 slyszalem ze mks to gowno. potrzbuje profesjonalnego programu - cena nie gra roli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgregor Re: jaki antywirus ? IP: *.elartnet.pl / *.elartnet.pl 21.01.03, 20:24 Witam! Chcesz profesjonalnego programu antywirusowego? Kup sobie NOD32 firmy ESET (www.nod32.pl). Uzywa go Kancelaria Rady Ministrow i pare ministerstw. Program jest naprawde rewelacyjny. Potwierdzaja to testy z www.virusbtn.com. Sam uzywam go w pracy i jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam serdecznie Michał Gregorczyk. P.S.: Aha. Program kosztuje jakies 250 zł + VAT.:) Odpowiedz Link Zgłoś