almond22 16.08.06, 00:37 wlasnie skasowalam kilkuletnie archiwum z gg zupelnie przez przypadek... czy jest jakikolwiek sposob zeby je odzyskac? :((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: ratunku!!! 16.08.06, 09:13 Zgodnie z nagłówkiem forum: 1. zajrzyj do FAQ 2. skorzystaj z wyszukiwarki na forum - temat poruszany jest często. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
almond22 Re: ratunku!!! 16.08.06, 10:44 obawiam sie ze jestem taka zdenerwowana, ze niczego nie znajde ;( czy ktos moglby mi uczciwie napisac czy istnieje jakas SZANSA jeszcze?.. zaraz zaczne szukacw arch forum. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: ratunku!!! 16.08.06, 10:47 Nie musisz latać po forum. Przeczytaj nagłówek Forum Internet - znajdziesz tam link do FAQ - przeczytaj w nim wątek "ratunku! skasowałam pliki" - to o Tobie ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
almond22 Re: ratunku!!! 16.08.06, 11:40 przeczytalam. nie mam mozliwosci zaniesc do kogos dysku :(((( usilowalam odzyskac moje archiwum za pomoca tego pc inspectora ale.. cos nie wyszlo ;( wybralam, ze plik chce otworzyc programem gadu gadu i teraz kiedy klikam na 'otworz' po prostu wlacza mi sie okno wpisania hasla do gg, po wpisaniu wslacza sie sam program ale bez moejgo archiwum :/ mozesz mi jakos pomoc? wiem ze kazdy kto chce odzyskac utracone pliki ma swoje wazne powody, ale mi naprawde na tym bardzo zalezy :( Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: ratunku!!! 16.08.06, 11:54 zadam głupie pytanie - nie masz archiwum w koszu? Odpowiedz Link Zgłoś
almond22 Re: ratunku!!! 16.08.06, 12:04 nie mam :( czy jest jakikolwiek sposob zeby zrobic cos jeszcze z tym plikiem aby dalo sie go odczytac? (bo teraz widnieje na nim sloneczko gg i wydaje mi sie ze powinien byc otwarty przez inny program? aczkolwiek nie znam sie na tym wcale :/ ) .. odsprzedalabym dusze diablu zeby odzyskac to arch. moze powinnam sciagnac kogos kto zna sie na komputerach zanim calkowicie zaprzepaszcze szanse odzyskania tego? BARDZO WAZNE- czy jest tak ze z czasem zmniejszaja sie szanse na odzyskanie mojego arch czy np. za kilka dni nadal bedzie mozliwe odzyskanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: almond22 Re: up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 18:48 BARDZO WAZNE- czy jest tak ze z czasem zmniejszaja sie szanse na odzyskanie mojego arch czy np. za kilka dni nadal bedzie mozliwe odzyskanie? ------> moze przynajmniej na TO pytanie ktos udzieli mi sensownej odpowiedzi? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: up 21.08.06, 18:58 Nie. Najlepiej wyłącz swój komputer, do czasu zaniesienia go do informatyka, bo jeszcze "przez przypadek" go sobie sformatujes;) Odpowiedz Link Zgłoś
almond22 Re: up 21.08.06, 20:57 hm dzieki :> jestem do tego zdolna, to fakt heh .. ale komputer musze miec wlaczony. czyli, jesli bylbys tak uprzejmy (bede b.wdzieczna)- dobrze zrozumialam, ze czas jaki uplynie popd warunkiem ze nie sformatuje dysku etc nie ma tu znaczenia i moge odzyskac arch nawet za np miesiac, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
almond22 Re: up 21.08.06, 21:00 dokladnie chodzi mi o to, ze byly 2 pytania: 1. czy jest tak ze z czasem zmniejszaja sie szanse na odzyskanie mojego arch 2. czy np. za kilka dni nadal bedzie mozliwe odzyskanie? ---> na ktore pytanie bylo Twoje 'nie'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: almond22 Re: ratunku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 12:40 ech.. napisze mi ktos czy za miesiac, 1,5 miesiaca? da sie jeszcze cos zrobic zeby odzyskac to usuniete archiwum? wczesniej wlasnymi silami nie moge nic zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eFKa Re: ratunku!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 17:09 jesli faktycznie plik, o ktorym piszesz zawiera archiwum, o ktorym myslisz to dopoki nie skasujesz tego pliku archiwum jest do uratowania i nie ma znaczenia kiedy.... BTW po co komus kilkuletnie archiwum gg??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: almond22 Re: ratunku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 17:15 powod to tzw sentyment- nienawidze tej cechy ale nic na to nie poradze, ze ja mam. po prostu to archiwum ma dla mnie cos jakby wartosc uczuciowa :/ zagladalam do niego kilka razy a teraz kiedy wiem, ze je stracilam, chcialabym przeczytac cale a najchetniej wlozyc do sejfu w jakims banku szwajcarskim ;p Odpowiedz Link Zgłoś